Sari la conținut

StanciuC

INACTIV
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de StanciuC

  1. Soso spune că pe el îl înțeleg doar "motocicliÂştii adevărați". Pasă-mi-te eu nu sunt, pentru că eu nu-l înțeleg.Bravo ție.

    Dacă îl înțelegi,foarte bine, încurajează-l. Învață-l Âşi puțină gramatică, apoi luați-o pe curbe. Doar că aia nu era cine Âştie ce curbă, be serious !

    Restul...aberații din lipsă de logică. Nu cei care se dau pe curbe merg tare, ci cei care se dau pe circuit. Când, dacă o să ajungi acolo vreodată, o să înțelegi. ÂŞi cei care merg la munte poate se înclină mai mult ca voi, reisării de linie dreaptă.

    ÂŞi da, asfalt cât mai uscat, gume cât mai aderente că toți avem nevoie. Cât despre curbe nu țin neapărat, luați-le voi pe toate, curbele frumoase, motocicliÂştii "adevărați".

    Mai taci fraierica cu aberatiile tale. Nu esti decat un agarici cu mucii pe piept, care si-a luat un motor mult prea mare pentru creierul si posibilitatile lui. Mai esti si tare-n clont. Papornagiu de craiova.

  2. Asta + postul anterior=>esti un adevarat forumist baiete!te dai pe o roata cu gramatica pe forum!

    Daca vrei sa te dai pe o roata prin oras pe drumuri publice ia-ti baiete din alea ..monocicluri!Si atunci ai scuza ca te dai pe o roata pe strazi publice!

    Cu alte cuvinte,esti un dobitoc!Singurul loc public unde as mai fi de acord cu datul pe o roata e pe autostrada,acolo nu lovesti pe nimeni decat pe tine.

    Zi mersi ca nu ai patit mai mult,si pana te refaci mai ia si mai citeste cate o carte doua.Nu ca oi fi eu mare cititor sau intelept,dar macar imi vorbesc limba materna ca un adult ,nu ca un pusti de 12 ani.

    Beee, u esti ala care a bulit mobra fara permis de ...cmc? Cam tare in dantura pt un agarici. Ce zici? Eu ma numesc Toparceanu si mi se rupe de cometariile tale. Ai ceva de sughitat?

  3. Uite din motivele enumerate de fiecare din voi mai sus am ales anul trecut dupa numai o luna de mers cu un Kawasaki Vulcan800 sa il dau inapoi, fara nici o retinere si sa imi iau un SuperTenere. E cea mai buna decizie pe care am luat-o in materie de motoare de pana acum. Sunt norocos ca am avut posibilitatea sa o schimb.

    Concluzia: pentru inca multi ani e joc de noroc cu alte motorete in afara de offroad in Romania.

    Bravo omule! 7500 euro e un pret corect pt Tenere? Ma paste gandul...

  4. Doamne ce bine stiti legea :D

     

    Noul regulament rutier

    Art. 103 Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului langa axa drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia.

     

    Noul cod rutier:

    Art. 89^1.

    Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa I de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de catre persoane fizice:

    ........

    10.nerespectarea obligatiei conducatorului de vehicul de a lasa liber traseul tramvaiului la apropierea acestuia, cand drumul are o singura banda;

    ......

     

    Deci cine considera ca motociclistul nu avea voie sa circule pe acolo GURA!!! Oare sa fii sofer(orice categorie A,B,C,D, etc.) inseamna doar sa ai sute de mii de kilometri dar sa nu ai habar care e legea si care iti sunt drepturile?

    M-am simtit jignit de cateva ori pe forumul asta de motociclisti vechi cu afirmatii de genul '' o gramada de pustani noi anul asta care nu au motociclismul in sange asa ca noi''. Hai pa mah ca va sunt mult superior multora dintre voi!!! :rusinica:

    Sincer credeam ca o sa pot sa-mi fac prieteni pe aici.M-am inselat!Doar o gloata de gura-sparta care nu au nimic mai mult de facut decat sa comenteze accidente/tragedii,fara sa stie daca legea e de partea lor sau nu.

