Sari la conținut

Thunderstorm

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Thunderstorm

  1. Imi pare rau ca nu am reusit sa scriu pana acum, (nu am avut acces la net)... Oricum, ideea-i ca din punctul meu de vedere intrunirea asta a fost cea mai tare intrunire la care am fost in ultimii 6 ani! Locatia a fost excelenta, preturile au fost accesibile, organizatorii au fost foarte prietenosi si primitori, si majoritatea oamenilor care au participat au fost de nota 10! A fost o intrunire la care figurile si fitzele nu au avut loc. Felicitari Free Bikers!
  2. Daca pe pasagera mea o cheama Marilyn dar i se spune Mery, asa-i ca nu trebuie sa plateasca intrarea? (In functie de raspunsul vostru ne vom face calculele daca ne permitem sa venim la frumoasa voastra intrunire sau nu.)
  3. Numele meu: Oana Nume motorului meu: Nils Permis: A, B din 2004 Pasiuni: Am o pasiune deosebita pentru motociclistii care chiar isi calaresc motoarele si nu scriu zilnic pe forum despre asta.
  4. Mie cel mai simpatic moment mi s-a parut anul trecut cand aveam Shadow-ul de 500 fara sisi bar si ma plimbam cu Ajna pe locul pasagerului, imbracata intr-o senzuala rochitza care cand bagam mana-n gaz vroia sa plece de pe ea si afisa un posterior irezistibil pt. masinile din spate! Acest moment a fost unic pt. ca acum am un motor dotat cu sisi bar Alt moment tragico-simpatic a fost tot anul trecut, cu acelasi motor canad ma grabeam sa ajung la lucru si dintre toate daciile si matizurile din jurul meu am ales sa intru intr-in jeep!(acum mi se pare amuzant)
  5. Am si eu o intrebare: ce gen de filtru de aer varianta custom iti poti monta pe shadow-ul de 750? si daca filtrul il gasesti cu prinderi cu tot sau trebuie sa-ti confectionezi prinderile. De unde pot sa-mi cumpar filtrul asta (si prinderile)? HELP!!!
  6. La multi ani Roby! Iti dorim multa sanatate, parte de fete frumoase si nu in ultimul rand si nu in ultimul rand spor la chopparit!
  7. Nu minte; Se agita prin casa si se uita la pozele alea de mai bine de o saptamana ... ... P.S.:Il face de un singur loc.
  8. Thunderstorm

    Poze

    Uite-ma si pe mine! P.S.:Am ffffoarte multe poze si cu motoare si fare dar.... "cineva" mi-a umblat cu ele si nu le mai gasesc.
  9. Pai n-ai postat tu o poza cu tobe? Si restul motoarelor n-au tobe care fac parte din design si sunt foarte importante? Acum vezi legatura?
  10. Ba; pozele-s faine, da' inca n-am vazut nici o toba care sa se potriveasca la ij. Concluzia-i ca ij-ul meu are toba de harley (ii mare de tot)
  11. Felicitari O sa-mi fac o pereche de blugi exact modelul care-l ai tu pe motor. Abia astept sa-i facem drive testul
  12. Nu inteleg; Ce vrei sa spui cu asta?
  13. De ce vi se pare la toti ciudat faptul ca nu-ti scoti banii care i-ai investit in motor? Senzatia care o ai cand te cari cu el si stii ca-i facut de tine (sau cun vrei tu ) n-o cumperi cu toti banii; Si chiar daca-ti cumperi un motor mai fain, daca nu-i modificat de tine tot degeaba ii. Asta e; moroarele trebe personalizate dupa propriul gust si personalizarea lor costa
  14. Tobele care se vad in poza care mi-a trimis-o Robi arata beton. Doar ca... alea cred ca tre' cumparate si ideea e sa fie cel mai bun raport calitate - pret, avand in vedere ca eu o sa cad la greu cu motorul asta. Arata super cu 2. O sa-l intreb pe Romi daca se pot confectiona.
  15. lasa tu "ajutorul"! Inca ne gandim cum sa-l facem. Din cauza asta astept sugestii
  16. Mi-am cumparat IJ (planeta 5) In grnreal stiu cam cum vreau sa arate dat m-am impotmolit la toba! Oricat de fain va fi motorul meu, toba lui originala ii va strica tot aspectul.E imensa si dreapta! In afara de polisat ce-mi recomandati sa fac cu ea? Se poate modifica? Orice sugestie e binevenita.
×
×
  • Creează nouă...