Sari la conținut

florymann

EX+
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    flory_man

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    RAHOVA(Sebastian)
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    HONDA SHADOW 600 VT
  • Numar Moto
    ----
  • Club
    ----

Informații profil

  • Motociclete detinute
    prima

florymann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dupa cele citite si vazute,ceva s-a miscat in mine si ma face din ce in ce mai nerabdator pana imi voi lua un TOURER.Intai sa-mi marit Umbra. Bravo baieti!! RESPECT.
  2. Lope, Cred k era 8:31 ,la 8:30 eram eu si nu era nimeni Sper k ai beut suc de suparare,alcool nu ai voie pe cal Apropos...cred k te-am vazut duminca seara pe la spartul targului prin Billa,cred ca aveai si ''politist'' pe langa tine Bafte!!!
  3. am trecut aseara in jur de 8:30 pe la Mc.... vant tata...vant... n-am gasit pe nimeni ati iesit careva pana la urma?
  4. Salut! Foarte frumoase pozele,am ramas impresionat,iar motoarele voastre ma fac sa ma mai gandesc o data la ce-mi voi cumpara... Imi plac la nebunie traseele prin munti(chiar daca nu fac enduro) si cred ca Honda Deauville nu va putea face fata la drumurile facute de voi de exemplu... Ma mai gandesc... Oricum,inca o data felicitari pentru traseu!
  5. Floryman(Honda Shadow) va saluta, Voiam sa va spun ca mi-a parut bine de cunostinta. Razvan:La Unirii nu ne-am prea sincronizat,eu inainte,voi la dreapta .Totusi m-am intors sa va caut si m-am intalnit pana la urma cu Andrei Andrei:Sper ca AI facut exces la petrecere. si data viitoare poate dam o petrecere prin zona Bafte si pe data viitoare!!!!
  6. salut si mersi de opinii lant de ditributie?....are 25000...nu o forjez...se aude o singura bataie atat ar fi bine sa fie asta...mersi
  7. Buna seara domnilor, Vin cu pacienta mea:HONDA SHADOW VT 600 din '98 la o consultatie online si am incredere ca ma veti putea ajuta sa-i deslusesc cauza bolii si poate si un tratament ceva Sunt incepator,o am de cateva luni doar si poate nu am dat importanta daca asa am luat-o sau se manifesta de putin timp in urma. Problema e ca la oprirea din buton se aude o usoara bataie metalica la motor.Cand o opresc in viteza cateodata nu se mai aude sau se aude f incet,dar cand o opresc scoasa din viteza bataia e putin mai accentuata. Daca ati mai intalnit problema va multumesc anticipat de-mi puteti oferi o explicatie si solutie. Asfalt uscat!(cat timp mai ramane uscat) RESPECT.
  8. Salutare, Domnilor...sorry sa aud de accident si bine ca ai scapat cu bine. Eu sunt Floryman,nou venit in cartier(despartit cu "lacrimi" de cavalerii din TITAN-niste baieti de nota 10!!!) stau in zona SEBASTIAN,calare pe o HONDA SHADOW( DA! un chopper minunat),voiam sa va SALUT! si mi-ar place sa va cunosc si sa ma alatur voua, la cate o intrunire Bafta si ASFALT USCAT!!!! (cat timp a mai ramas uscat )
  9. Salutare tuturor! Tnx Larry! , Lope ! Din pacate weekend-ul asta nu voi fi in Bucuresti dar sunt la curent zilnic cu eventualele iesiri. Mai am si de invatat cluburile(nu stau de mult timp in Bucuresti) , nu de alta dar trebuie sa stiu drumul pana acasa dupa ce servim cateva beri . Pana data viitoare "NUMAI BINE" si ASFALT USCAT!!!
  10. Salutare! Stiu ca nu trebuie sa postez anuntul aici insa sunt cam pe muchie de cutit (proprietarii mi-au marit chiria pe NV)si sunt mai multe sanse ca cineva sa ma poata ajuta de aici. Asadar cine stie de o garsoniera de inchiriat in maxim 250 EURO/luna pe o perioada mai lunga dati-mi de stire va rog pe privat sau mess: flory_man Multumesc mult! Raman dator.
  11. Salutare!! Sunt FLORIN(tipul mai "GRASOI" ,geaca de blugi, cu HONDA SHADOW NEAGRA si care a vorbit prea putin-pt.cei de la Academie,sambata dimineata),voiam sa va spun ca mi-a facut placere sa va cunosc-oameni de treaba,motoare frumoase,fete dragutze si sper sa va cunosc si pe restul(stiu ca mai sunteti) Din pacate nu am putut merge cu voi la Rasnov(lipsa echipament) insa sper pe viitor sa ma aveti ca "intrus" in alte calatorii. Bafte!!!
  12. Salutare! Postez pt. prima data in acest topic,am gasit poze foarte faine,asa ca voi adauga si eu cateva,nu sunt foarte reusite. Bafte!!
  13. Neatza...!!! Sunt la munca si incerc sa ma trezesc dupa 2 cafele,voi reusi! dupa 12 mda... Nu am ajuns de ceva timp la intrunirea saptamanala insa am motive serioase:CONCEDIU!!,da fratilor concediu petrecut home in Boston City(Botosani-Dorohoi) insa voi incerca sa ajung deacu' incolo. Nu am stat degeaba si am facut ceva poze asa ca vi le voi impartasi imediat.(nu sunt de acasa ci in drum spre si din weekend-ul trecut de pe Transfagarasan si prin Brasov). Nu am mai suportat caldura din Bucuresti,mi-am luat inima in dinti si am taiat-o spre Transfagarasan(pt.prima data),asa de unul singur+pasager. Honditza nu mi-a facut probleme si s-a comportat exemplar chiar daca nu este ea pt. drumurile astea,i-a placut si am s-o mai plimb Sper se le fi atasat bine. Pana ne vedem, vineri, aveti grija de voi si ASFALT USCAT!!
  14. Tnx again pt. indrumare(acu nu stim pe care sa alegem:) -pe cel care cere mai putin ) e adevarat"nu prin mijlocul masinilor" insa tipul s-a asigurat si nu era nici o masina prin apropiere,oricum daca iti e sa cazi la ce facea el,nu scapi nici daca ai face-o pe o saltea
  15. @florymann: mergi la brasov de vineri? m-as bucura sa vina mai multi cruiser-chopperisti mersi de invitatie si de locatie URS (trece pe caiet-sa fac cinste cu o bere ),azi trebuie sa ma hotarasc cu "politistul"= prietena ajung la statie metrou in seara asta si discutam Hai sa va spun ce spectacol am vazut aseara. Eram la un semafor in dreptul statiei metrou TITAN si in fata mea un tip(avea parul lung) cu o vitezista(galbena-nu m-am uitat la marca).L-am intrebat daca e din zona (sa-l intreb de barul asta),mi-a raspuns ca nu,apare verde si START,pleaca. In fine,s-a ridicat pe o roata,a mers nush 30-40 m (parea sigur pe el in ce face), iar la urmatorul semafor se opreste,iar verde si START si aici e partea culminanta(pt.mine cel putin deoarece nu am mai vazut si mi s-a parut foarte tare faza) nush cate avea 50-60 km/h poate mai mult,se ridica in picioare pe motor si intinde bratele pt. inca vreo 20-30 m probabil. Chiar mi s-a parut foarte tare faza,nu oricine poate face acrobatii de genul.... RESPECT!
×
×
  • Creează nouă...