Sari la conținut

StanciuC

INACTIV
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de StanciuC

  1. Mai taci fraierica cu aberatiile tale. Nu esti decat un agarici cu mucii pe piept, care si-a luat un motor mult prea mare pentru creierul si posibilitatile lui. Mai esti si tare-n clont. Papornagiu de craiova.
  2. Love you all! Inca traiesc. hehhehhehehehe. Zolly, I love U.
  3. Beee, u esti ala care a bulit mobra fara permis de ...cmc? Cam tare in dantura pt un agarici. Ce zici? Eu ma numesc Toparceanu si mi se rupe de cometariile tale. Ai ceva de sughitat?
  4. Bravo omule! 7500 euro e un pret corect pt Tenere? Ma paste gandul...
  5. Referitor la "credeam ca o sa pot sa-mi fac prieteni pe aici"-Vrei sa fii prietena mea ? O da, am inviat. Am mai rupt o mobra, am facut rost de bani, am alta si da, am inviat. hehehehehhe. Bem un ceai inainte? Sau dupa?
  6. Pai bine mai Schumy, tu in conserva, te iei la intrecere cu motorul? Si un motor de 250 de cmc si 20 de cp te lasa in urma la demaraj, pt stiinta ta de pilot de curse. Normal ca mobristul nu se astepta sa se ia vreun idiot la intrecere cu el, la 100/h, si in plin centrul Bucurestiului. Daca avea ss, in 2-3 sec avea 100 km/h fara efort. Prostia ai facut-o tu, prietene, cand te-ai luat la intrecere-ca de fapt asta ai facut-cu el. Abia astept sa iesi cu motorul in trafic. Sa intri sa ne povestesti primele impresii.
  7. StanciuC

    Accident Crangasi

    LEGE Nr. 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea Âşi funcționarea Poliției Române EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 305 din 9 mai 2002 Parlamentul României adoptă prezenta lege. CAP. 1 Dispoziții generale ART. 1 Poliția Română face parte din Ministerul de Interne Âşi este instituția specializată a statului, care exercită atribuții privind apărarea drepturilor Âşi libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private Âşi publice, prevenirea Âşi descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii Âşi liniÂştii publice, în condițiile legii. ART. 2 Activitatea Poliției Române constituie serviciu public specializat Âşi se realizează în interesul persoanei, al comunității, precum Âşi în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza Âşi în executarea legii. ART. 3 În îndeplinirea misiunilor care îi revin Poliția Română cooperează cu instituțiile statului Âşi colaborează cu asociațiile Âşi organizațiile neguvernamentale, precum Âşi cu persoanele fizice Âşi juridice, în limitele legii. Eu cred ca legea este destul de clara in ceea ce priveste atributiile Politiei. Nu se rezuma doar la constatare. Ci si la prevenire. Acum vreo 4 ani am venit in Bucuresti, si m-am trezit in intersectia aia groaznica de la Mihai Bravu cu Baba Novac si str. Dristorului, unde se facuse un sens giratoriu nou, pe atunci. Nu erau nici semafoare. Fara sa stiu, deh, am venit dinspre Mihai Bravu si am intrat direct pe strada aceea din stanga, cea imediat urmatoare dupa Baba Novac. M-a oprit Politia, pt ca trebuia sa fac tot sensul giratoriu, nu sa tai intersectia. Ce crezi ca au facut? Au vazut ca nu sunt din B, m-au crezut ca habar nu aveam de sensul giratoriu si nu m-au sanctionat. Insa, am fost obligat de politist (unt tip carunt, la vreo 50 de ani) sa fac inconjurul intersectiei, pieton, impreuna cu el. Se oprea unde exista un cedeaza trecerea si-mi explica, traversam si-mi arata de unde tb sa ma asigur si cui tb sa dau prioritate. A durat max. 15 min. Dar grija si atentia cu care mi-a explicat omul ala ce trebuie sa fac cand mai ajung in acea intersectie, iti jur ca au contat pentru mine (si mai conteaza inca) mai mult decat daca imi suspenda carnetul sau ma amenda. Voi de ce nu puteti face ca el? Daca il vezi pe taran ca intoarce peste linia continua, la 50 de m de tine, sau trece pe rosu, sau depaseste aiurea, dute dupa el si explica-i ca a gresit, poate nu stia. Sanctioneaza-l daca era constient ca incalca legea. Eu cred ca atributiile de prevenire sunt inaintea celor de constatare.
  8. Nu stii nimic! Unde a pus puncte-puncte inseamna lacrimi. Adica cate puncte-puncte atatea lacrimi. Insensibilule! Doreste cineva un ceai fierbinte?
  9. StanciuC