    Prea multi fitosi pe aici!!!

    Referitor la "credeam ca o sa pot sa-mi fac prieteni pe aici"-Vrei sa fii prietena mea ? O da, am inviat. Am mai rupt o mobra, am facut rost de bani, am alta si da, am inviat. hehehehehhe. Bem un ceai inainte? Sau dupa?

  5. Hai sa va povestesc apropo de -desteptul de pe moto si boul din conserva:

    Am permis categoria A de 1 saptamana, d-abia mi-am luat motorul si inca n-am iesit cu el in trafic (asta ca introducere dar fara legatura cu ce vreau sa va povestesc)

    Acum vreo 2 luni eram pe langa Parlament, am o Alfa Romeo si am plecat mai tare, recunosc. In fata mea a plecat unul cu motorul (cu gagica in spate)-mai tare decat mine. La vreo 3-400 de metrii la vreo suta la ora, el pe prima banda eu pe a doua ....sa trec pe langa el insa mi-am dat seama ca nu m-a vazut. Am incetinit si intr-o fractiune de secunda a schimbat benzile. Am franat ...am claxonat scurt si d-abia atunci si-a dat seama de ce prostie a facut.

    Concluzia: tu ca motociclist nu-ti dai seama ca altcineva (cu masina sau motocicleta) poate veni foarte tare langa tine si nu te asiguri in oglinzi, dar ai pretentia ca altii (de obicei in conserve) sa te observe cand tu ajungi la 100 la ora in 3 s.

    Sunt putini soferi (mai degraba nu sunt) care sa stea cu ochii pe oglinzi. Sunt sofer de 12 ani am vreo 300.000 km facuti si recunosc ca nu totdeauna ma uit foarte atent cand fac vreo manevra. Ma bazez pe faptul ca m-am uitat cu 3-5-10 secunde in urma si cum nu era nimik pe langa mine nici in momentul manevrei nu are cum sa fie. Asa ar trebui ...daca nu apare vreun ferrari sau vreun motor accelerat excesiv.

    Pai bine mai Schumy, tu in conserva, te iei la intrecere cu motorul? Si un motor de 250 de cmc si 20 de cp te lasa in urma la demaraj, pt stiinta ta de pilot de curse. Normal ca mobristul nu se astepta sa se ia vreun idiot la intrecere cu el, la 100/h, si in plin centrul Bucurestiului. Daca avea ss, in 2-3 sec avea 100 km/h fara efort. Prostia ai facut-o tu, prietene, cand te-ai luat la intrecere-ca de fapt asta ai facut-cu el. Abia astept sa iesi cu motorul in trafic. Sa intri sa ne povestesti primele impresii.

  6. Scuza-ma daca sunt cinic dar mentalitatea asta ne-o creionati si voi. Atata timp cat in strada vezi ceea ce vezi incepi sa realizezi ca orice ai face majoritatea tot praf sunt dpdv al soferiei. Nu am spus de tine ca martirizezi.... se ridicasera EVIDENT cateva voci (post-uri) care incepusera, din fericire au fost repede infundate. Nimanui nu ii pare bine ca a murit un om, insa pe mine unul NU MA MAI impresioneaza acest lucru. Imi pare rau, nu ma ascund dupa deget! Avem peste 85 de morti in Bucuresti de la inceputul anului pana acum, cifra exacta nu o stiu dar daca te intereseaza o pot afla pana maine.

