Sari la conținut

avorim

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    SCOOTER REVATTO

avorim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. probabil ca atunci cand ai facut motorul, ai schimbat si rolele si cureaua. Este posibil sa fie rolele de proasta calitate, incearca sa cumperi alte role . Bafta multa
  2. cred ca ar trebui sa verifici si bujia, e posibil sa nu-ti mai dea scanteie cum trebuie verifica filtrul de benzina si mai ales filtrul de aer. Nu mai umbla la el, scoate-i de tot filtrul de aer si vezi daca porneste. Daca porneste e clar ca trebuie schimbat filtrul.
  3. Am urmat sfaturile de pe link, am reusit sa indepartez limitarea de la carburator (era un surub opritor care nu te lasa sa turezi motorul) si acum daca inainte cu greu il duceam in 45, il duc in 60 - 65. Dar nu gasesc limitatorul de la CDI.
  4. prima limitare pe care poti sa o scoti foarte usor este la variator(cum il desfaci exact sub curea ai o saiba de plastic pe care trebuie sa o scoti),mai poti avea limitare in cdi care trebuie schimbat cu totul,in carburator si mai era la toba(e ca si cum ai avea 2 evacuari din toba) dar cred ca cele chinezesti nu au am verificat la variator si nu are saiba cu pricina. Daca poti sa-mi dai detalii despre celalalte limitatoare raman recunoscator. Ms frumos!!!!
  5. SALUT!!! am o rugaminte mare!!! Cunoaste cineva ce limitatoare sunt montate pe scooter REVATTO (chinezesc cele comercializate in CORA) ? si daca da ceva detali despre indepartarea lor. MULTUMESC MULT anticipat! BAFTA TUTUROR
×
×
  • Creează nouă...