Sari la conținut

Krysu

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Krysu

  1. Krysu

    Accident Pajura

    tocmai am aflat acum cateva minute ca a fost un accident destul de urat in Pajura...din pacate nu mi s-a spus ce nr avea motorul sau ce culoare...tot ce stiu este ca motorul este facut praf, cioburi peste tot, multa lume stransa si o salvare...cei care stiti ca va trec prieteni pe acolo..puneti mana pe telefoane, poate cineva chiar are nevoie de ajutor
  2. ok..mersi de info..insanatosire grabnica si sa-l vedem cat mai repede inapoi pe 2 roti
  3. asa...scuze:) nu trec pe acolo si nu stiu zona..
  4. am revenit cu info : la podul de la Tabareni a avut loc accidentul, al 2 lea pod dupa Chitila din ce am inteles, baiatul e dus la Elias e lovit la mana dar per total este ok, iar motoreta a fost ridicata
  5. salutare..nu stiu prea multe detalii asa ca m-am gandit sa apelez la voi..am primit un telefon de la niste preiteni politisti care sunt pe DN7A..a avut loc un accident de motoreta..accidentul a avut loc pe undeva pe langa un pod, nu stiu inca mai multe date, nr motorului este B 38 BMS am inteles ca pe baiat il cheama Caju Valentin ( sper ca am inteles bine) , motoreta este un kawa argintiu parca..in cazul in care il cunoasteti..ar fi o idee buna sa mearga cineva sa ia motocicleta..baiatul cred ca este la spital ..
  6. ploaie...frig...si o atmosfera de plumb..azi am vazut-o pentru ultima oara pe Mada...pana si cerul plangea cand am condus-o pe ultimul drum..odihneste-te in pace draga Mada...si asa cum o spuneau si afisele de pe motoarele noastre...NU TE VOM UITA NICIODATA!..
  7. ..... da..hummero o sa scrie ceva detalii cand va intra in mod sigur
  8. in cazul in care ramane batut in cuie sa mergem vineri ( trebuie sa vorbesc si cu hummerro si zapacitul pentru ca si ei au fost ieri )..vom anunta de joi seara..cred ca ne vom vedea tot la ARC pentru ca este cel mai aproape de elias...Cred ca putem sa-l ajutam sa fim alaturi de el momentan..
  9. da..am sa vb si cu ceilalti 3 care au fost ieri..si poate mergem vineri sa-l vizitam iar pe florin...va anuntam...Oricum starea lui este buna..m-a surprins cand l-am vazut ca avea puterea sa zambeasca...era obosit insa se vedea pe fata lui ca se bucura pentru ca este in viata si mi-a si confirmat"stiu ca mi-am pierdut un picior..dar am fost la un pas de moarte..ma bucur ca sunt in viata ". Nu isi mai aminteste nimic din seara respectiva, nici macar faptul ca a fost constient si a spus cum il cheama. Am aflat de la el ca de abia isi luase motorul de cateva zile de la Snagov si se pregatea pentru inca o luna de plimbari pana la finalul sezonului asta...Va tinem la curent.
  10. ................ de ora 18 era vb...ca sa raspund la o intrebare..vrem sa mai mergem la el..poate la sfarsitul saptamanii acesteia sau cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare cand speram ca va fi mutat intr-un salon.Ieri era la reanimare si nu am putut intra toti o data..pe rand ..si am stat kam 5 10 mix maxim pentru ca nu puteam mai mult...daca mai exista doritori..vorbim spre sfarsitul saptamanii pentru urmatorea vizita
  11. hummerro..asa cum a ramas si aseara..eu ..si mai astept raspuns de la cineva:)..ajung pe la un 18 si 15 @ ark
  12. maine pe la un 5 30 6..cine vrea sa vina..pm
  13. hummerro..si eu impreuna cu baiatul cu care eram aseara si am oprit la accident vrem sa mergem sa-l vizitam pe florin...discutam pe pm detaliile?..daca mai doreste cineva sa vina maine..este binevenit
  14. da...domnisoara kre discuta cu politistu s-ar fi prezentat k sotia lui..orikm sotie sau sora mi se pare aberanda afirmatia ei cum k s-ar fi uitat la semafor nu stie ce culoare era dar sigur nu rosu ..in alta ordine de idei nu stiu cat de afectat era soferul dar a fost interesanta replica lui cand a venit langa motocicleta "nu doresc nimanui sa treaca prin asta "..atunci poate trebuia sa ciuleasca urechile..nu stiu cu ce viteza a venit el ..dar cred k ati observat toti prezenti acolo ca numarul de inmatriculare din fatza al masinii a ramas prins de plasticele de la motocicleta..clar nu avea un 20 -30 km/h. In alta ordine de idei...cum se mai simte baiatul? ati fost /vreti sa mergeti la el? Mesaj completat * aberanta ..imi cer scuze
