Sari la conținut

crissandy

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    PGO BIG MAX

crissandy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Problema rezolvata. Va multumesc ca NU ati incercat sa ma ajutati,ci doar sa ma criticati.
  2. Bun. Deci in primu; rand vreau sa spun ca nu vreau sa fac aici ora de romana. In al doilea rand am intrebat daca cineva a afcut sau chiar daca stie concret cum se face. Desigur ca limitarile pot fi din CDI,alimentare,evacuare,piedici in carburator. Sincer asta nu ma ajuta deloc mai departe. Oricum multumesc pentru timpul acordat.
  3. Buna ziua as vrea sa intreb daca a delimitat cineva pana acum un keeway land cruiser de 250cc sau daca stie cineva unde in ce mod este limitat. Ar fii super daca poate cineva sa imi spuna. Motorul ajunge doar pana la 100 m/h nici un km mai mult.
  4. Pai deregula trebuie sa curga mereu nu . Eu asa an vazut pana ajunge la rezerva atunci curge abia daca trag pe celalat furtun la rezervor.
  5. Buna ziua am si eu un scooter marca Pgo big max,2t,racire aer. Problema este ca e la un timp incerc sa il pornesc (la pedala ca la elctromotor nu prea mai vrea mai ales daca e rece ) merg ce merg cu el si dupa ce il las imi curge benzina din carburator in filtrul de aer in una din acele gaurele. Am deschis carburatorul, lam curatat cu compresorul, am verificat cuiul pontou si inchide foarte bine. L-am inchis la loc si la fel imi face. Am crezut ca are ceva de aface cu compresia dar nu este pentru ca si segmenti inchid destul de bine la 400 km. Dar la fel ii face. In timp ce merg si atunci imi curge benzina si cand il las pana dimineatza e gol rezervorul. De pornit nici nu mai este vorba dupa ce a curs din el pt ca se ineaca. Va rog, poate cineva sa ma ajute cu aceasta problema ? Ps: Ce role as putea sa cumpar pt el sa imi plece mai usor din loc ?
  6. problema rezolvata baieti . Am depistat ca imi lipsea o bila cu un arc dupa ambreiaj am construit eu una dintr-un burghiu. Multumesc pentru ajutorul vostru.
  7. Buna ziua ma numesc Cristi si sunt nou pe acest forum sper ca cineva sa ma poata ajuta. Sunt un mic mecanic sau mai bine spus incerc sa fiu. Saptamana aceasta am achizitionat un scuter aprilia sr 50 cu racire pe apa. Chiulasa a fost sparta din cauza ca a inghetat peste iarna. Problema este ca nu vrea sa plece din loc si asta dupa ce am cumparat set nou de la minarelli si un carburator nou exact modelul meu. Motorul porneste foarte bine dar daca ma pun pe el nu vrea sa plece de nici o culoare.In gol se tureaza foarte bine. Rodajul l-am facut si la rece si la cald, a mai ramas sa il fac pe jumate solicitat. Ceva solutii ce mai pot incerca ???
×
×
  • Creează nouă...