Sari la conținut

avorim

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de avorim

  1. as vrea va rog mai multe raspunsuriii la intrebarea mea sa fie rolele

     

     

    sa dau si eu mai multe detalii de 1 luna am schimbat piston segmetii role si ambreiaj am lasat rodaj cu 2litri de benzina si am mers pe el incet si dupa catva timp am inceput sai dau viteaza nu mergea decat 80 si acuma tot 80 ce as fie la el repet are 101cc din fabrica

     

     

    probabil ca atunci cand ai facut motorul, ai schimbat si rolele si cureaua. Este posibil sa fie rolele de proasta calitate, incearca sa cumperi alte role . Bafta multa

  2. Relanteul este mare nu prea mare, nu se invarte roata, daca il las mai mic nu mai porneste de la buton nici cu gas dat maxim, o sa mai incerc cu relanteul, dar daca nu se invarte roata nu e problema, poate sa fie mare nu dar numai roata sa nu se invarta ? Eu cand lam cumparat avea relanteul mare de tot nici nu putem sa il tin asa bine pe loc. Uleiul il schimb zilele astea dar nu e murdat nu e negru.

     

    cred ca ar trebui sa verifici si bujia, e posibil sa nu-ti mai dea scanteie cum trebuie

     

    Salutare! Detin un Aprilia Scarabeo 50 cc 4t din 2007 si am facut cu el 5300 km. Cand l-am achizitionat avea doar 400 km efectuati. Acum problema: nu mai vrea sa porneasca. Adica invarte electromotorul, vrea s-o ia dar numai nu poate. Am dat jos bujia si am curata-o, am verificat si scanteia e excelenta dar partea proasta e cred ca nu se alimenteza ca nu era uda asa cum ar trebui sa fie cel putin la pornire din conostintele mele. benzina din rezervor in carburator curge ca ama verificat deci toata problema e din carburator. Am dat si carburatorul jos, am suflat jicloarele cu toate ca nu erau infundate, pompa de spritz functioneza f bine la fel si cuiul de dizaj, garnitura de caucuic de la cuiul de dozaj e in perfecta stare adica nu e deteriorata la fel si plutitorul si cuiul ponto. Am ansamblat carburatorul si am montat bateria asa de proba si pana la urma a pornit. L-am incalzit pe cricul central si apoi l-am accelerat. La turatii mari scoate mult fum negru, ma gandesc ca are ulei in carter de aceea. Setul e perfect, compresia e f buna deci nu asta e cauza. Nu e normal sa scoata fum negru cred. Dar nu asta ar fi principala problema, am vazut ca a pornit in final am reasamblat totul si cand dau din nou sa-l pornesc tot ca la inceput facea. Am umblat si am mai strans si am slabit surubul de aer de la carburator dar nici o imbunatatire. Nu vrea sa mai porneasca acum trebuie sa-l desfac din nou sa vad ce pot face. Poate o fi benzina o problema ca am pus de la petron fara pb 95. Poate are apa sau e stiu ca am am cam epuizat posibilitatiel. Veniti cu o idee

     

    verifica filtrul de benzina si mai ales filtrul de aer. Nu mai umbla la el, scoate-i de tot filtrul de aer si vezi daca porneste. Daca porneste e clar ca trebuie schimbat filtrul.

  3. In mare e de la cdi.poti sa mai incerci sa cauti pe forum si cu siguranta vei gasi si alte raspunsuri si rezolvari.da-i ca,cuvant de cautare delimitare si o sa iti gasesasca o gramada.am gasit si eu ceva pe aici /index.php?...p;hl=delimitare.

     

     

    Am urmat sfaturile de pe link, am reusit sa indepartez limitarea de la carburator (era un surub opritor care nu te lasa sa turezi motorul) si acum daca inainte cu greu il duceam in 45, il duc in 60 - 65. Dar nu gasesc limitatorul de la CDI.

  4. prima limitare pe care poti sa o scoti foarte usor este la variator(cum il desfaci exact sub curea ai o saiba de plastic pe care trebuie sa o scoti),mai poti avea limitare in cdi care trebuie schimbat cu totul,in carburator si mai era la toba(e ca si cum ai avea 2 evacuari din toba) dar cred ca cele chinezesti nu au

     

     

     

    am verificat la variator si nu are saiba cu pricina. Daca poti sa-mi dai detalii despre celalalte limitatoare raman recunoscator. Ms frumos!!!!

  5. SALUT!!! am o rugaminte mare!!! Cunoaste cineva ce limitatoare sunt montate pe scooter REVATTO (chinezesc cele comercializate in CORA) ? si daca da ceva detali despre indepartarea lor. MULTUMESC MULT anticipat!

    BAFTA TUTUROR

×
×
  • Creează nouă...