Sari la conținut

Che_TheUndertaker

Membru
  • Număr conținut

    262
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.enduroparc.ro
  • Yahoo
    ciprian_che

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Prahova
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda nx 650 Dominator
  • Numar Moto
    PH 28 CHE
  • Club
    MOTOCICLOPII

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda nx 650 dominator suzuki rf
  • Interests
    CASCA OCHIU`!!!!!!!!!!!

Vizitatori Recenți Profil

784 citiri profil

Che_TheUndertaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da ma, rusofilule, ca vrei nu vrei, BASARABIA E ROMANIA!!!!!!!!!
  2. Dragilor, daca innpotati in Chisinau, am posibilitatea sa va ajut. Eu pe 28 iulie ajung la parintii sotiei mele la Anenii Noi. E posibil sa va fac rost de o gazda moca in Chsinau sau prin imprejurimi! va astept sa imi scrieti pe mess sau skype: che.nedelcu (id mess si skype)
  3. che.nedelcu id mess sau skype. va ajut, am legaturi la Chisinau.S-ar putea sa rezolv ceva pentru voi. As mai avea si la Techirghiol, dar nu stiu daca veti innpota acolo. Oricum, stam mai mult de vorba pe mess sau skype. Onoare si respect! Traiasca Romania Mare 8asta e pt Tsunami)
  4. Nu trebuie sa va faceti griji in vederea functionarilor. 99% dintre ei vorbesc limba romana. S-a si dat lege in sensul asta. Cat despre hoteluri, va spun ca sunt aceleasi preturi ca si in Romania, iar mancarea este usor mai ieftina. Odata ce vom stabili traseul de urmat, vom face si o oarecare schita a hotelurilor la care se poate merge, in functie de opriri. eu voi fi cu cortureala,asta e clar.e posibil, totusi ca macar o noapte sa o vreau si la hotel(in functie de numarul de nopti pe care va trebui sa le petrecem in aceasta tura). Voi reveni cu toate amanuntele! Este posibil a se inchiria si apartamente, la preturi destul de bune.Insa pentru asta trebuie facuta rezervare din timp. Iar cu ce puteti avea la dvs si ce nu puteti avea, aici este la fel ca si cu UE. Nu confundati Basarabia cu Transistria.Acolo sunt mai exigenti si mai inversunati, insa Transistria cred ca va trebui s-o ocolim, intrucat nu cred ca ne vor lasa sa intram.Cat despre banci, cardurile master card si visa merg fara probleme la orice banca din Basarabia. Eu am scos de la o banca de-asta no name, gen Banca Agricola a Moldovei, ma rog, nu mai tin minte, dar la bancomat merge. Ei la magazine nu primesc nimic altceva in afara de lei moldovenesti, asa ca daca aveti probleme cu cardurile, comisioane sau mai stiu eu ce, e bine sa va cumparati din Romania de dinainte niste leuti moldovenesti. Faceti voi paritatea. Desigur, se pot schimba la banci atat euro cat si dolari, nicio problema legata de asta.
  5. vino, tipule. normal ca te iau! poate te intorci si tu insurat de-acolo, sa vezi ce ma rogi tu pe mine apoi sa mai mergem
  6. Påi sa te lamuresc eu, ca sunt mai in tema, si in plus, ideea a fost a mea, asa ca eu datorez explicatiile: am avea Soroca, unde se afla cetatea lui Stefan cel Mare, am avea cramele de la Cricova, cu beciul celebru de cativa km lungime, ar fi Orheiul, unde putem vizita iarasi o cetate a razesilor, Saharna, cu dealuri si lacuri. In plus, am discutat si eu si sotia mea (care este de acolo) cu oameni si vom fi foarte frumos intampinati. De exemplu in Anenii Noi, in Soroca, in Orhei, in Chisinau, vom