Sari la conținut

L4uR

INACTIV
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de L4uR

  1. dami add pe messenger L4uR_yo
  2. galagios rau zx4r`ul...dar frumos:Dsa il stapanesti sanatos
  3. L4uR

    Plimbari

    cat timp ati stat pana am trecut pe langa voi?)....si cat dupa?:Da doua zi am inteles ca a fost soare...
  4. L4uR

    Plimbari

    poze din timpul plimbarii?...chiar daca a plouat in sibiu...eu am doar de la GLL FEST
  5. ma ia si pe mine careva?))...deocamdata merg cu un pejos ....sa vad poate dau si eu saptamana viitoare sala...
  6. L4uR

    YAHOOOOO

    Craciun Fericit! Bucuros! si tot ce va doriti:))
  7. L4uR

    Plimbari

    dumi e foarte ok...vroiam sa mergem azi la o plimbarica dar din pacate vremea nu a tinut cu noi:(
  8. dupa cum zice numele topicului ...intreb si eu: Iesim sambata la o cafea , suc , bere , tiga*e?....sa ne cunoastem mai bine:))
  9. L4uR

    YAHOOOOO

    las si eu i:D.... L4uR_Yo@yahoo.com
  10. nu stiam de el...vorbesc serios:))...eu doar pe valcea stau ...mersi mult...
  11. cel cu r6ele:D....stai cumva pe la iesirea din ostroveni?:)vreau sa vad si eu jucaria aia albastra ca sa nu aglomerez forumu cu alte topicuri...pun si eu aici macheta mea preferata...inainte era simpla ...dar m-am jucat putin cu esapamentul , folie , motor , leduri....daca are cineva machete moto de vanzare vreau si eu sa aflu:)...salut!
  12. chiar asa:))de 10 zile nu a mai intrat aici:))......
  13. am fost in poligon la vladesti....si erau doi baieti instructori probabil:)....si cunoscandu-l pe talal unu prieten am reusit sa iau motoru si sa invat ceva timp:)...am zis ca nu mai dau de a1....astept pana la anu pentru A...
  14. salut:)...are cineva vreo kawa albastra?:-?....si se plimba mai mereu prin oras...zilnic cand merg spre servici intalnesc asa ceva:)....apropo....de maine incep lucrul pentru A1.....deocamdata doar invat....pana fac rost de cineva cu care sa invat in poligon:)
  15. imi cer scuze... acum nu mai este ...daca vreti modificari in photoshop sau idei sa-mi spuneti
  16. noi nu suntem contra motoristilor...eu sunt fan 2 roti:)...imi plac mai mult senzatiile traite pe asa ceva decat pe 4 roti:)....dar totusi....ca prieteni...daca vreti voi va dati ...
  17. am gasit pe forum o aprilia (cea a lui robi) ...si am zis sa ma joc putin in photoshop ....iata ce a iesit><...
  18. mersi:)....eu tot astept un raspuns:D intalnirea sar putea sa fie vineri seara sau daca nu sambata seara:)...o sa fie ceva frumos:)
  19. noi suntem o comunitate ....mai multi baieti , propietari de masini modificate si nu neaparat modificate ...ne intalnim vorbim despre masini , viata de zi cu zi , seminte , suc , glume .... ziua si ora in care e intalnirea se stabileste in comun pe forumul 4tuning:).....am voie sa pun aici link...sa va arat despre ce e vorba? am fi bucurosi daca ati participa la intalniri:) astept raspuns:D in public nu se poate spune adresa....doar pe privat....daca e ceva ma gasiti la : L4uR_yo @yahoo.com
  20. salut:)...sunt Laur... am 17 ani....sunt pasionat de motoare...dar deocamdata ma joc doar cu scutere:) de A1 nu am dat pentru ca am ales sa mai astept pana la 18 sa dau direct de A:) prin ostroveni am vazut o multime de bikeri...grupuri (grupuri de vreo 7 -8 ) . daca vreti sa iesiti...va spun eu unde sa veniti:)...la terasa in ostroveni:)sau in unele seri la intalnirile 4tuning:) momentan nu am scuter....trebuie sa pun poze cu mine? salut!
×
×
  • Creează nouă...