Sari la conținut

Ciobi_mare

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ciobi_mare

  1. Archimina pe strada Episcopiei are kit de reparatii (solutie 250 gr, plasa 50x15 cm).
  2. ...daca cumva nu mai stiti in ce topic va aflati... Reguli pentru motociclisti: 1. Motociclistul merge mereu singur. Maxim cite doi. In cazuri exceptionale si pentru distante mai mici de 500 metri se accepta trei. Daca se aduna patru se despart in doua grupuri de cite doi. 2. Nu saluta pe altul care e pe motocicleta. Daca are un motor mai tare ca al tau e "smecher", daca are motor mai slab ca al tau e "fraier", daca are motor ca al tau e "papagal". In toate cazurile trebuie evitati. 3. Daca vezi o motocicleta oprita si o trusa de scule linga ea, nu te opri. Nu esti tu "fraierul care ajuta". Daca linga motor e unu' care iti face semn, accelereaza. 4. Nu spune unde mergi. (incalci regula 1) 5. Nu intreba unde merg altii.(incalci regula 1) 6. Daca trebuie sa fii undeva la o anumita ora, du-te cu cel putin 20 minute mai tirziu. Artistii trebuiesc asteptati. ... continuati ....
  3. Cum se poate indoi un colt al ecranului ? Ca pe hirtie asa as face si ar iesi....
  4. ... Sa revenim la oile noastre... (stiu eu ce spun ca sunt autorizat si legitimat) Lucrare de laborator nr. 1. Tema: Cum sa prinzi un crocodil. Materiale necesare: 1- un crocodil 2- un Nil (de preferinta Nilul de jos care e in partea de sus pe harta) 3- o barca 4- o carte scrisa de Sanda Brawn (este varianta "print" a telenovelei) 5- un binoclu 6- o penseta 7- o cutie de chibrituri (in lumea asta plina de brihete e cam greu de gasit) Modul de lucru Te sui in item#3, te duci pe item#2, iei item#4 si citesti. Item#4 e plicticoasa si te adoarme. Vine item#1, care este un item al mileniului 3 si e mai interesat de item#4 decit sa te manince. Citeste si, inevitabil, adoarme si el. Pentru ca tu ai adormit primul, te trezesti primul. Iei item #5, il tii invers si privesti spre item#1. Pentru ca tii item#5 invers ai sa vezi un item#1 mult mai mic. Iei item#1 cu ajutorul item #6 si il introduci in item#7. Asta e ! L-ai prins !
  5. Nu m-am putut abtine si cer intrarea in club. Pentru autorizare: Problema de mate pentru "breiniaci" Mama e cu 21 ani mai mare decit fiul. Peste 6 ani mama va fi de 5 ori mai in virsta decit fiul. Intrebare: unde este tata si ce face el acolo ?
×
×
  • Creează nouă...