     

    Voi tot dati vina pe politie. Politia sa-si faca treaba, politia in sus politia in jos. Cam ce treaba sa faca politia? Sa asfalteze strazile? Sa faca filtre?? Sa faca dosare?? Ultimele 2 se fac pe banda rulanta. Ceea ce voi si TU inclusiv nu vreti sa intelegeti este ca treaba politiei este STRICT de constatare si atat. Nu de solutionare. De solutionare se ocupa alte organisme ale statului. Am mai avut astfel de discutii in topic-uri asemanatoare, vad ca tu cel putin nu prea ai citi cu atentie ce discutau si un medic de urgenta, si un procuror si un politist rutier si unul de cercetari penale. Incearca sa vezi si dincolo de viziunea "politistul tre` sa stea si capra ca il platesc din banii mei". Unii au inteles, altii vor intelege pe parcurs.

     

    Dar hai ca suntem offtopic. Ca sa-ti raspund la intrebare, ultima parte nu, n-am spus-o la caterinca. Va fii un sezon pentru moto fff lung, posibil pana la sf. lui noiembrie cf. previziunilor meteo. Sunt convins ca scenariul se va repeta. In alt loc, dar tot incepator si cu vre-o problema la "plastic".

    LEGE Nr. 218 din 23 aprilie 2002

    privind organizarea Âşi funcționarea Poliției Române

    EMITENT: PARLAMENTUL

    PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 305 din 9 mai 2002

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.

    CAP. 1

    Dispoziții generale

    ART. 1

    Poliția Română face parte din Ministerul de Interne Âşi este instituția specializată a statului, care exercită atribuții privind apărarea drepturilor Âşi libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private Âşi publice, prevenirea Âşi descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii Âşi liniÂştii publice, în condițiile legii.

    ART. 2

    Activitatea Poliției Române constituie serviciu public specializat Âşi se realizează în interesul persoanei, al comunității, precum Âşi în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza Âşi în executarea legii.

    ART. 3

    În îndeplinirea misiunilor care îi revin Poliția Română cooperează cu instituțiile statului Âşi colaborează cu asociațiile Âşi organizațiile neguvernamentale, precum Âşi cu persoanele fizice Âşi juridice, în limitele legii.

     

    Eu cred ca legea este destul de clara in ceea ce priveste atributiile Politiei. Nu se rezuma doar la constatare. Ci si la prevenire. Acum vreo 4 ani am venit in Bucuresti, si m-am trezit in intersectia aia groaznica de la Mihai Bravu cu Baba Novac si str. Dristorului, unde se facuse un sens giratoriu nou, pe atunci. Nu erau nici semafoare. Fara sa stiu, deh, am venit dinspre Mihai Bravu si am intrat direct pe strada aceea din stanga, cea imediat urmatoare dupa Baba Novac. M-a oprit Politia, pt ca trebuia sa fac tot sensul giratoriu, nu sa tai intersectia. Ce crezi ca au facut? Au vazut ca nu sunt din B, m-au crezut ca habar nu aveam de sensul giratoriu si nu m-au sanctionat. Insa, am fost obligat de politist (unt tip carunt, la vreo 50 de ani) sa fac inconjurul intersectiei, pieton, impreuna cu el. Se oprea unde exista un cedeaza trecerea si-mi explica, traversam si-mi arata de unde tb sa ma asigur si cui tb sa dau prioritate. A durat max. 15 min. Dar grija si atentia cu care mi-a explicat omul ala ce trebuie sa fac cand mai ajung in acea intersectie, iti jur ca au contat pentru mine (si mai conteaza inca) mai mult decat daca imi suspenda carnetul sau ma amenda. Voi de ce nu puteti face ca el? Daca il vezi pe taran ca intoarce peste linia continua, la 50 de m de tine, sau trece pe rosu, sau depaseste aiurea, dute dupa el si explica-i ca a gresit, poate nu stia. Sanctioneaza-l daca era constient ca incalca legea. Eu cred ca atributiile de prevenire sunt inaintea celor de constatare.

  7. wtf!!?? ai luat-o razna mane?