    Accident Jeff

    Betigashule am o banuiala in legatura cu animalele alea de le oferi spre vanzare pe mononumona.hi5.co. Probabil ca au toxocaroza si ti-a afectat deja creierul. In dorinta ta de ati face reclama gratuita, vad ca te bagi in orice discutie, postezi pe orice topic, indiferent daca esti sau nu in tema. Poate asa reusesti sa agati un cumparator pt ciumpalacii tai patrupezi. Asta e totusi un forum dedicat motociclismului nu comertului cu animale. Iti recomand petz.ro, vanzarianimale.com, imperecheri.ro etc. Oricum, in ce fel arati la "personalphoto" sigur ai toxocaroza. Ai bani de vaccin sau facem o cheta? Tu sa te abtii. Nu ti-am cerut sa ma ierti. Parerea mea pentru tine ramane neschimbata!
  10. Un (cuvant urat). Nici nu merita sa citesti. Am scapat de el; s-a impuscat ieri. Scrie pe hotnews.
  11. StanciuC

    Accident Jeff

    Buna seara Jeff. Am vazut intr-una din poze mouse-ul de la laptop. Stiu ca vei citi ce voi scrie si sper din tot sufletul sa te ajute sa treci de durerile si neputinta fizica care te macina in aceste momente. Acum cativa ani (in 2004) am fost internat la ortopedie. Nu o sa te plictisesc cu detalii privind accidenul meu; ce m-a frapat in timp ce eram internat, era situatia unui copil de 13 ani, care se nascuse cu picioarele strambe. Evident, nu avea nici cea mai mica posibilitate de a putea merge vreodata. Suportase 6 operatii la spitalul Budimex din Bucuresti, un doctor faimos, Brunei sau Burnei, il operase, iar dupa ultima operatie ii fusese instalat un fel de cadru circular in jurul fiecarui genunchi si respectiv glezna. Cadrul avea cate 4 tije cu filet, care, la un capat erau fixate pe os iar la celalalt aveau cate o piulita. In fiecare seara, baiatul, cu o cheie, strangea piulitele din capatul celor 4 aparate pana lesina de durere. Facea asta constient ca nu putea umbla vreodata, stiind ca era sortit sa-si petreaca restul zilelor intr-un carucior cu rotile. Trecea prin chinuri doar pentru a avea picioare drepte. Stiu ca sunt momente cand te apuca disperarea si , indiferent de durerea si chinurile prin care treci, gandeste-te ca tu, spre deosebire de copilul ala, o sa ai picioarele drepte si, o sa poti umbla iar. O sa poti chiar calari. O motocicleta...si alte chestii. Sper ca ti-am smuls macar un zambet; iti doresc insanatosire grabnica. Sa participi la concursurile alea cu funia, sa aduni lemne pentru foc, sa faceti poze, sa le postati, sa le vad si eu...Si nu te mai lasa exploatat. Pune-i pe toti sa stranga resturile unei petreceri.
  12. Sunt de acord cu tine. Inafara de ultima fraza. Nu-si avea rostul. Crede-ma. Am suparat multi oameni cu fraze fara rost. Nu repeta greseala mea. Ai avut noroc. Si James Dean a avut noroc. Pana la un punct.
  13. Regret cuvintele mele reprobabile. Compatimiti-ma va rog.
  14. Clanta are aia careia-i duci tu flori de 8 martie. Tot ei sa-i faci si clisma aia cu care te laudai mai sus.
  15. Omule Chel si Urat, pe mine ma cheama Costantin. Costi. Nu ma cheama mirel, mirel e nume de fata. Cred ca te-ai vorbit pe pm cu ala care imperecheza caini si le vinde puii, betigas il cheama. Si ala tot mirel ma numea. Dar ala cauta lipeala, e homalau, are 28 de ani si sta cu mami lui. In alta ordine de idei, aduna-te, fa o diferenta intre PM si TOPIC. Eu am scris pe topic, uratanie agresiva si analfabeta. Noroc cu mine, ca asa mai inveti si tu romaneste. Vii in CT si ceri o paine in ungureste si te impusca baietii direct in cap. Tarane, in Cheia ti-am vazut consatenii uitandu-se la tv cu vaca-n casa. Cica "statiunea Cheia"...asa arata Sulina in 1700,cum arata Cheia acum. Iti place sugiucu unguresc?
  16. StanciuC

