Sari la conținut

florymann

EX+
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de florymann

  1. Am fost vineri la Mc. pe la 8 - 8:30...... nu era nimeni, tristete maximala. Am plecat la Apasu sa beau de suparare :lol:

    Lope,

    Cred k era 8:31 :D ,la 8:30 eram eu si nu era nimeni :P

     

    Sper k ai beut suc de suparare,alcool nu ai voie pe cal :laugh:

     

    Apropos...cred k te-am vazut duminca seara pe la spartul targului prin Billa,cred ca aveai si ''politist'' pe langa tine :D

     

    Bafte!!!

  2. Floryman(Honda Shadow) va saluta,

    Voiam sa va spun ca mi-a parut bine de cunostinta.

    Razvan:La Unirii nu ne-am prea sincronizat,eu inainte,voi la dreapta :laugh: .Totusi m-am intors sa va caut si m-am intalnit pana la urma cu Andrei

    Andrei:Sper ca AI facut exces la petrecere. :) si data viitoare poate dam o petrecere prin zona :laugh:

     

    Bafte si pe data viitoare!!!! :D

  3. un zgomot la oprirea motorului(un zanganit specific)ar fi un semn de uzura al lantului de distributie.eu asa stiam

    salut si mersi de opinii

    lant de ditributie?....are 25000...nu o forjez...se aude o singura bataie atat

     

    Parca si a mea are un zgomot la oprire dar eu l-am ignorat deoarece nu mi se pare ceva care nu este de acolo(acum nu stiu cum se aude la tine). O posibila explicatie ar fi ca atunci cand merge motorul angrenajul pistoanelor cu arborele cotit invart tot ce e pe acolo, iar cand tai contactul acest angrenaj se opreste dar mai sunt piese care se rotesc in virtutea inertiei iar oprirea lor se face cu acel sunet.

    ar fi bine sa fie asta...mersi

  4. Buna seara domnilor,

     

    Vin cu pacienta mea:HONDA SHADOW VT 600 din '98 la o consultatie online si am incredere ca ma veti putea ajuta sa-i deslusesc cauza bolii si poate si un tratament ceva :(

    Sunt incepator,o am de cateva luni doar si poate nu am dat importanta daca asa am luat-o sau se manifesta de putin timp in urma.

    Problema e ca la oprirea din buton se aude o usoara bataie metalica la motor.Cand o opresc in viteza cateodata nu se mai aude sau se aude f incet,dar cand o opresc scoasa din viteza bataia e putin mai accentuata.

    Daca ati mai intalnit problema va multumesc anticipat :( de-mi puteti oferi o explicatie si solutie.

     

    Asfalt uscat!(cat timp mai ramane uscat)

     

    RESPECT.

  5. Salutare,

    Domnilor...sorry sa aud de accident si bine ca ai scapat cu bine.

    Eu sunt Floryman,nou venit in cartier(despartit cu "lacrimi" de cavalerii din TITAN-niste baieti de nota 10!!!) stau in zona SEBASTIAN,calare pe o HONDA SHADOW( :lol: DA! un chopper minunat),voiam sa va SALUT! si mi-ar place sa va cunosc si sa ma alatur voua, la cate o intrunire :(

     

    Bafta si ASFALT USCAT!!!! (cat timp a mai ramas uscat :( )

  6. Oricand, cu cea mai mare placere. Lasa ca nici eu nu am fost la Rasnov , ce sa sufar singur :unsure:

    Imi cer scuze daca am vorbit prea mult la intalnire sau daca am ignorat pe cineva, cel mai bine socializam la o masa cu berea in fata, acolo la Academia Romana, dupa cum bine ai vazut, se strange destul de multa lume si este greu sa ii cunosti pe toti in jumatate de ora. Sper ca sambata asta sa avem ocazia sa facem asa ceva. Eu am facut o propunere pentru sambata asta si sper sa fiu in asentimentul tuturor, cel mai bine intri pe site-ul nostru apasand pe sigla de la semnatura mea iar acolo o sa ai forum pentru a vedea discutiile si a te familiariza cu membri CHOPPER ACADEMY.

     

    Sanatate si asfalt uscat

     

    Astazi BRRC la Apasu , ora 19

     

    Salutare tuturor!

     

    Tnx Larry! , Lope !

    :scratch:

    Din pacate weekend-ul asta nu voi fi in Bucuresti dar sunt la curent zilnic cu eventualele iesiri.

    Mai am si de invatat cluburile(nu stau de mult timp in Bucuresti) , nu de alta dar trebuie sa stiu drumul pana acasa dupa ce servim cateva beri :) .

    Pana data viitoare "NUMAI BINE" si

     

    ASFALT USCAT!!!

  7. Salutare!!

     

    Sunt FLORIN(tipul mai "GRASOI" :D ,geaca de blugi, cu HONDA SHADOW NEAGRA si care a vorbit prea putin-pt.cei de la Academie,sambata dimineata),voiam sa va spun ca mi-a facut placere sa va cunosc-oameni de treaba,motoare frumoase,fete dragutze si sper sa va cunosc si pe restul(stiu ca mai sunteti) :D

     

    Din pacate nu am putut merge cu voi la Rasnov(lipsa echipament) insa sper pe viitor sa ma aveti ca "intrus" :D in alte calatorii.

     

    Bafte!!!

  8. Neatza...!!!

    Sunt la munca si incerc sa ma trezesc dupa 2 cafele,voi reusi! dupa 12 :angry: mda...