  15. aseara am oprit si eu acolo cand am vazut smurdul sa vad ce s-a intamplat( am stat kam 30 de minute..)..baiatul era destul de rau din cate am apucat sa vad avea piciorul facut tzandari iar motociclieta era imprastiata peste tot...o chestie interesanta care a spus-o sotia domnului cu bmw ul a sunat ceva d genul "m-am uitat la semafor nu stiu ce culoare era dar nu era sigur rosu"..sa nu exageram ca sunt totusi 3 culori mari si late..si la cum s-a imprastiat baiatul pe sosea..aia nu prea parea plekare de la semafor si mai degraba o fortare pe galben..
  16. mersi tibi ) am trecut peste liceu si facultate deci nu se pune problema asta:) urmeaza jobu si motoru
  17. tu chiar nu ai de cine sa te iei pe forumu asta si m-ai gasit pe mine? am postat pentru ca si eu sunt fata si pasagera si oricand as putea sa fiu in situatia fetei doamne fereste ! daca m-am suit cu un baiat pe motor nu cred ca ma face cretina sau vinovata atata timp cat stiu ca 99% sunt shanse sa ma aduca intreaga acasa..arata-mi una care se gandeste la celalalte 1%. Have a nice day u 2 !
  18. am inteles ca se cunosteau de vreo 2 saptamani..si oricum kiki din cate stiu tot mergea cu pasager..isi lua inclusiv prietenii cei mai buni in spate...in orice caz nu cred ca fata a fost vinovata pentru ca s-a suit cu el...daca il cunosti pe un tip care merge bine ..si inclusiv cu pasager...e cam greu sa te gandesti ca nu va merge bine cu tine in spate..sau ca doamne fereste se va intampla ceva..Stiu ca nu trebuie sa mergi pe ideea "mie nu mi se poate intampla"..dar nici unul din ei nu cred k se gandeau la asta..pur si simplu iesisera la o plimbare cu motoru..cati dintre noi nu iesim seara sa ne plimbam si ne gandim ca o sa fie o plimbare ca oricare alta si vom ajunge acasa intregi?
  19. CristiLuca..da eu am fost cea care a spus chestia ca e greu sa te abtii sa nu te sui pasager pe motor..de ce? hai sa iti spun...in primul rand..cati dintre noi cei care inca suntem pasageri ne gandim inainte la riscuri si dupa la pasiune...cati dintre noi au spus vreodata.."imi pare rau nu ma sui cu tine pentru ca mi-e frica sa nu ma tavalesti pe asfalt"si cati au spus "da hai" pentru ca isi doreau o plimbare pentru ca le face placere pentru ca se simteau liberi si pentru ca isi doreau pur si simplu sa mai evadeze..aici intra in calcul si persoanele care au permisul si nu detin o motoreta..si cred ca stiti prea bine feelingul ala care ai carnetul si te uiti la el si de abia astepti sa te sui macar pentru 2 3 metrii sa mergi...Chestia asta nu cred ca te face nici teribilist nici inconstient mai ales cand persoana cu care te plimbi iti prezinta incredere si te aduce intreaga la sol.Tind sa cred ca daca Kiki ar fi facut tampenii cu ea pe motor fata nu s-ar mai fi suit a doua oara..
  20. Buna seara ! Am citit cateva posturi in care fata era acuzata pentru faptul ca s-a suit cu Kiki pe motor..ei bine nu stiu ce vina avea ea. L-am vazut de cateva ori pe kiki in ikea si am vazut ca este un tip sigur pe motocicleta si pe ceea ce face. Multi dintre noi poate ca am plecat acasa cu zambetul pe buze vazand chestii pe care stim ca nu vom aveam niciodata curajul sa le facem.Este un tip care iti inspira incredere si cred ca nu sunt singura care gandeste asta. II cunosc inclusiv cativa prieteni si toti sunt oameni daca nu foarte buni cel putin buni in ceea ce priveste mersul pe 2 roti. Si eu sunt fata si pasionata de 2 roti inca sunt pasagera in curand sper sa trec la stadiul de motociclista. Este greu sa refuzi o plimbare atunci cand iti face cu adevarat placere. Stiu ca se poate spune si Nu insa cati/cate dintre noi avem taria sa spunem asta?( ma refer aici la persoanele cu adevarat pasionate nu la persoanele care se plimba cu motocicleta doar pentru ca da bine la CV)..Poate ca au fost persoanele nepotrivite la momentul nepotrivit... Condoleante familiei fetei..
×
×
  • Creează nouă...