    Accident Jeff

    Borosz nu prea stie "vorbeste bine romaneste"...nici scrie. Am aruncat un ochi, asa cum m-a indemnat, la comunitati locale harghita-covasna. Ce am vazut: un chel mare si rau, urat cu spume, care in aproape toate pozele, apare de gat cu barbati -chiar si la sectiunea "sa ne prezentam motorul si femeia". Mai mult, il ameninta pe unul ca-i da vreo doua capete in gura, pe altul il intreba daca e cazul sa devasteze un bar....Borosz, tu ai fost iradiat de ti-a cazut parul la 30 de ani sau ti se trage de la spartul caramizilor cu teasta? Nu-mi raspunde, lasa-ma sa presupun...Insanatosire grabnica Jeff !
  17. Uite mah ce analfabet! "vorbesc mai multe limbi decat tu" in loc de "vorbesc mai multe limbi decat tine"; "dupa 2 capuri in gura o sa vorbesti altfel" in loc de "dupa doua capete in gura o sa vorbesti altfel". Si mai este ceva: borosz zoltan este homosexual. Nu ma credeti? O sa aduc dovezi cat de curand....
  18. Buna seara. Din 23 de pagini scrise pana acum, majoritatea cuprind reprosuri rautacioase si jigniri. Putini au fost cei care le urau sanatate celor 2 amarati de pe mobra. Si mai putini au fost cei care-l compatimeau pe user-ul sasssha, proprietarul mobrei implicate. Cat despre fata de la volan, nu mai vorbesc...Ce uitati toti este ca raul a fost deja facut, si poate, corect si omeneste ar fi acum, sa incercam macar sa indreptam ce se mai poate. Daca nu cu fapta, macar cu vorba. Cei doi de pe mobra au platit cu varf si indesat pt. greseala lor. Doriti sa le aplicati o pedeapsa suplimentara? Fata din masina probabil ca nu va mai dormi multe nopti de acum incolo. Ea nu stie inca. Ati imaginat ceva chinuri suplimentare pentru ea? Proprietarul mobrei este disperat. Dar voi sunteti orbiti de ura si nu va dati seama de asta. Pacat.
  19. StanciuC

    Accident Jeff

    Multumesc pentru informatie. Eram curios deoarece toata lumea vorbea despre Jeff ca si cum toti il cunosteau de foarte mult timp. Apoi mi-am dat seama ca topicul fusese mutat de la comunitati locale-Brasov la accidente. Ceea ce nu observasem in cadrul discutiilor despre Jeff era ca aproape toti erau din Brasov si deci era normal sa-l cunoasca. Eu sunt din Constanta. A fost o simpla intrebare, eram curios sa stiu cine este. Acum stiu si ii urez si eu multa sanatate . Nu cred ca isi aveau rostul comentariile acide facute de betigash & co.
  20. StanciuC

    Accident Cu Pumni

    Waw durule! Si tot ai scapat nevatamat dintr-o situatie ca asta! Esti eroul meu! Si al celor din Baia Mare, of course...
×
×
  • Creează nouă...