Sari la conținut

anca

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de anca

  1. Sader, pana cand vii tu in Sibiu, eu am sa invat sa merg si cu pasager in spate( am mai dus , dar nu pe motorul care il am acum) si daca Blackrider nu poate, ma ofer eu sa iti arat Sibiul!
  2. Titiluka, eu sunt pregatita de plimbarea pe care am tot zis ca o facem ,dar, am auzit ca toata saptamana va ploua! De data asta nu ne poate ajuta nici un baiat ca sa se indrepte vremea! Sader, dupa cum a zis si Titiluka, esti oricand binevenita la noi, in Sibiu sa ne plimbam cu motoarele! Despre ajutorul baietiilor, eu una ma bucur ca ne pot ajuta si daca m-as pricepe la mecanica si as avea bani, i-as ajuta si eu pe ei!
  3. Plimbarea de care vorbesti, Titiluka, nu am sa o pot uita niciodata! In primul rand ca am ramas fara benzina si in al doilea rand pentru ca a fost prima mea plimbare in grup. Dar am tras o lectie , si vreau sa iti spun ca am devenit obsedata sa ma uit sa vad cata benzina mai am. Despre plimbarea cu motoarele , stii ca vreau sa iesim doar noi fetele , dar astept sa hotarati ziua si ora!
  4. Saluatre! M-am prezentat mai demult , dar pentru noi veniti ,sunt Anca din Sibiu si din sambata pastelui sunt fericita posesoare unei Honda CBR 600F! Atasez si o poza sa o vedeti!
×
×
  • Creează nouă...