Sari la conținut

Thunderstorm

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Thunderstorm

  1. Imi pare rau ca nu am reusit sa scriu pana acum, (nu am avut acces la net)...

    Oricum, ideea-i ca din punctul meu de vedere intrunirea asta a fost cea mai tare intrunire la care am fost in ultimii 6 ani!

    Locatia a fost excelenta, preturile au fost accesibile, organizatorii au fost foarte prietenosi si primitori, si majoritatea oamenilor care au participat au fost de nota 10!

    A fost o intrunire la care figurile si fitzele nu au avut loc.

     

    Felicitari Free Bikers! :makeout:

  2. Mie cel mai simpatic moment mi s-a parut anul trecut cand aveam Shadow-ul de 500 fara sisi bar si ma plimbam cu Ajna pe locul pasagerului, imbracata intr-o senzuala rochitza :rolleyes: care cand bagam mana-n gaz vroia sa plece de pe ea si afisa un posterior irezistibil pt. masinile din spate! :baubau:

    Acest moment a fost unic pt. ca acum am un motor dotat cu sisi bar B)

     

    Alt moment tragico-simpatic a fost tot anul trecut, cu acelasi motor canad ma grabeam sa ajung la lucru si dintre toate daciile si matizurile din jurul meu am ales sa intru intr-in jeep!(acum mi se pare amuzant) :scratch:

  3. Am si eu o intrebare: ce gen de filtru de aer varianta custom iti poti monta pe shadow-ul de 750? si daca filtrul il gasesti cu prinderi cu tot sau trebuie sa-ti confectionezi prinderile.

    De unde pot sa-mi cumpar filtrul asta (si prinderile)?

    HELP!!!

  4.  

    nu stiu cum o sa rezist 3 saptamani ma invart in casa fara sa-mi gasesc locul si ma tot uit la poze din juma' in juma' de ora.

    :kiss:

     

    Nu minte;

    Se agita prin casa si se uita la pozele alea de mai bine de o saptamana :kiss: ... :D ... :haha:

     

    P.S.:Il face de un singur loc. :lol:

  5. De ce vi se pare la toti ciudat faptul ca nu-ti scoti banii care i-ai investit in motor?

    Senzatia care o ai cand te cari cu el si stii ca-i facut de tine (sau cun vrei tu :banana: ) n-o cumperi cu toti banii; Si chiar daca-ti cumperi un motor mai fain, daca nu-i modificat de tine tot degeaba ii. Asta e; moroarele trebe personalizate dupa propriul gust si personalizarea lor costa :cheers:

  6. Tobele care se vad in poza care mi-a trimis-o Robi arata beton. Doar ca... alea cred ca tre' cumparate si ideea e sa fie cel mai bun raport calitate - pret, avand in vedere ca eu o sa cad la greu cu motorul asta.:cheers:

    Arata super cu 2. O sa-l intreb pe Romi daca se pot confectiona. :banana: :banana:

  7. Mi-am cumparat IJ (planeta 5) In grnreal stiu cam cum vreau sa arate dat m-am impotmolit la toba! Oricat de fain va fi motorul meu, toba lui originala ii va strica tot aspectul.E imensa si dreapta! In afara de polisat ce-mi recomandati sa fac cu ea? Se poate modifica?

    Orice sugestie e binevenita.

×
×
  • Creează nouă...