Sari la conținut

free

Membru
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de free

  1. Achime , ceva trasee turistice mai faceti ? anu trecut a fost super traseul la Castelul Corvinilor si baia de la lacul Cinis
  2. Anul trecut , dorind sa venim la intalnire am vb inainte cu Achimoto , si ne-a precizat ca la bifurcatiile unde nu sunt semne , toate drumurile duc in acelasi loc . Sigur dupa ce a scris lumea si aici si pe facebook , anul asta o sa puna semne peste tot organizatorii !
  3. Sincer eu cred ca va fi o intalnire in marele stil al povestii ,, Ursul din Magadan '' Ma tot intreb daca nu cumva va veni si Putin sau cluburile moto din Rusia , care l-au primit cu mare fast pe domnul organizator ..... ??? - Cum anunti o intalnire , si lansezi un site oficial , sustii ca va fi un din cele mai mari intalniri nationale , dar tu nu oferi nici macar 1 mica informatie ....... nici nu raspunzi intrebarilor adresate unele normale de public ........... Astept sa vad ce o sa iasa ...... si promit solem ca daca anul acesta iasa bine la anu adun cel putin 10 - 15 austrieci si venim la intalnirea nr.2 .
  4. Poti sa imi dai preturi la niste cutii laterale cam de 45 Litri + un topcase tot asa mai mare ! Am suporti de teava Givi tip vechi ! Si un parbriz touring , toate vreau sa le pun pe Varadero !
  5. Am facut schema , la un service in Graz , si merge brici
  6. BRAVOS oamenilor pentru aceasta minunata excursie ! Multi se deleteaza si s-au delectat citind pe unde si cum ati umblat !
  7. Cand am avut BMW-ul , mi-am pus bateria asta de la Odyssey fabricata in USA , pt ca cineva de aici din Austia mi-a recomandat-o . Si am cautat prin Germania , Austria , si cel mai bun pret l-am gasit la ACHIMOTO.RO si cu tot cu transportul pana la Graz , am iesit mai ieftin decat as fi luat-o de aici . Acum am pe Varadero , luata tot de la el o marca de baterie de care nu am prea auzit JMT , ACHIMOTO.RO , si cum ziceau colagii mai sus , frate este aproape de 2 ori mai usoara decat varta care am avut-o inainte , si amperi de pornire mult mai multi . Daca va uitati la Achimoto pe site , si nu gasiti produsele dorite , dati un e-mail sau un telefon , si va oferteaza orice , eu chiar am ramas surprins cat bolunzenii poate sa aduca . Apropo si noi ne dam aici pe un circuit de cross cu Gas Gas si Yamaha , si anumite chestii tot de la el le luam . Este foarte importanata greutatea in momentul in care faci un sport cu motor , indiferent ca il faci profi sau amator . Cum zicea un coleg mai sus , cand ramai in padure , si nu mai poti pornii , si intarzii catve minute , poti pierde multe pozitii importnte , si cand faci de placere ceva - si iti si permiti , vorba aia daca dai jumate din cat valoreaza motocicleta pe telescopul spate , nu iti iei o baterie buna ? Iar pe strada , intradevar daca nu ai multi bani , te cam strange sa dai mult pe o baterie , dar eu am calculat si cat am dat pe 1 baterie buna si cat ma tinut , dadeam aproape aceeasi bani pe bateriile clasice , si mai multa bataie de cap . Dar intradevar aici trebuie sa ai banii adunati . - Si inca un punct , am vazut ca se discuta despre redresoare , intradevar si eu am intrebat cand am luat bateria daca trebui alt fel de redresor decat cel clasic , si raspunsul a fost ca da ! Ori iti iei un redresor special pt baterii Lithiu , sau iti iei un redresor care sa poata incarca orice fel de acumulator , iar eu l-am luat Optimate Lithiu - tot la de Achimoto la pretul de 525 ron .
  8. Pagina de promovare si de pe facebook http://www.facebook.com/events/381175385261717/
  9. Am primit de la Marius pe facebook , de 5 min , si un videoclip
  10. Daca vrei , la saua ta se poate adauga ,, burete special '' de scaune auto sau si moto , peste saua ta , si se retapiteaza peste SAU se poate inlocuii buretele vechi , cu unul nou special , si automat devine mai confortabila . Orice ai ave pus pe motocicleta , tot te va durea curu !!!
  11. La fel cum zicea cineva mai sus , daca totul va fi bine ,facem tot posibilul sa fim prezenti Pentru ca atunci cand am ajuns la aceasta intalnire, si mi-am rezavut vechii prieteni am regasit aceeasi atmosfera ca la intalnirile vechi : Brasov , Sibiu , Gheorgheni , Timisoara ............... cine stie stie
  12. Chiar azi vorbeam cu un bun amic , din Ungaria si zicea ca vine cu van-ul si cu ceva crossuri pe remorca . Super ca faceti si trasee de cross , isi pot fac si ei de cap , si se pot da la nivelul lor , ca daca ar iesii cu tura de soft enduro ar fi ca la o plimbare relaxanta pentru ei
  13. Vlady_80 , aseara am vazut si eu ca Achimoto a dat drumu la site-ul nou despre festival si despre turism moto , dupa ce in ianuarie am vb cu el , si cineva ii hack-uise vechiul site de turism , si nu la mai putu salva . CHARPATHIANS MOTO ADVENTURES Ii dau un mail sa imi spuna mai multe detalii ! Sa ne vedem cu bine !
