Sari la conținut

MihaiVdv

Super Membru
  • Număr conținut

    537
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de MihaiVdv

  1. Salut. Frumoasa. Sa te bucuri de ea :P . Si eu am acelasi model, si sunt foarte multumit.

     

    PS: toate zx6r-urile din 2004 vin pe Pirelli Diablo Corsa 3? :)) Si pe a mea am luat-o cu aceleasi anvelope

    Si pe a mea tot cu Corsa 3 am luat-o :crack: !!

  2. Viteza aia in curba nu era chiar asa....era un 180 in stoppie dar d`ala gen lumanare ca sa nu scada viteza. Si a dat de o mica pietricica si motoru a facut un front-flip, apoi o mica extorsiune in timpul degajamentului de combustibil (ca tot era proaspat) si a facut cunostinta cu stalpul. In acest timp riderul si-a dat seama ca nu e R1 si e un f4 si a zis ca fuge mai tare pe jos decat cu motoru.... D`asta nici nu a patit nimic.

    fuck-this-shit-i-run-faster.jpg

  3. La o luna , doua sau cat ai avut tu cu f4-u ala si l-ai facut asa dauna totala .... Eu ti-as zice sa nu iti mai incerci norocu si sa iti cumperi o bicicleta, spre binele tau.

    Daca dupa accidentu ala iti dadeai seama ca inca nu stii prea multe poate mai aveai ceva sanse pe motor in viitor.

  4. Forta de frecare despre care vorbeam eu este forta de frecare laterala, adica in exteriorul curbei. Adica daca nu e forta de frecare suficienta se intampla un low-side.

    Forta de frecare in directia de mers este acolo evident, si are legatura cu virajul doar daca accelerezi prea mult si iese un high-side.

  5. forta de frecare a kwrului pe asfalt, dc va place sa vorbiti despre lucruri pe care nu le cunoasteti si nu le intelegeti?

    cauciucurile se invart pe asfalt nu se freaca de asfalt ...ffs

     

    Sincer, habar n`ai despre ce e vorba acolo...Ai zis-o p-aia cu cauciucurile se invart :crack: .

    Si nu ma chinui sa iti explic despre ce forta de frecare este vorba.

  6. Nu stiu daca s-a discutata dar Gv-ul ala nu e foarte corect...

    La contactul cu solul Gv-u se descompune pe orizontala si pe verticala. Ce e pe verticala se egaleaza cu Forta Normala si ce este pe orizontala se egaleaza cu Forta de frecare. Si discutia ar trebui facuta in functie de Forta de frecare, care daca nu este suficienta, pierzi aderenta.

  7. Se da urmatoarea problema:

    Cand pun frana fata face ca un picamar, adica se infraneaza tare, incet, tare si tot asa. Daca am viteza mai mare face mai repede daca am viteza mai mica face mai incet.

    Discurile (vechi) le-am verificat cu o rigla si invartind roata fata, amandoua fiind putin strambe si cred ca in acelasi loc.Am schimbat discurile si face fix la fel.

    Rulmentii de pe fata sunt cam dusi si azi am fost atent ca atunci cand pun frana se aude un mic zornait de la roata fata dar foarte incet.

     

     

    Si acum de la ce poate sa fie? Si cum as putea se verific mai cu acuratete discurile vechi pe care inca le am sa vad sigur daca sunt strambe ele sau ceva de la roata e stramb.

  8. stai linistit ca mergi si cu r6 7-800 de km pe zi daca ai putin antrenament. iar filmuletul ala ori arata un retard care nu stie sa patineze naibii ambreiajul ala si ii e frica sa n-o dea pe o roata, ori e la misto. in orice caz e imposibil sa faci cu harleyu' bladeul, mai putin daca cel de pe blade e retard.

    Pe 50-100 de metrii cat a fost cursa aia, harley-ul ala e peste orice ss sau miar ...Degeaba ai 180 de cai daca nu poti sa ii folosesti pe toti.

  9. Sint multe tipuri de ulei pt cutia de viteze: full sintetic, semi sintetic, sintetic si altele. Vascozitate 10w40, 20w40 etc. De care se pune pt un R6 din 2003? I'm a noob. Don't mention it. :unsure:

    Uleiul din cutie este acelasi cu cel din motor.Cauta un manual pentru r6-le tau si vezi multe lucruri utile pe acolo.

    Si probabil ca e 10w40 full sintetic.

  10. Salut stie cineva un 1000 rr din 2006-2007 de vanzare ok ? (pana in 6000-6500 euro)

    Si inca o itrebare in 2006 exista modelul Repsol si daca da cel din poza este repsol 2006 original ? (pe net eu am vazut cu cadrul negru dar nu stiu daca este autentic sau doar carenele sunt Repsol)

    Nu este repsol original si asta pentru ca:

    1.Coloritul a aparut in 2007 pt modelu asta.

    2.Pe carena fata + parbriz trebuia sa scrie Repsol

    3.Pe carena laterala de unde este gaura de aerisire din carena trebuia sa fie o bucata neagra

     

    Cadrul negru este pentru modelul Repsol din 2005

    Asta e originalul:

    REP7.jpg

  11. Eu zic sa faci schimb mai intai cu un miar dupa 2004 si dupa facem noi doi schimbu. Iti dau un 636 frumos si ti-l pregatesc daca vrei si cu un cui in acceleratie :) .

     

    Si pe orice ai fi, cam dupa 2-3 luni apar accidentele/cazaturile pentru ca atunci crezi ca stii sa mergi si incepi sa te dai "racing"...Ori iti dai seama ca tu habar n`ai sa mergi pe motor, ori te face accidentu/cazatura sa iti dai seama ca nu stii sa mergi pe motor. Partea a doua daca esti norocos si scapi usor.

×
×
  • Creează nouă...