Sari la conținut

aKO

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

aKO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. aKO

    Apel Umanitar

    Salut Igrec. Pentru sange, poti preciza ca vrei sa ajunga la Spitalul Floreasca, pentru Ion Alexandru Stanescu. Ce de la spitalul la care veti dona va pot da mai multe detalii. Transportul depinde de ei. Multumim.
  2. aKO

    Apel Umanitar

    Astazi a fost mutat din nou, in alt salon. Diseara voi afla mai multe detalii. Cu siguranta s-ar bucura sa vada. Multumim mult Comunitatii Regionale Bucuresti - Cavaleria Titan pentru donatie. Atasez, asa cum au dorit, lista pe care am primit-o.
  3. aKO

    Apel Umanitar

    Nici operatiile de plastie nu vor fi usoare. Ionut inca mai are nevoie de sange. Multumim. P.S. Piciorul drept nu este inca inchis. Pe langa rana de sub genunchi, doctorii au facut o incizie longitudinala pe pulpa. Nici una nu este inchisa inca. Piciorul este verificat, curatat si rebandajat in fiecare zi. Doctorii vor sa se asigure ca nu mai exista pericol de infectie. Imi cer scuze, era vorba de rana de deasupra genunchiului. Cele mai recente informatii: Ionut a fost transferat luni in salonul postoperator ortopedie 1, starea lui generale e buna, asteptam operatia de plastie peste 8 zile. Din punct de vedere emotional, a asimilat ideea ca nu mai are piciorul drept, depresia se diminueaza cu fiecare zi, iar in locul ei se instaleaza optimismul si dorinta de ajunge cat mai repede acasa. Va multumim pentru ajutor si pentru gandurile bune. Ionut a fost profund impresionat de faptul ca are mai multi prieteni decat credea, si le multumeste tuturor celor care l-au ajutat sau au incercat sa-l ajute.
  4. aKO

    Apel Umanitar

    Ionut e mai bine. De cateva zile e lasat treaz mai mult timp. Vorbeste, mananca, bea (suc de visine) si glumeste cu asistentele. Odata cu starea de constienta a aflat de amputare, dar se tine tare. Aseara a pacalit o asistenta si a sunat-o pe Lavinia spunandu-i ca vrea sa-i vada pe Laur, Bodgan, Cristi (prieteni vechi). Cristi a fost singurul disponibil. Am inteles ca au si ras. In general starea fizica este mult mai buna, mai trebuie efectuate operatiile de plastie (parca asa se scrie) iar apoi va fi mutat in salonul de ortopedie. Sper ca si starea lui psihica sa se imbunatateasca la fel de repede.
  5. aKO

    Apel Umanitar

    Insanatosire grabnica si tie, Mihai!
  6. aKO

    Apel Umanitar

    salut! acum am aflat si eu ceva de genul "sangele nu poate ajunge de la cluj la bucuresti pentru ca nu sunt conditii optime pentru transport". sangele este transportant nu in lazi frigorifice ci in lazi izoterme (ca acelea cu care iti tii berea rece in masina). bine ca le au si pe-alea.
  7. aKO

    Apel Umanitar

    va multumim. Speram sa se intample cat mai curand.
  8. aKO

    Apel Umanitar

    detalii complete nu se cunosc inca. asteptam sa ne spuna chiar Ionut. Salut ADMIN-ul si ii propun sa modifice mesajele celor care provoaca tensiuni, nu ale celor care sunt indreptatiti sa raspunda.
  9. aKO

    Apel Umanitar

    le vei primi maine dimineata. iti multumim.
  10. aKO

    Apel Umanitar

    salut. in principiu trebuie doar numele, localitatea si spitalul. partea cu biletul am auzit-o si eu si mi se pare aberanta. E greu de spus daca doar precizand informatiile pacientului, va ajunge sangele unde trebuie. am auzit o gramada de informatii, inclusiv faptul ca daca ajunge la centru, e posibil sa nu fie predat spitalului datorita unei "legi a sangelui". Ma mai interesez maine si-ti scriu. Si e greu sa fii calm cand cineva iti jigneste prietena sau sora...
  11. aKO

    Apel Umanitar

    Starea lui Ionut din aceasta seara: Nu mai e atat de agitat, se incearca trecerea pe grupa lui de sange pentru a-i creste nivelui hemoglobinei si a putea fi operat in continuare. Piciorul nu e inca "inchis". Face progrese mici dar sigure. Va multumim tuturor ca va ganditi la el.
  12. aKO

    Apel Umanitar

    Ion este putin mai bine, in sensul ca nu mai are febra, respira relativ ok. Dar este in continuare agitat(urla de durere chiar daca i se administreaza sedative puternice), vorbeste fara noima. Asistentele se plang ca le e greu sa-l tina in pat, dupa cum probabil stiti, prima data cand s-a trezit a spus ca vrea sa plece acasa si a vrut sa coboare din pat. Se misca, e activ. Speram sa nu mai apara complicatii, momentul in care vom rasufla usurati va fi atunci cand il vor duce intr-un salon de ortopedie (momentan e la reanimare). Toti cei care-l cunoastem, stim cat de puternic e Ionut si stim ca va depasi in curand aceste momente grele.
  13. aKO

    Apel Umanitar

    La ora 19:00 cand l-a vazut Lavinia ultima data(dupa aceea i s-a interzis accesul pentru ca salonul e in carantina), reusise sa adoarma si ii scazuse febra. Cand e treaz e foarte agitat din cauza mai multor factori, si inca e sedat cu Diazepam. A recunoscut-o pe Lavinia chiar daca e semi-constient, si raspunde la cateva intrebari. In rest... il doare, ii e sete... In general, cosideram ca e mai bine. Va tinem la curent.
  14. aKO

    Apel Umanitar

    Lavinia si Argint au vrut sa fie postate aceste imagini: 1. Mama lui Ionut, in fata Ionut, in spate Marius, pe Mobra tatalui lor. se poate calcula nivelul de experienta pe doua roti, al celor doi 2. A doua imagine este de la penultima vizita a lui Ionut la bucuresti, prin mai.
×
×
  • Creează nouă...