avea companie. De la Anenii Noi la Chisinau, vom fi insotiti de vreo 10 Ural cu atas. Chiar socrul meu are doua functionale, si o serie de alti prieteni detinatori. Spectacolul va fi unul pe cinste. La Anenii Noi avem un loc splendid de innoptat, pe malul cu verdeata al unui iaz, unde putem pescui, putem pune corturile, putem face un foc, o mancare la tuci. Localnicii toti au vie, se poate gasi vin(iar cunoscatorii stiu ce inseamna vinul moldovenesc), slana, branza, putem incinge o campeneasca de pomina. Va mai pot spune pe parcurs ce noutati mai aflu, intrucat, deocamdata e doar la stadiul de proiect. Si, ca un bonus la tot ce am scris mai sus, ar fi si bucuria ca petrecem alaturi de fratii nostri de care ne este atat de dor...Asa cum am mai spus, fetele sunt foarte frumoase si sociabile. Asta pentru cei ce nu sunt casatoriti, sau mai stper sa puteti fi toleranti la accent, intrucat el exista,si cei ce nu-s obisnuiti au tendinta sa se amuze putin, lucru care nu da tocmai bine, nu e etic. In rest, va las sa va mai ganditi... Doamne ajuta!
  7. E clar. Din moment ce tu nu te supui unei gramatici evidente, nu ai avea cum sa accepti vreodata ca eu nu fac asta din nationalism ci din dragoste de tara, si din dragoste pentru frati.Si tocmai ai demonstrat ca lucrurile sunt numai asa cum vrei tu sa fie, sau nu sunt deloc. Eu am inteles.Poti macar sa ma lasi in pace? Multumesc!
  8. Cred personal ca ti-ar PLACEA si nu ti-ar ''place'' asa cum ai scris tu. E valabil si-n limba romana si in limba moldoveneasca (despre care crezi cu desavarsire ca exista).Ok, eu am renuntat la tricouri inca de la al doilea post, asta ca sa iti fac tie pe plac.Dar a trebuit sa fii tu atat de rusofil ca sa spui ca iti faci tricou in chirilica. Si apoi sa arati si cat de superior esti tu unui eventual grup. Ca daca degenereaza si asa mai departe. NU mai sta sa gandesti tu in locul fratilor de peste Prut. Ca ei nu ies in strada ca ar fi de acord cu tine. Aia care nu ies sunt rusi, impamanteniti de cand cu deportarile. Asta a si fost strategia rusilor. Sa convinga niste nepregatiti ca tine ca moldovenii sunt rusi si noi suntem romani, care bat, care ucid, care vor sa ocupe Moldova, sa o subjuge. Dupa principiul: ''-Buna ziua, mamaie. Noi suntem din Romania si facem un sondaj de opinie in randul populatiei Republicii Moldova, in legatura cu unirea. Ati fi de acord ca cele doua tari sa fie iarasi una? -Nu maica, in niciun caz, sa nu aud de romani! -Daca nu e cu suparare, de ce? -Maica, romanii l-au batut tare rau pe tatal meu. Si de aceea nu mai vreau sa aud de ei. -Dar este foarte urat ce-mi spuneti, am putea sa vorbim cu tatal dvs? -Pai nu puteti ca e mort.L-au impuscat rusii.'' Cam asa au vrut rusii sa ii faca pe moldoveni sa gandeasca. Ma mira cum dracu' de au incercat la ei si-au reusit la tine... Te rog, nu imi da motive sa iti arat cat de nepregatit esti. Am inteles, nu esti de acord, e ok. Eu am repetat ca renunt si la tricouri si la tot. Vezi-ti de treaba!
