Sari la conținut

ics7

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ics7

  1. Au trecut deja cele 15 zile. Ieri am luat prelungirea pe o luna. In procesul verbal am recunoscut fapta. Numerele expirasera de 4-5 zile si mergeam de la Timișoara la Resita pentru a scoate alt rând de numere cand m au oprit la Bocsa. In aceeasi zi am reusit si sa scot alt rând de numere. Acum nu stiu exact ce sa fac, sa apelez la un avocat, sau nu. Un avocat mi a spus ca nu e nevoie dar daca vreau poate veni cu mine cand voi fi chemat pentru un onorariu de 200 lei. Pe cand altul a zis ca trebuie luata problema din fasa si ar fi un onorariu de 500€.

  2. Salutare! Am cumpărat ieri un hornet din 2004. Pe drum spre casa, aproape de fiecare data, cand îl porneam nu mergea decât dupa a 5-6a oara. Mă poate ajuta cineva sa se uite la ea? Eu bănuiesc ca sunt bujiile dar nu ma pricep la mecanica. Multumesc!

  3. Salut!

     

    Numele meu este Cristi, stau in Timisoara si mi-am vandut motorul acum un an si mi-e extraordinar de dor de o plimbare.

     

    Daca e cineva dispus sa inchirieze motorul pentru cateva ore ca sa imi potolesc pofta ar fi extraordinar.

     

    Va multumesc!

  4. aha,zi domnule asa,eu vreau sa merg Herculane-Cerna Sat- ??? - Gura Zlatna-Sarmisegetuza,si credeam ca si tu ai in plan tot asta

    era o alunecare de teren dupa cerna sat si nu se putea trece cu nimic, o sa ma interesez si iti spun daca s-a rezolvat.

    si cand te hotarasti sa faci traseul si treci prin Herculane da un semn sa stam la un pahar de vorba:)

  5. traseul acesta il am si eu in hartii pentru vara asta si chiar eram foarte foarte curios cum pot merge de la Herculane la Sarmisegetuza,ma gandesc ca fiind rezervatie naturala poate este interzis accesul cu moto

    astept si eu acest info de la enduristi din zona sau colegi care au fost pe acolo

    toate cele bune dragilor

    Banuiesc ca te referi la un traseu enduro pe coclauri, in rezervatia pinul negru de banat care este in Herculane nu ai nici o astfel de restrictie, cat despre retezat nu pot sa iti spun nimic!

    Eu fac traseul pe sosea!

  6. Salutare!

    Am de gand sa bat un drum mai lung in tara cu un prieten.

    Prin acest post vreau sa cer de la voi, cei care ati batut Romania mai mult ca mine, informatii despre acest traseu, ce obiective ar trebuii vizitate chiar si cu abateri de la drum, mai ales un traseu de intors.

    Poate e cineva care vrea sa faca traseul asta cu noi, e binevenit oricine!

     

    Traseul va dura mai multe zile si daca e cineva care ne poate oferi cazare pe traseu ar fi bine daca nu vom dormi in cort.

     

    Va multumesc si astept ceva opinii! :D

  7. Sub influenta alcoolului nu a fost niciodata valabil pentru ca atunci tu esti vinovat in absolut orice caz, rca-ul te asigura doar daca nu esti tu vinovat iar fara itp-ul se pare ca nu mai asigura.

    Asfalt uscat!

     

    Contactezi firma de asigurări la care era asigurat vinovatul ca să îți facă constatarea. Cu constatarea mergi la un service unde îți face devizul, cu care mergi înapoi la firma de asigurări ca să îl aprobe - dacă pagubele sunt mai mari pot depăși lejer valoarea motocicletei calculată ca daună totală (cam 650 EUR dacă e mai veche de 8 ani, e un tabel prin ordinul CSA cu care calculezi valoarea). Ceri la asigurări să îți dea banii ca să o repari în regie proprie (atenție, nu să deconteze cheltuielile ci regie proprie) și aia e cam tot ce primești. Dacă daunele sunt mici repari mobra, dacă sunt mari o dezmembrezi că nu are rost să mai scoți încă 1000 EUR din buzunar ca să o repari.

    Merci!

  8. S-au schimbat datele problemei: implicatul nu avea itp si asigurarea a iesit din ecuatie.

    Azi am luat de la politie dovada aceea de reparatie(30 zile), ii zice altfel dar nu am retinut.

    Implicatul a zis ca o sa imi plateasca el tot dar nu prea ma cred in cuvantul lui.

    In caz ca nu plateste il pot da in judecata civila dar sper sa nu ajung la asa ceva.

    Maine o sa o duc la Timisoara la service, daca fac rost de maneta de ambreaj ma duc pe ea, daca nu o duc cu un microbuz.

  9. Salutare!

    Am avut ieri accident, a intrat unu' cu golfu' in mine, m-a luvit din laterala, pasagerul meu a sarit prin aer si a intrat cu capul intr-o masina din sens opus, eu m-am tarat cu moto pe asfalt. Nu sunt rani grave, nimic rupt, pasageru a iesit din spital azi si e bine.

    Aveti idee care sunt procedurile in legatura cu asigurarea si service-ul?

  10. Salut, de maine am sa-i dau roata pana imi iau permisul; si sper sa-l iau peste cateva zile. Inainte s-o cumpar am tot " frunzarit" netul si am incercat sa ma hotarasc ce sa-mi cumpar. Bineinteles am dat si de voi si m-am gandit ca nimeni altcineva nu s-ar bucura cu mine de noua achizitie decat voi. Sa v-o prezint: e din '99 dar e foarte bine ingrijita, cel care mi-o vinde chiar o face cu strangere de inima. Are doar 12000 de km si a fost dusa la reprezentanta Honda pentru verificare. Nu i-au schimbat decat filtrul de ulei si uleiul. Au zis ca e in stare foarte buna, ca si noua. Eu n-am de gand s-o vand, o pastrez pentru prietena mea. Ce mai..., sunt asa de fericit ca-mi vine sa scriu pagini. Oricum, ma bucur ca acum v-am ingrosat randurile; de cate zile astept momentul asta :cheers:

    Frumoasa, s-o stapanesti sanatos!

    Asfalt uscat!

  11. Chiar n-am cum asa devreme :bounce:

    Mai am drumuri de facut pana atunci, cel devreme 9.

    Daca nu, lasa un nr de telefon si ne auzim. Iti dau un tel sa vad daca mai esti prin oras la ora aia.

    Te-am salutat, numai bine !

    0747349520

    maine lucrez dar e ok si la 9,

    da un semn pe la 8:30

  12. pt cei care au luat moto din strainatate:

    Unde pot traduce(mai ieftin) contractul v-c?

    Azi am fost la rar, am trecut fara probleme, apoi am plecat la "taxe si impozite" unde nu imi accepta contractul c-v in germana, trebuie tradus(fara legalizare).

    Credeam ca rezolv intr-o zi dar m-am inselat! :D

     

    Numai bine!

×
×
  • Creează nouă...