     

    bai jeff, tu nu esti "bozgor"? ori nu esti, si-a aflat si StanciuC, ori a s-a dus el pe copca si-a luat-o razna... :)

     

    Betigashule am o banuiala in legatura cu animalele alea de le oferi spre vanzare pe mononumona.hi5.co. Probabil ca au toxocaroza si ti-a afectat deja creierul. In dorinta ta de ati face reclama gratuita, vad ca te bagi in orice discutie, postezi pe orice topic, indiferent daca esti sau nu in tema. Poate asa reusesti sa agati un cumparator pt ciumpalacii tai patrupezi. Asta e totusi un forum dedicat motociclismului nu comertului cu animale. Iti recomand petz.ro, vanzarianimale.com, imperecheri.ro etc. Oricum, in ce fel arati la "personalphoto" sigur ai toxocaroza. Ai bani de vaccin sau facem o cheta?

     

    Ti-ai revenit, StanciuC ! Ma bucur ! Te iert si eu !

     

    Tu sa te abtii. Nu ti-am cerut sa ma ierti. Parerea mea pentru tine ramane neschimbata!

  8. Buna seara Jeff. Am vazut intr-una din poze mouse-ul de la laptop. Stiu ca vei citi ce voi scrie si sper din tot sufletul sa te ajute sa treci de durerile si neputinta fizica care te macina in aceste momente. Acum cativa ani (in 2004) am fost internat la ortopedie. Nu o sa te plictisesc cu detalii privind accidenul meu; ce m-a frapat in timp ce eram internat, era situatia unui copil de 13 ani, care se nascuse cu picioarele strambe. Evident, nu avea nici cea mai mica posibilitate de a putea merge vreodata. Suportase 6 operatii la spitalul Budimex din Bucuresti, un doctor faimos, Brunei sau Burnei, il operase, iar dupa ultima operatie ii fusese instalat un fel de cadru circular in jurul fiecarui genunchi si respectiv glezna. Cadrul avea cate 4 tije cu filet, care, la un capat erau fixate pe os iar la celalalt aveau cate o piulita. In fiecare seara, baiatul, cu o cheie, strangea piulitele din capatul celor 4 aparate pana lesina de durere. Facea asta constient ca nu putea umbla vreodata, stiind ca era sortit sa-si petreaca restul zilelor intr-un carucior cu rotile. Trecea prin chinuri doar pentru a avea picioare drepte. Stiu ca sunt momente cand te apuca disperarea si , indiferent de durerea si chinurile prin care treci, gandeste-te ca tu, spre deosebire de copilul ala, o sa ai picioarele drepte si, o sa poti umbla iar. O sa poti chiar calari. O motocicleta...si alte chestii. Sper ca ti-am smuls macar un zambet; iti doresc insanatosire grabnica. Sa participi la concursurile alea cu funia, sa aduni lemne pentru foc, sa faceti poze, sa le postati, sa le vad si eu...Si nu te mai lasa exploatat. Pune-i pe toti sa stranga resturile unei petreceri.

  9. Chiar crezi ca un incepator urcat pe un 600-1000 (in special SS) mai are vreun rol? Poate doar rolul de a reusi sa plece fara sa-i moara motorul... In rest, motorul are rolul cel mai important.

    In ceea ce priveste experienta mea, iti spun ca m-am plimbat mult de placere in saua unor motoare de 1000, admirand frumusetile patriei in drum spre Cheia... :)

    ...Realizezi ca atunci cand eu imi luam categoria"A", tu mai aveai mult pana sa te nasti? :D

    Sunt de acord cu tine. Inafara de ultima fraza. Nu-si avea rostul. Crede-ma. Am suparat multi oameni cu fraze fara rost. Nu repeta greseala mea. :)

     

    ce aveti fratilor eu am motor de 600 si sunt incepator ..si e totul ok. Important e riderul nu motoreta ..imi pare rau

    Ai avut noroc. Si James Dean a avut noroc. Pana la un punct.