  9. tipilor, va mai rog odata sa va abtineti. am scris foarte clar ca este o simpla excursie.Va rog frumos, nu mai bagati bete in roate. Nu vreti sa mergeti, va rog sa va vedeti de treaba. mergeti in Bulgaria, ok? Va multumesc! Nu cred ca e cazul sa va invit sa vedeti cum pe 28 iunie se protesteza in paralel la Bucuresti la Chisinau. Moldovenii vor huidui pentru a nu stiu cata oara in ultimii 3 ani, ambasada rusiei de la Chisinau si cer in gura mare alipirea la patria mama. Moldovenii care sunt deja in Romania, vor huidui ambasada rusa de la Bucuresti. Si atunci pe cine am deranja? NU am deranja pe nimeni. Si ei ne vor, asa cum si noi ii vremm pe ei. Va pun link: http://actiunea2012.ro/vindecare-prin-unire.html sau http://romanism.ro/ sau chiar http://consiliul-unirii.union.md/ Dar eu repet, NOI NU MERGEM ACOLO SA PROTESTAM!!!! MERGEM SA NE PLIMBAM!!!!. MERGEM SA LE IMBUNATATIM FRATILOR MOLDOVENI TURISMUL!!! E BINE??? MULTUMESC, ca deja fac alergie la nepoti de-astia care fac pe realistii si pe aia cu mintea la cap. Si ca sa va linistesc, va promit ca mergem sa protestam in Ardeal, ca sa il cedam ungurilor. Acum va rog, sa posteze cei care vor veni, care sunt de acord sa participe la aceasta SIMPLA EXCURSIE PACIFISTA SI FARA INTENTII ZGANDARITOARE. Multumesc anticipat!!
  10. Ok, sa lasam contrazicerile pe aceasta tema si sa trecem la treaba, intrucat sunt multe lucruri care trebuiesc puse la punct pana atunci. Va rog sa dati reply cei ce vor merge. si haideti sa ne punem pe treaba. mai avem un an pana atunci, tot timpul din lume sa organizam o excursie frumoasa. Va multumesc!
  11. Asta ma chinui si eu sa ii tot spun, dar nu vrea sa inteleaga. Oare e asta e Tsunami sau Tsunamov?
  12. si dupå asta, poate trecem prin Ardeal sa-i convingem pe unguri sa-l ia inapoi. Ca prea sunt suparati pe noi, ca am fost tirani si l-am anexat. Sau poatem, mai bine, dupa ce trecem prin Transnistria, tinem drept la Moscova, sa-i invitam la Bucuresti. Sau mai bine zis la Букурешть. Si sa ne si modificam setagul putin(sau PUTIN?). Pastram decat rosul. Asta in timp ce fratii cer cu disperare atentie si ajutor... Celo care mai au idei de-astea patriotice, le multumesc anticipat! esti mare, tovarase!
  13. razboi nu vrea nimeni. si ai dreptate. ceva se petrece. sunt foarte aproape de ei, stiu aproape tot ce se intampla. pot sa iti spun ca si la Chisinau, fratii moldoveni nu scapa nicio ocazie de a protesta, de a striga in gura mare ''Basarabia e Romania'' si de a huidui la propriu in plina zi ambasada Rusiei la Chisianu. Nu exagerez cu nimic. Si nici nu instig la nimic. Repet, acesta nu este un protest si nici altceva cu astfel de tenta. Ci doar incerc sa stimulez romanii sa viziteze si partea aia de tara, doar asa, sa ne apropiem mai mult unii de altii. Poate isi mai iau si altii sotii moldovence si cu tine promit ca beau o bere. doar sa ni te alaturi! Doamne ajuta! ca bine zici!!! cu ''instrumentele de rigoare''
  14. Stiu, omule, stiu chiar mai multe decat te astepti. Sotia mea e din Republica Moldova si am fost e foarte multe ori pe acolo. As mai putea sa iti spun ca presedintele Timofti a reglementat de curand impotriva inscriptiilor cu exclusivitate ruseascaa si de asemenea, a interzis celor care nu cunosc limba romana sa mai lucreze pe posturi publice. Deci chiar presedintele lor face un pas pro limba si cultura romana. eu zic ca tine, da, renuntam la orice fel de tricou. dar aia cu scrisul in romanaa si rusa, e chiar prea de tot . vino cu noi, promit ca-mi las si eu tricoul acasa. vino sa ne plimbam si sa facem poze. si sa iti fac cunostinta cu cateva fete frumoase. si dau si-o sticla de vin la Cricova (cred ca ai auzit de vinurile moldovenesti, yum yum)
×
×
  • Creează nouă...