Sari la conținut

ics7

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.217.ro
  • Yahoo
    ics777ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timișoara
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB500

ics7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. ics7

    avocat resita

    Au trecut deja cele 15 zile. Ieri am luat prelungirea pe o luna. In procesul verbal am recunoscut fapta. Numerele expirasera de 4-5 zile si mergeam de la Timișoara la Resita pentru a scoate alt rând de numere cand m au oprit la Bocsa. In aceeasi zi am reusit si sa scot alt rând de numere. Acum nu stiu exact ce sa fac, sa apelez la un avocat, sau nu. Un avocat mi a spus ca nu e nevoie dar daca vreau poate veni cu mine cand voi fi chemat pentru un onorariu de 200 lei. Pe cand altul a zis ca trebuie luata problema din fasa si ar fi un onorariu de 500€.
  2. ics7

    avocat resita

    Cam asta am aflat si eu dar mi-e teama sa nu fie mai mult. Va mulțumesc!
  3. ics7

    avocat resita

    Aveti cumva date de contact ale unui avocat care ma poate ajuta in legătura cu suspendarea permisului pe baza conducerii cu nemerele provizorii expirate. Multumesc!
  4. ics7

    Honda Hornet

    Ieri am mai iesit putin cu ea si a luat-o din prima de fiecare data. Dar la fiecare oprire am stat mai mult si s-a racit motorul.
  5. ics7

    Honda Hornet

    Salut! Am o problema la Hornetul meu. Cand dau sa o pornesc, motorul fiind cald, o ia abea a 5-6a oara. Cred ca sunt bujiile, nu? Nu prea ma pricep la mecanica. Mulțumesc!
  6. Am venit eu de la Cluj. Vreme groaznică, ba ninsoare ba ploaie, a zambit putin soarele dar degreaba. Urat!
  7. ics7

    Facerea de bine...

    Salutare! Am cumpărat ieri un hornet din 2004. Pe drum spre casa, aproape de fiecare data, cand îl porneam nu mergea decât dupa a 5-6a oara. Mă poate ajuta cineva sa se uite la ea? Eu bănuiesc ca sunt bujiile dar nu ma pricep la mecanica. Multumesc!
  8. ics7

    Vreau sa fac o plimbare

    Am mai multi prieteni cu moto dar sunt in București si Baile Herculane, nu in Timișoara unde m-am mutat de vreo 8 luni. Si din păcate firmele de rent a car de aici nu au si motoare.
  9. Salut! Numele meu este Cristi, stau in Timisoara si mi-am vandut motorul acum un an si mi-e extraordinar de dor de o plimbare. Daca e cineva dispus sa inchirieze motorul pentru cateva ore ca sa imi potolesc pofta ar fi extraordinar. Va multumesc!
  10. era o alunecare de teren dupa cerna sat si nu se putea trece cu nimic, o sa ma interesez si iti spun daca s-a rezolvat. si cand te hotarasti sa faci traseul si treci prin Herculane da un semn sa stam la un pahar de vorba:)
  11. Banuiesc ca te referi la un traseu enduro pe coclauri, in rezervatia pinul negru de banat care este in Herculane nu ai nici o astfel de restrictie, cat despre retezat nu pot sa iti spun nimic! Eu fac traseul pe sosea!
  12. Salutare! Am de gand sa bat un drum mai lung in tara cu un prieten. Prin acest post vreau sa cer de la voi, cei care ati batut Romania mai mult ca mine, informatii despre acest traseu, ce obiective ar trebuii vizitate chiar si cu abateri de la drum, mai ales un traseu de intors. Poate e cineva care vrea sa faca traseul asta cu noi, e binevenit oricine! Traseul va dura mai multe zile si daca e cineva care ne poate oferi cazare pe traseu ar fi bine daca nu vom dormi in cort. Va multumesc si astept ceva opinii!
  13. Gasesc toba pt. cb-ut pana in 200e ?
×
×
  • Creează nouă...