  10. Il admir Dan Dobrescu pentru puterea de care da dovada suportand un asemena cumul de imbecili in jurul forumului sau. De asemenea, admir vointa de care dau dovada idiotii care isi stroc uscatii neuroni pentru a scrie ineptiile pe care le scriu atunci cand reusesc sa scrie mai mult de 6 randuri fara nici un semn de punctuatie.

    Intr-un final... ma admir pe mine inumi pentru umorul de care dau dovada, razand in hohote atunci cand situatia impune lacrimi de tristete la vederea atator scursuri umane, care se vor a fi motociclisti ....

     

    P.S. Ma ador pe mine, eu!

    Cine e Dan Dobrescu ?

  11. Lasa-l mai omule, nu vezi ca vrea sa te scoata din sarite, nu-l baga in seama!

     

     

    Bai asta, i-a dute tu si date cu salupa pe nisip ca esti cam plictisitor!

    Vezi ca de la malul marii au iesit primele taraturi pe uscat - dute si plimbate cu fratii tai!

    Hai sa te vad cat te tine clanta!?

    Chiar am chef sa-ti fac o clisma verbala!

    Clanta are aia careia-i duci tu flori de 8 martie. Tot ei sa-i faci si clisma aia cu care te laudai mai sus.

  12. Am ajuns iara la momentul cand te faci de ras, in fata la toata lumea Aureliane (sau Mirel te cheama ?)!!

     

    Pana acum toate PM-urile pe care le-ai scris, au inceput cu ''aoleu", acum ai trecut la "ahahahahaha", tare curios sunt ce urmeaza !!

     

    Oricum te rog frumos sa nu incetezi, ca tare se distreaza lumea. Tu esti eroul tuturor de pe forum !!!

     

    Cand ajung mare vreau sa fiu exact ca tine !!

    Omule Chel si Urat, pe mine ma cheama Costantin. Costi. Nu ma cheama mirel, mirel e nume de fata. Cred ca te-ai vorbit pe pm cu ala care imperecheza caini si le vinde puii, betigas il cheama. Si ala tot mirel ma numea. Dar ala cauta lipeala, e homalau, are 28 de ani si sta cu mami lui. In alta ordine de idei, aduna-te, fa o diferenta intre PM si TOPIC. Eu am scris pe topic, uratanie agresiva si analfabeta. Noroc cu mine, ca asa mai inveti si tu romaneste. Vii in CT si ceri o paine in ungureste si te impusca baietii direct in cap.

     

    Mai Satancuc...ce dracu ma..te-au banat de pe forumul dedicat lui guta ??ce vrei aici ma frustratule?nici macar nu esti motociclist...Te-ai facut de cacao si cu alte posturi de ale tale mai oligofrene...du-te amice,adu dovezi ....dar...cauta mult si sapa adaaaaanc !!hahahaha

    Tarane, in Cheia ti-am vazut consatenii uitandu-se la tv cu vaca-n casa. Cica "statiunea Cheia"...asa arata Sulina in 1700,cum arata Cheia acum. Iti place sugiucu unguresc?

  13. Dap

     

    Erai curios pt ca dupa nume credeai ca este englez, sau dracu stie ce natie.

     

    Dar acum te-ai lamurit, este bozgor, exact ca mine si inca multi de pe forum, ca doar asa ne-ai numit prin PM-urile romantice pe care l-ai trimis.

     

    Acum poti sa scrii si lui lucruri frumoase, urari numai de bine de la constanta !! :grinbandit:

     

    Si nu te mai plange ca o c..va, pt ca betigash si company au dreptate, ar trebui sa facem o colectie de PM-uri scrise de tine, poate te dau afara de pe forumul asta frustratule !!

     

     

    Numai bine Jeff, sper sa treci cu bine peste toate problemele.

