Sari la conținut

MihaiVdv

Super Membru
  • Număr conținut

    537
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MihaiVdv

  1. Am mers 2-3 zile fara toba si suna fix la fel ca mobra aia. "Coincidenta" nici mobra aia nu are toba, doar tevile. Si putere pauza, dupa cum se si vede
  2. MihaiVdv

    Kawasaki Zx6r

    Si pe a mea tot cu Corsa 3 am luat-o !!
  3. Viteza aia in curba nu era chiar asa....era un 180 in stoppie dar d`ala gen lumanare ca sa nu scada viteza. Si a dat de o mica pietricica si motoru a facut un front-flip, apoi o mica extorsiune in timpul degajamentului de combustibil (ca tot era proaspat) si a facut cunostinta cu stalpul. In acest timp riderul si-a dat seama ca nu e R1 si e un f4 si a zis ca fuge mai tare pe jos decat cu motoru.... D`asta nici nu a patit nimic.
  4. La o luna , doua sau cat ai avut tu cu f4-u ala si l-ai facut asa dauna totala .... Eu ti-as zice sa nu iti mai incerci norocu si sa iti cumperi o bicicleta, spre binele tau. Daca dupa accidentu ala iti dadeai seama ca inca nu stii prea multe poate mai aveai ceva sanse pe motor in viitor.
  5. Forta de frecare despre care vorbeam eu este forta de frecare laterala, adica in exteriorul curbei. Adica daca nu e forta de frecare suficienta se intampla un low-side. Forta de frecare in directia de mers este acolo evident, si are legatura cu virajul doar daca accelerezi prea mult si iese un high-side.
  6. Sincer, habar n`ai despre ce e vorba acolo...Ai zis-o p-aia cu cauciucurile se invart . Si nu ma chinui sa iti explic despre ce forta de frecare este vorba.
  7. Nu stiu daca s-a discutata dar Gv-ul ala nu e foarte corect... La contactul cu solul Gv-u se descompune pe orizontala si pe verticala. Ce e pe verticala se egaleaza cu Forta Normala si ce este pe orizontala se egaleaza cu Forta de frecare. Si discutia ar trebui facuta in functie de Forta de frecare, care daca nu este suficienta, pierzi aderenta.
  8. Asa se intampla daca vrei sa primesti atentie ...
  9. Cum sunt oglinzile reising ? Mi-as lua si eu sa o dau mai repede pe o roata cand dau cu spatele ...
  10. Le-am pus pe ce suprafata plana am gasit prin casa...si stau pe niturile alea, dar m-am uitat paralel cu planul si discul si nu am observat unde ar fi strambe sau altceva.
  11. O sa ma duc probabil la cineva sa le verifica ca daca iar sunt amandoua ovalizate nu imi dau seama de unde e sigur...
  12. Se da urmatoarea problema: Cand pun frana fata face ca un picamar, adica se infraneaza tare, incet, tare si tot asa. Daca am viteza mai mare face mai repede daca am viteza mai mica face mai incet. Discurile (vechi) le-am verificat cu o rigla si invartind roata fata, amandoua fiind putin strambe si cred ca in acelasi loc.Am schimbat discurile si face fix la fel. Rulmentii de pe fata sunt cam dusi si azi am fost atent ca atunci cand pun frana se aude un mic zornait de la roata fata dar foarte incet. Si acum de la ce poate sa fie? Si cum as putea se verific mai cu acuratete discurile vechi pe care inca le am sa vad sigur daca sunt strambe ele sau ceva de la roata e stramb.
  13. In aia 500 de km nu ai invatat si sa schimbi vitezele p`o roata? Ps: Cuvantul "vroia" nu exista. LEdist: Daca nu stai in maini poti sa blochezi spatele la orice viteza ca nu fuge in nici-o parte, sta drept.
  14. Daca dai un sarci pe gugal cu R1, prima poza care apare e fix poza lu neBu. Apropo, nebu e din seria: plicti, obo, feri, tristi, supi etc ?
  15. Pe 50-100 de metrii cat a fost cursa aia, harley-ul ala e peste orice ss sau miar ...Degeaba ai 180 de cai daca nu poti sa ii folosesti pe toti.
  16. La 6-7k de ture se ridica doar intr-a 1-a si cu pasager 75+ .
  17. Uleiul din cutie este acelasi cu cel din motor.Cauta un manual pentru r6-le tau si vezi multe lucruri utile pe acolo. Si probabil ca e 10w40 full sintetic.
  18. Poti sa te distrezi si cu A2-ul daca esti destept. Un 450exc cred ca ar fi primu pe lista daca m-as uita dupa un motor care sa se incadreze. A, si presimt ca o sa apara modificari in taloane la anumite motociclete...
  19. CATEGORIA A2 Motociclete cu puterea maximă de 35 kW, cu un raport putere/greutate care nu depăÂşeÂşte 0,2 kW/kg și care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale. Adica maxim 46 cp.
  20. Am facut aceeasi chestie cu picioru sub rezervor dupa fix 2 minute de cand m-am urcat prima oara pe motor sa il testez daca merge, sa il cumpar .Si de 2 ani a ramas asa cum l-am facut in prima zi.Daca seamana infundatura cu a mea si ai gasit o solutie ok sa ma anunti si pe mine.
  21. Nu inteleg cum a plecat constient de la locul accidentului si a murit la spital. Rip...
  22. Nu este repsol original si asta pentru ca: 1.Coloritul a aparut in 2007 pt modelu asta. 2.Pe carena fata + parbriz trebuia sa scrie Repsol 3.Pe carena laterala de unde este gaura de aerisire din carena trebuia sa fie o bucata neagra Cadrul negru este pentru modelul Repsol din 2005 Asta e originalul:
  23. Eu zic sa faci schimb mai intai cu un miar dupa 2004 si dupa facem noi doi schimbu. Iti dau un 636 frumos si ti-l pregatesc daca vrei si cu un cui in acceleratie . Si pe orice ai fi, cam dupa 2-3 luni apar accidentele/cazaturile pentru ca atunci crezi ca stii sa mergi si incepi sa te dai "racing"...Ori iti dai seama ca tu habar n`ai sa mergi pe motor, ori te face accidentu/cazatura sa iti dai seama ca nu stii sa mergi pe motor. Partea a doua daca esti norocos si scapi usor.
×
×
  • Creează nouă...