Sari la conținut

free

Membru
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de free

  1. o sa incerc sa ajung si anul asta. sfat: marcati mai bine drumul catre locatie!!! sunt nu stiu cate bifurcatii pana la cabana, am nimerit la marele bulan multumita unui alt grup de motociclisti.

     

    Anul trecut , dorind sa venim la intalnire am vb inainte cu Achimoto , si ne-a precizat ca la bifurcatiile unde nu sunt semne , toate drumurile duc in acelasi loc :eek: .

    Sigur dupa ce a scris lumea si aici si pe facebook , anul asta o sa puna semne peste tot organizatorii !

  2. Sincer eu cred ca va fi o intalnire in marele stil al povestii ,, Ursul din Magadan '' :funny:

    Ma tot intreb daca nu cumva va veni si Putin sau cluburile moto din Rusia , care l-au primit cu mare fast pe domnul organizator ..... ???

     

     

     

    - Cum anunti o intalnire , si lansezi un site oficial , sustii ca va fi un din cele mai mari intalniri nationale , dar tu nu oferi nici macar 1 mica informatie ....... nici nu raspunzi intrebarilor adresate unele normale de public ...........

     

    Astept sa vad ce o sa iasa :rusinica: ...... si promit solem ca daca anul acesta iasa bine la anu adun cel putin 10 - 15 austrieci si venim la intalnirea nr.2 .

  3. Cand am avut BMW-ul , mi-am pus bateria asta de la Odyssey fabricata in USA , pt ca cineva de aici din Austia mi-a recomandat-o .

    Si am cautat prin Germania , Austria , si cel mai bun pret l-am gasit la ACHIMOTO.RO si cu tot cu transportul pana la Graz , am iesit mai ieftin decat as fi luat-o de aici .

     

    Acum am pe Varadero , luata tot de la el o marca de baterie de care nu am prea auzit JMT , ACHIMOTO.RO , si cum ziceau colagii mai sus , frate este aproape de 2 ori mai usoara decat varta care am avut-o inainte , si amperi de pornire mult mai multi .

     

    Daca va uitati la Achimoto pe site , si nu gasiti produsele dorite , dati un e-mail sau un telefon , si va oferteaza orice , eu chiar am ramas surprins cat bolunzenii poate sa aduca .

    Apropo si noi ne dam aici pe un circuit de cross cu Gas Gas si Yamaha , si anumite chestii tot de la el le luam .

     

    Este foarte importanata greutatea in momentul in care faci un sport cu motor , indiferent ca il faci profi sau amator . Cum zicea un coleg mai sus , cand ramai in padure , si nu mai poti pornii , si intarzii catve minute , poti pierde multe pozitii importnte , si cand faci de placere ceva - si iti si permiti , vorba aia daca dai jumate din cat valoreaza motocicleta pe telescopul spate , nu iti iei o baterie buna ?

     

    Iar pe strada , intradevar daca nu ai multi bani , te cam strange sa dai mult pe o baterie , dar eu am calculat si cat am dat pe 1 baterie buna si cat ma tinut , dadeam aproape aceeasi bani pe bateriile clasice , si mai multa bataie de cap . Dar intradevar aici trebuie sa ai banii adunati .

     

    - Si inca un punct , am vazut ca se discuta despre redresoare , intradevar si eu am intrebat cand am luat bateria daca trebui alt fel de redresor decat cel clasic , si raspunsul a fost ca da ! Ori iti iei un redresor special pt baterii Lithiu , sau iti iei un redresor care sa poata incarca orice fel de acumulator , iar eu l-am luat Optimate Lithiu - tot la de Achimoto la pretul de 525 ron .

  4. sunt curios cine ce modificari a facut la saua vacii, a.i. sa nu mai apara durerea de c_ur dupa cateva ore. desi e lata si buretele destul de moale... parca tot e loc de mai bine.