     

    Borosz nu prea stie "vorbeste bine romaneste"...nici scrie. Am aruncat un ochi, asa cum m-a indemnat, la comunitati locale harghita-covasna. Ce am vazut: un chel mare si rau, urat cu spume, care in aproape toate pozele, apare de gat cu barbati -chiar si la sectiunea "sa ne prezentam motorul si femeia". Mai mult, il ameninta pe unul ca-i da vreo doua capete in gura, pe altul il intreba daca e cazul sa devasteze un bar....Borosz, tu ai fost iradiat de ti-a cazut parul la 30 de ani sau ti se trage de la spartul caramizilor cu teasta? Nu-mi raspunde, lasa-ma sa presupun...Insanatosire grabnica Jeff !

  14. Cata dreptate ai !!! :D

     

    Tocmai ai demonstrat ca vorbesc mai multe limbi decat tu, deci sunt mai cult !!

     

    Ca sa nu vb de faptul ca gandesc, cea ce nu se poate spune despre tine :)

     

    Am vazut multi viteji ca tine, si iti zic, ca dupa 2 capuri in gura o sa vorbesti altfel !!! :D

    Uite mah ce analfabet! :grinbandit: "vorbesc mai multe limbi decat tu" in loc de "vorbesc mai multe limbi decat tine"; "dupa 2 capuri in gura o sa vorbesti altfel" in loc de "dupa doua capete in gura o sa vorbesti altfel".

    Si mai este ceva: borosz zoltan este homosexual. Nu ma credeti? O sa aduc dovezi cat de curand.... :blink:

  15. Cred ca e a doua oara in istorie cand ii dau dreptate raptorului... Cand vezi ca o tot comiti si in acelasi fel... iti pui intrebari... nu renunti dar faci ceva. Imi amintesc numai de pustiul cu moto galbena la flora. In cateva saptamani tot povestea pe aici cum a cazut ca nu a vazut bordura, era sa cada ca a dat de bordura, iar a cazut ca iar nu a vazut bordura... si Doamne Fereste... a 4-a oara nu a mai scapat de bordura.

     

    In al doilea rand nu comparati conditiile de mers din California ( sa ne amintim ca in 2000 la ei era recomandata casca de protectie iar handsfreeul a devenit obligatoriu de acum 2 luni ) cu cele de aici. E o diferenta imensa. In acelasi fel nu comparati cele doua forumuri. Asta e un forum national, ba chiar international dar in lb romana in timp ce ala e un forum local, comparabil cu comunitatile locale de pe motoretism. Cand cunosti persoana care a comis-o, parca atitudinea e alta... si Raptoru ar trebui sa stie la ce ma refer.

     

    Sa-i fie tarana usoara Roxanei.

     

     

     

     

    P.S. si uitati si cum e formulata legea lui Herr Schwartz cel Negru:

     

    Right-Of-Way Rules

    General Information

    Right-of-way rules together with

    courtesy and common sense help

    to promote traffic safety. It is important

    to respect the right-of-way

    of others, especially pedestrians,

    motorcycle riders, and bicycle riders.

    Never assume other drivers will

    give you the right of way.

     

    SI legea nu se sfieste da dea si sfaturi:

     

    Safety suggestion: While waiting

    to turn left, keep your wheels

    pointed straight ahead until it is safe

    to start your turn. If your wheels

    are pointed to the left and a vehicle

    hits you from behind, you could be

    pushed into oncoming traffic.

     

    La naiba cum le zic ei:

     

    When you drive at night,

    remember:

    Motorcycles are harder to see at

    night because most have only one

    taillight.

     

    Si continua:

     

    Don’t start a turn just because an

    approaching vehicle has its turn

    signal on. The driver may plan to

    turn just beyond you. The signal

    may have been left on from an

    earlier turn. This is particularly

    true of motorcycles. Their signal

    lights don’t always turn off by

    themselves. Wait until the other

    driver actually starts to turn before

    you continue.

     

    Iar asta depaseste pana si recomandarile AMR-ului:

     

    Motorcycles

    Motorcyclists have the same rights

    and responsibilities as automobile

    drivers. While everyone must

    follow the same traffic laws, motorcyclists

    face unusual dangers

    because motorcycles are hard to

    see (many motorcycles keep their

    headlight on, even during daylight

    hours) and they require exceptional

    handling ability.