  14. Marius chiar vroiam sa facem anul acest Tansalpina cu inca cativa camarazi de drum din Austria si Germania , si ne-ai dat ocazia speciala sa venim in perioada aceea ! - vreau sa stiu cati km de drum de tara sunt de la asfalt pana la locatie , deoarece avem printre noi si cu street touring , si vor sa stie daca pot ajunge pana acolo cu ele ! - daca poti , fa-ne noua care venim de peste granita , un pachet complet : cazare + mese + taxa participare ( mesele sa fie un fel de all inclusiv ) , deoarece la astia aicia asa le place stiu suma finala o platesc si stiu ce au in ea inclus si ce nu ! Astept vesti de la tine , sa vb si eu cu baietii , sa ne facem si ceva zile libere in perioada aceea !
  15. A.M.R. 5 ZILE - In 3 zile o trupa de bikeri din Austria pleaca spre FREE BIKERS WEEK 2011 ! Puneti berile si tuica la rece , si carnea pe gratare ........ SA INCEAPA DISTRACTIA !
  16. Faina treaba , bravo ! Pe unde ati umblat ? ce traseu ati facut , ca in august cand vin cu Austriecii mei , poate venim de marti miercuri , si bagam si noi ceva trasee , pana vine cand incepe festul la voi ! SA NE VEDEM CU BINE
  17. Noi o trupa din Austia , am cumparat de pe www.achimoto.ro , are si aici pe forum topic ; /index.php?/topic/622878-piese-moto-consumabile/page__st__90 , - niste neoprene universale , la care ii comunici lungimea , iar la spate , dupa ce le montezi , se cos cu ac si ata . IASA bestial , si arata foarte profi . Intradevar trebuie sa ai rabdare la cusut , dar aceasta schema am prinso , aici pe un circuit de motocross langa Graz , unde majoritatea asa isi monteaza neoprenele de furca !!! - Daca mai aveti nevoie de sfaturi tehnice , spuneti , si poate va ajut , am un mecanic excelent aici in Austia .
  18. FREE BIKERS WEEK 4 --- 12*13*14 august 2011 - IN ACELASI LOC spun organizatorii - ca la toate editiile , Valea Roatei - sat NANDRU - la 9 km de Hunedoara . /index.php?/topic/664728-free-bikers-week-4-12-14-aug2011/ Noi venim din Austria trupa , NE VEDEM ACOLO !
  19. Cand le-am propus colegilor de plimbari din Austia , sa mergem la o intalnire moto in Romania , au fost putin scceptici . - Am reusit sa conving vreo 3 , deoarece calaresc si ei enduro touring , si le-am aratat traseele din munti , de pe langa Hunedoara , si au spus OK , hai sa mergem . Si vreau sa spun , ca din cele 4 zile ale festivalului , doar 1 am fost plecati , in rest atat le-a placut de mult , in locatie , incat am stat doar acolo la distractie !!! * Organizatori extraordinari de primitori si prietenosi , * locatie de nota 20 * participantii la fest cu un comportament demn de intalnirile moto din tarile mai avansate , * preturi practicate , super bune comparativ cu orice * liniste noaptea * parada extraordinara ................................................................... Ce sa mai le-a placut la maxim , si cand am ajuns acasa , la toti din barul moto , le povesteau ce bestial a fost in Romania cat s-au distrat , ca nu se asteptau ......si ziceau ca este o ,, European Bike Week de la Faaker See Austria '' dar la un nivel mult mai mic . Speram sa ne revedem si anul accesta !!!
  20. Sunt foarte mutumit de Shinko E705 ! Daca mergi doar pe asfalt , m-au tinut cam 16.000 -- 18.000 depinde ce si cum . Am un amic pe un Trnasalp merge cu E703 , si el tot cam atati km , doar ca sunt putin mai zgomotoase . Inainte , am mers pe Heidenau , si pe michelin sirac , dar la ce pret este SHINKO , bate orice , si in pret de un set Tourance , eu am 2 seturi de Shinko Eu le cumpar de la ACHIMOTO , are si site momentan in constructie achimoto.ro , dar datii un mail pe achimoto_ro@yahoo.com , si va raspunde urgent . sau aici pe forum : /index.php?/topic/622878-piese-moto-consumabile/ Este foarte promt , si se tine de cuvant . Mie toate mi-le trimite in Austria , si eu ies cu tot cu curier , mai ieftin decat as cumpara piese moto de aici . RIDE SAFE
  21. Sa aveti vreme buna , si calduroasa !!! Asfalt uscat !!!
  22. La voi nu mai iasa lumea pe 2 roti ? sau nu folositi aparatele foto ? A VENIT VARA ? Nici o miscare ?
  23. Eu merg atat pe sosea cat si pe cross , cu anvelopele koreene SHINKO . Desi au un pret foarte scazut , deja sunt la al 3-lea set pe motoru de strada si la al 10-lea pe cel de cross , si sunt foarte multumit de ele . Ideea este sa sti ce compozitie sa iti alegi , in functie de ce vrei sa faci cu ele ! http://www.shinkotireusa.com/ asta e site-ul international . Eu am luat primele bucati din Belgia de la http://www.shinkotire.be/ , dar am aflat dupa aceeea ca si in Romania , le importa www.achimoto.ro , si fata de belgieni au niste preturi mult mai bune ! - Daca mai vreti detalii , contactati-ma si va spun tot ce stiu despre ele . Ride Safe
×
×
  • Creează nouă...