     

    una peste alta e o mobra foarte cinstita. dupa mai bine de 5000 km pot spune:

     

    + o tii in 140-150 toata ziua daca vrei

    + foarte faina pe viraje, ma asteptam sa fie mult mai greoaie. dai cu scaritele pe jos :)

    + consumul nu e asa mare cum auzisem. am venit cam 300 km cu 15 litri, metoda "plin la plin". ii convine mai mult mersul repejor decat "la pas"

    + franele excelente, cel putin la viteze decente. la viteze mari nu prea am testat, oricum are ceva inertie.

     

    - daca asta te intereseaza, n-ai parte de cine stie ce sportivitate. accelereaza dar nu te da pe spate.

    - parbrizul stock ma innebuneste de cap.

    - n-ai ce sa cauti pe pamant moale cu ea. nici macar niste cauciucuri cramponate nu cred sa ajute...e fatza prea grea, pur si simplu intra in pamant sau aluneca usor stand pe loc. plus ca te rupe la maini.

     

    :cheers:

     

     

    Daca vrei , la saua ta se poate adauga ,, burete special '' de scaune auto sau si moto , peste saua ta , si se retapiteaza peste SAU se poate inlocuii buretele vechi , cu unul nou special , si automat devine mai confortabila .

     

    Orice ai ave pus pe motocicleta , tot te va durea curu !!!

  5. Marius chiar vroiam sa facem anul acest Tansalpina cu inca cativa camarazi de drum din Austria si Germania , si ne-ai dat ocazia speciala sa venim in perioada aceea !

     

     

    - vreau sa stiu cati km de drum de tara sunt de la asfalt pana la locatie , deoarece avem printre noi si cu street touring , si vor sa stie daca pot ajunge pana acolo cu ele !

     

    - daca poti , fa-ne noua care venim de peste granita , un pachet complet : cazare + mese + taxa participare ( mesele sa fie un fel de all inclusiv ) , deoarece la astia aicia asa le place stiu suma finala o platesc si stiu ce au in ea inclus si ce nu !

     

     

    Astept vesti de la tine , sa vb si eu cu baietii , sa ne facem si ceva zile libere in perioada aceea !

  6. Noi o trupa din Austia , am cumparat de pe www.achimoto.ro , are si aici pe forum topic ; /index.php?/topic/622878-piese-moto-consumabile/page__st__90 ,

    - niste neoprene universale , la care ii comunici lungimea , iar la spate , dupa ce le montezi , se cos cu ac si ata . IASA bestial , si arata foarte profi . Intradevar trebuie sa ai rabdare la cusut , dar aceasta schema am prinso , aici pe un circuit de motocross langa Graz , unde majoritatea asa isi monteaza neoprenele de furca !!!

     

    - Daca mai aveti nevoie de sfaturi tehnice , spuneti , si poate va ajut , am un mecanic excelent aici in Austia .

  7. FREE BIKERS WEEK 4 --- 12*13*14 august 2011

     

    - IN ACELASI LOC spun organizatorii - ca la toate editiile , Valea Roatei - sat NANDRU - la 9 km de Hunedoara .

     

     

    /index.php?/topic/664728-free-bikers-week-4-12-14-aug2011/

     

     

     

    Noi venim din Austria trupa , NE VEDEM ACOLO !

  8. Cand le-am propus colegilor de plimbari din Austia , sa mergem la o intalnire moto in Romania , au fost putin scceptici .

     

    - Am reusit sa conving vreo 3 , deoarece calaresc si ei enduro touring , si le-am aratat traseele din munti , de pe langa Hunedoara , si au spus OK , hai sa mergem .

     

    Si vreau sa spun , ca din cele 4 zile ale festivalului , doar 1 am fost plecati , in rest atat le-a placut de mult , in locatie , incat am stat doar acolo la distractie !!!

