Sari la conținut

regina

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de regina

  1. se pare k am inceput cu stangul participarea mea la forum. am primit deja un telefon la "castel", in care am fost instiintata ca am confundat pozele de pe picassa cu numele voastre. paolo si simi, mii de scuze pentru gafa!!! necunoscandu-va am incurcat cratitele... sper ca ma veti ierta!! evident ca astfel de confuzii nu se vor mai intampla, dupa ce ne vom cunoaste personal, motiv pentru care abia astept petrecerea de sambata! va multumesc pentru intelegere.
  2. te pup, simi. eu te stiu bine, cine vede pozele cu voi doi pe picassa stie bine pentru cine are ochi domnu' paolo. "fetele" sa faca bine sa inteleaga, o fi pasional, teribil si talentat dar e dat. sa stii ca-l admir ca artist, am primit cadou chiar si un tablou de-al lui (passion), l-am inramat si fiica-mea care are 4 ani m-a intrebat "mami, ce face nenea cu tanti acolo?".
  3. sunt impresionata, vin si eu. stiu din surse sigure ca lope si paolo s-au ocupat de afisul acela demential si vreau sa va felicit! site-ul chopper academy e poate cel mai plin de personalitate site pe care l-am vazut. sunteti un fenomen deja, un adevarat brand, bravo-bravo. abia astept sa va cunosc, cavaleri si printese moto! @max, ma bucur ca vii, nu ne-am vazut de o mie de ani. @vantu, vin sa vad un ofiter cum pastreaza ordinea in evul mediu.
×
×
  • Creează nouă...