Sari la conținut

ispas_gsxr

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    adrian_fermecatorul4u@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    suzuki GSXR750
  • Club
    Renegati

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki GSX550

ispas_gsxr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kiar asa de forumisti va credeti?mai ales cei din BC? bine oi fi gresit..exagerat dar prea va dati mari si tari..pe bune!
  2. Mamele vostre sunt alcoolice??sau d pe centura?sincer!
  3. Care aveti un motoru de GSX 550 EF din 85..87..sunt din Buc..lasati un nr de tel ,id de mess..numai bine!
  4. Voi cei care ati postat...chiar nu aveti ce sa faceti pe forumul asta??decat sa va luati de x,y???sunteti doar CARCOTASI?:)e din 94 motorul nu 90..si da e un motor bun!alte subiecte nu aveti??am 30 de personalitati!aveti ceva impotriva??
  5. E un motor greu avand in vedere greutatea lui de 200kg,la gol,ca consum undeva la 10 pe oras si 7 in afara..se ridica mai greu pe o roata deoarece are motorul mai in fata..greu dar se ridica..la distante mai mari de 100-150km te cam dor mainele si simti nevoia de o pauza..dar e o sportiva...+ ca nici eu nu sunt f mare 171m, ,ca viteza.. am mers 270km\h pe A2.Mi se pare dstul de fiabil avand in vedere varsta lui,daca il intretii..verificare lant distributie,ulei skimbat la timp,filtre,etc.Asta e GSXR meu!abia astept sa vine CALDURA!!in rest toate cele bune..
  6. Cred ca TU D-le Christian ITI VEI LUA p.. in gura pt ca te bagi ca musca in lapte...nu fi naiv!nu te baga ca nu e de tine.arfe de pustan din astea am vazut la multi si au ajuns fara piciare,maine etc doamne fereste..in rest asfalt uscat si noroc!
  7. Baieti aveti vre-o problema ??cu motorul meu?cu modelul asta??Aveti ceva impotriva unei pasiuni de a mea?Vizavi de 3 personalitati..sunt doar 3 topicuri!Alti sunt mai pasionati mai mult sau mai putin de motoare...merg de la 16 ani pe moto incepand cu A1 pana in prezent la 26...am skimbat cam 5 motoare asa ca nu va suparati voi astia amatori sau incepatorii care abia s-au urcat in saua unei motociclete si se vad ROSI KAMIKAZE din astia cunosc si eu..vedeti-va de treaba dc nu aveti acest model sau leg cu acest model FLIT.in rest RIDE SAFE!
  8. SAl mi s-a rupt cablul de ambreiaj la moto..GSXR750W din 1994....parca era un baiat REMUS carte avea kituri de cabluri la 10 E care aveti nr lui??mss frumos astept msg voaste!Asfalt uscat.ADY
  9. Domnule Suteu Adrian v-as ruga sa nu va mai bagati peste topicurile mele mai ales ca sunteti mistocar!in rest toate bune:))
  10. SAL baieti..vreau sa va rog care mai aveti acest model sa-mi lasati id de mess tel eventual..pt a lua legatura..sau postati aici pt a impartii parerile pro si contra..o am de 2 ani si sunt multumit de ea..In afara de cateva contacte electrice imperfecte.totul merge struna la el...am pe talon 72kw..cam 100cp..stiu ca standard are 118cp..ma gandesc ca o fi limitat.....venind din Germania...o sa o duc in vara pe UN DINORUN sa vad cat scoate...astept raspunsurile vostra..RIDE SAFE!
  11. aveti idee unde pot masura puterea in buc??service??ce sa zic sunt multumit de ea...merge super bine..eram doar curios cu puterea..o am de aproape 2 ani..ce an e GSXR tau??in afara de consumabile skimbate la timp si niste contacte imperfecte lapartea electrica nu am avut probleme..ma refer mecanic...vre-un baiat care repara carene???doar cosmetizate..sa zic ar trebui....mi se crapa..au fost date cu lac ,asa am luato..ma rog..in buc dc se poate..care mai aveti modelul asta??92-95???astept rasp voastre!asfalt uskat
  12. A mea e din 94..o am de 1 an jumate si sunt f multumit de ea!
  13. Cum si unde pot verifica dc am dynojet pe GSXR75094..in talon am 72kw.98cai...fostul propietar zice ca are dynojet....aveti idee??IN BUC
  14. dc am in talon 72kw inseamna 98cai..cum pot verifica dc am dynojet??unde??care mai aveti??acest model din buc
  15. Sal baieti am un gsxr 750 din 1994 am pe talon 72kw..din Germania..propietarul zice ca am dynojet pe el..cum pot verifica asta??astept detali ,pareri despre acest model!
×
×
  • Creează nouă...