     

     

     

    * Organizatori extraordinari de primitori si prietenosi ,

    * locatie de nota 20

    * participantii la fest cu un comportament demn de intalnirile moto din tarile mai avansate ,

    * preturi practicate , super bune comparativ cu orice

    * liniste noaptea

    * parada extraordinara

    ...................................................................

     

     

    Ce sa mai le-a placut la maxim , si cand am ajuns acasa , la toti din barul moto , le povesteau ce bestial a fost in Romania cat s-au distrat , ca nu se asteptau ......si ziceau ca este o ,, European Bike Week de la Faaker See Austria '' dar la un nivel mult mai mic .

     

     

    Speram sa ne revedem si anul accesta !!!

  9. Recomand Anvelopele Japoneze SHINKO :

     

    Profile On si OFF road : e705 si e703 , Detalii aici : /index.php?...t=0&start=0

     

    Transportul in tara intre 15 lei si 19 lei . depinde de greutate .

     

    Mesaj completat

     

    Recomand Anvelopele Japoneze SHINKO :

     

    Profile On si OFF road : e705 si e703 , Detalii aici : /index.php?...t=0&start=0

    ACHIMOTO.RO , asta e situl lor .....fac si drumetii enduro .

     

    Ii recomand pe baietii de acolo cu incredere , foarte punctuali si seriosi .

     

    Preturile mie mi-se par imbatabile : si am mers si merg cu ele , deja sunt la a 3-a pereche , sunt bestiale gumele , dupa mine peste mitas , peste heidenau , la fel ca si metzeler - pirelli ,mie asa mi s-au parut la fel la stilul meu de mers , cam 50 % -- 50 % , on / off road .

    Stau si pe ploaie / asfalat foarte bine ,profilul E705 , si merge destul de bine si pe macadam , chiar si pe namoale mai usoare .

    Am mers si cu E703 , profilul asta este mai mult pe enduro , singura chestie sa nu te inamolesti pana la gat , ca acolo ai nevoie de gume de cross .

     

     

    Sunt foarte mutumit de Shinko E705 !

    Daca mergi doar pe asfalt , m-au tinut cam 16.000 -- 18.000 depinde ce si cum .

    post-40918-0-97135400-1308778169_thumb.jpg

     

    Am un amic pe un Trnasalp merge cu E703 , si el tot cam atati km , doar ca sunt putin mai zgomotoase .

    post-40918-0-97774600-1308778175_thumb.jpg

     

    Inainte , am mers pe Heidenau , si pe michelin sirac , dar la ce pret este SHINKO , bate orice , si in pret de un set Tourance , eu am 2 seturi de Shinko :banana:

     

    Eu le cumpar de la ACHIMOTO , are si site momentan in constructie achimoto.ro , dar datii un mail pe achimoto_ro@yahoo.com , si va raspunde urgent . sau aici pe forum :

    /index.php?/topic/622878-piese-moto-consumabile/

    Este foarte promt , si se tine de cuvant . Mie toate mi-le trimite in Austria , si eu ies cu tot cu curier , mai ieftin decat as cumpara piese moto de aici .

     

     

     

    RIDE SAFE

  10. Eu merg atat pe sosea cat si pe cross , cu anvelopele koreene SHINKO .

    Desi au un pret foarte scazut , deja sunt la al 3-lea set pe motoru de strada si la al 10-lea pe cel de cross , si sunt foarte multumit de ele .

     

    Ideea este sa sti ce compozitie sa iti alegi , in functie de ce vrei sa faci cu ele !

     

    http://www.shinkotireusa.com/ asta e site-ul international .

    Eu am luat primele bucati din Belgia de la http://www.shinkotire.be/ , dar am aflat dupa aceeea ca si in Romania , le importa www.achimoto.ro , si fata de belgieni au niste preturi mult mai bune !

     

    - Daca mai vreti detalii , contactati-ma si va spun tot ce stiu despre ele .

     

     

     

    Ride Safe

×
×
  • Creează nouă...