    Nu am ajuns de ceva timp la intrunirea saptamanala insa am motive serioase:CONCEDIU!!,da fratilor concediu petrecut home in Boston City(Botosani-Dorohoi) insa voi incerca sa ajung deacu' incolo.

     

    Nu am stat degeaba si am facut ceva poze asa ca vi le voi impartasi imediat.(nu sunt de acasa ci in drum spre si din weekend-ul trecut de pe Transfagarasan si prin Brasov).

    Nu am mai suportat caldura din Bucuresti,mi-am luat inima in dinti si am taiat-o spre Transfagarasan(pt.prima data),asa de unul singur+pasager.

    Honditza nu mi-a facut probleme si s-a comportat exemplar chiar daca nu este ea pt. drumurile astea,i-a placut si am s-o mai plimb :unsure:

    Sper se le fi atasat bine.

    Pana ne vedem, vineri, aveti grija de voi si ASFALT USCAT!!

     

    post-40419-1219729574_thumb.jpgpost-40419-1219729648_thumb.jpgpost-40419-1219729719_thumb.jpgpost-40419-1219729805_thumb.jpgpost-40419-1219729862_thumb.jpgpost-40419-1219729911_thumb.jpgpost-40419-1219729932_thumb.jpgpost-40419-1219729949_thumb.jpgpost-40419-1219729971_thumb.jpgpost-40419-1219729988_thumb.jpgpost-40419-1219730011_thumb.jpgpost-40419-1219730034_thumb.jpgpost-40419-1219730058_thumb.jpgpost-40419-1219730075_thumb.jpgpost-40419-1219730110_thumb.jpgpost-40419-1219730139_thumb.jpg

  9. lasa ca le explic io ,cata ,ii si insotesc pana acolo :) si in loc sa-ti dea tie o bere,imi dau mie o ciocolata calda ;)

     

     

     

     

    E foarte tare faza :) si mie imi place...da sa o faca pe unde se poate,nu prin mijlocul masinilor....right?

     

    Tnx again pt. indrumare(acu nu stim pe care sa alegem:) -pe cel care cere mai putin :) )

     

     

     

    e adevarat"nu prin mijlocul masinilor" insa tipul s-a asigurat si nu era nici o masina prin apropiere,oricum daca iti e sa cazi la ce facea el,nu scapi nici daca ai face-o pe o saltea :D

  10. @florymann: mergi la brasov de vineri? :ok: m-as bucura sa vina mai multi cruiser-chopperisti :D

    mersi de invitatie :D si de locatie URS (trece pe caiet-sa fac cinste cu o bere :moto: ),azi trebuie sa ma hotarasc cu "politistul"= prietena :D

     

    ajung la statie metrou in seara asta si discutam

     

    Hai sa va spun ce spectacol am vazut aseara.

     

    Eram la un semafor in dreptul statiei metrou TITAN si in fata mea un tip(avea parul lung) cu o vitezista(galbena-nu m-am uitat la marca).L-am intrebat daca e din zona (sa-l intreb de barul asta),mi-a raspuns ca nu,apare verde si START,pleaca.

     

    In fine,s-a ridicat pe o roata,a mers nush 30-40 m (parea sigur pe el in ce face), iar la urmatorul semafor se opreste,iar verde si START si aici e partea culminanta(pt.mine cel putin deoarece nu am mai vazut si mi s-a parut foarte tare faza) nush cate avea 50-60 km/h poate mai mult,se ridica in picioare pe motor si intinde bratele pt. inca vreo 20-30 m probabil.

     

    Chiar mi s-a parut foarte tare faza,nu oricine poate face acrobatii de genul....

     

    RESPECT!

  11. Salve!

    ....fratilor m-ati lasat singur aseara la Arc :moto: ( pt. cei care au zis ca merg la URS...sau cum se numeste...).

    Am zis ca merg sa intorc motorul si vin cu voi caci nu stiu unde este terasa(nu sunt de mult timp in Bucuresti).Cand m-am intors...pauza,nu mai era nimeni.

    Oricum cand am ajuns prin zona(nu ma intrebati pe care traseu) am cautat si intrebat pe la terasele din zona si nu v-am gasit.

     

    Asta e,poate altadata.

     

    O zi buna!

  12. Tu vorbesti serios? Exista cineva care nu poate sa urce bordurica aia!!!???

     

    Baieti! si Fete! Nu va mai grabiti ca fetele mari la maritat si incercati sa nu mai chat-uiti pe topic (daca mai sunt unele post-uri care au informatie utila se vor pierde in paginile multe de inutilitati).

     

    Si ca sa facem putina lumina:

     

    1. Exista un grup care pleaca Vineri la Brasov si se va intalni vineri la 17:00 la titan (doar informatia asta trebuie stiuta de grupul asta. Daca vreti sa detaliati traseu si alte cele discutati voi - cei care plecati vineri la BV - pe chat si prin telefon)

     

    2. Exista un grup care pleaca Sambata la Brasov si acestia vort participa - sper - la intalnirea obisnuita de la orele 19:00 - 20:00 la gura de metrou Titan din parc.

     

    3. S-a stabilit ca grupul din Titan sa plece impreuna catre Adunarea Generala a Motociclistilor de miercurea de la Arc. Si acestia se vor intalni Miercuri la ora 18:30 la gura de metrou Titan din parc.

     

     

    Va multumesc!

     

    Merci de lamurire mosule :moto:

     

    Scurt si la obiect.

×
×
  • Creează nouă...