    Follow these rules to respect the

    right-of-way and safely share the

    road with motorcyclists:

    When you change lanes or enter

    a major thoroughfare, make a visual

    check for motorcycles. Also

    use your mirrors. Motorcycles

    are small and they can easily

    disappear into a vehicle’s blind

    spots.

    Allow a four-second following

    distance. You will need this space

    to avoid hitting the motorcyclist

    if he or she falls.

    Allow the motorcycle a full lane

    width. Although it is not illegal

    to share lanes with motorcycles,

    it is unsafe.

    When you make a turn, check

    for motorcyclists and know their

    speed before turning.

    Remember that road conditions

    which are minor annoyances

    to you pose major hazards to

    motorcyclists. Potholes, gravel,

    wet or slippery surfaces, pavement

    seams, railroad crossings,

    and grooved pavement can

    cause motorcyclists to change

    speed or direction suddenly. If

    you are aware of the effect of

    these conditions and drive with

    care and attention, you can help

    reduce motorcyclist injuries and

    fatalities.

    :grinbandit:

  16. Buna seara. Din 23 de pagini scrise pana acum, majoritatea cuprind reprosuri rautacioase si jigniri. Putini au fost cei care le urau sanatate celor 2 amarati de pe mobra. Si mai putini au fost cei care-l compatimeau pe user-ul sasssha, proprietarul mobrei implicate. Cat despre fata de la volan, nu mai vorbesc...Ce uitati toti este ca raul a fost deja facut, si poate, corect si omeneste ar fi acum, sa incercam macar sa indreptam ce se mai poate. Daca nu cu fapta, macar cu vorba. Cei doi de pe mobra au platit cu varf si indesat pt. greseala lor. Doriti sa le aplicati o pedeapsa suplimentara? Fata din masina probabil ca nu va mai dormi multe nopti de acum incolo. Ea nu stie inca. Ati imaginat ceva chinuri suplimentare pentru ea? Proprietarul mobrei este disperat. Dar voi sunteti orbiti de ura si nu va dati seama de asta. Pacat.

  17. Jeff este baiatul care duminica la amiaza aduna gunoaiele lasate de noi dupa party-ul de la Rasnov in timp ce noi plecam spre casa.Tot respectul Jeff,sa ai putere de lupta si insanatosire grabnica.

    Multumesc pentru informatie. Eram curios deoarece toata lumea vorbea despre Jeff ca si cum toti il cunosteau de foarte mult timp. Apoi mi-am dat seama ca topicul fusese mutat de la comunitati locale-Brasov la accidente. Ceea ce nu observasem in cadrul discutiilor despre Jeff era ca aproape toti erau din Brasov si deci era normal sa-l cunoasca. Eu sunt din Constanta. A fost o simpla intrebare, eram curios sa stiu cine este. Acum stiu si ii urez si eu multa sanatate . Nu cred ca isi aveau rostul comentariile acide facute de betigash & co.

  18. oleaca mai mare ca buCUResti...dar mult peste "oleaca" mai avansat ca respect pt. ceilalti participanti la trafic...se pot intampla si acolo cazuri de gen, mai ales daca motoristul vine cu viteza f. mare, dar aici nu cred ca era cazul. am patit in buc. sa se forteze cedeaza, sa incetinesc in claxon si faza lunga pana la oprire, bou' a oprit si el si exact cand am plecat de pe loc boul a plecat in troma direct in mine... ceea ce cred ca prea rar s-ar intampla p'acolo...

     

    se poate ajunge la nivelul de-acolo ori cu amenzi f mari (ca acolo), ori cu inspaimantatul boilor, ca in cazul de fata

    Waw durule! Si tot ai scapat nevatamat dintr-o situatie ca asta! Esti eroul meu! Si al celor din Baia Mare, of course... :laugh: :) :)

×
×
  • Creează nouă...