Sari la conținut

ralulu

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ralulu

  1. Se spune k inainte de a veni pe lume un copil isi alege parintii, Ionel si-a ales niste parinti minunati, despre dansii ne povestea bunica aseara k atunci cand s-au mutat in Ferneziu pe aceeasi strada cu noi erau fericiti k aveau o casa dar isi doreau altceva pt k vroiau sa aiba mai multi copii. Astfel au construit o casa frumoasa si au adus pe lume 13 copii, fiecare deosebit in felul sau. Pe masura ce anii au trecut copii cei mari care sunt de o seama cu parintii nostrii s-au casatorit, anul trecut a venit si randul lui Ionel sa se casatoreasca. Acum astepta si el un copil, un ingeras care l-a ales pentru bunatatea lui sufleteasca. Ionel iubea oamenii si avea intotdeauna un zambet, o vorba buna si o mana de ajutor pt oricine avea nevoie. Din pacate vineri am primit vestea k Ionel a murit, o liniste adanca s-a asternut pe toata strada Padurarilor. Azi a fost inmormantarea, au venit toti fratii lui sa-i fie alaturi, sa-si ia ramas bun, mii de oameni l-au plans si s-au rugat pentru sufletul sau. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i mangaie pe cei dragi ai lui, in special pe copilul care nu-si va cunoaste niciodata tatal! Sincere condoleante, fam. Moldovan si Tarța.
  2. care familie a distrus-o? care deja nu mai exista? toata lumea din ferneziu stie k avea sotie si copii dar umbla cu o fata mult mai tanara decat el, nu Ionel i-a distrus familia si-a distrus-o singur, si pt chestia cu accidentu' chiar merita linsat intr-o secunda nu se putea da la o parte , asa k nu mai vb aiurea si nu incerca sa dai lectii despre lucruri pe care nici u nu le poti face ma u ai vazut autobuzul? ai vazut pe purici autobuzul a mers in jos la vreo 5 min dupa c s-a produs accidentul, depasirea a avut loc mult mai in jos cam la un km de locul accidentului , stii unde e biserica? acolo. si inca cv in locul unde s-a produs accidentul o poti lua la dreapta linistit deoarece nu exista bordura este o straduta laterala , dak nu avea 200 la ora reusea sa intre pe acea straduta, dar dak est prea smecher si prea destept asa patesti si in plus mai exista si reguli de circulatie conform carora viteza in localitate e de 50 km/h nu 200 si sa nu uitam de distanta regulamentara care trebuie pastrata. daca vrei sa stii conducatorul bmw-ului nici macar nu are permis in Romania cel mai probabil se cunosteau din vedere stau in acelasi cartier, din vedere se cunoaste toata lumea cu toata lumea, nimic mai mult, asta cu conserva e un ingamfat cu bani proaspat sosit din Irlanda fara permis de conducere valabil in Romania
  3. Sunt vecina cu Ionel, cand s-a intamplat accidentul fratele meu tocmai coborase din autobuz, a vazut tot c sa intamplat, Ionel a semnalizat, vroia sa o ia la stanga dar domnul cu bmw-ul a fost prea ocupat sa incerce sa-l depasesca,si nu a observat decat prea tarziu... a franat pe o distanta de cateva zeci de m si tot n-a reusit sa-l evite, era nervos deoarece Ionel il depasise mai inainte, cel care l-a lovit este cunoscut k fiind un mare smecher cu BANI tocmai venit din Irlanda. Probabil orgoliul sau nu suporta k cineva sa-l depasesca cand isi conduce bmw-ul de fitze. Ceea c sa intamplat a fost un soc pt toti vecinii, cand fratele meu a ajuns langa el a vazut k ii iesea sangele pe nas, i-a deschis gura ca sa poata respira a cerut o trusa de prim ajutor dintr-o masina, in schimb o asistenta a spus k nu e nevoie k va veni salvarea, a venit dar peste 20 de min. Din pacate acesta a fost sfarsitul unui om care putea intr-adevar sa fie numit om. Era apreciat de toti cei din jur pentru felul in care se comporta si pt caracterul sau. Sper din tot sufletul k criminalul cu bmw-ul sa-si primeasca pedeapsa si justitia sa nu se lase influentata de banii lui deoarece a lasat fara tata un copil nenascut. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i mangaie sotia si copilul!
×
×
  • Creează nouă...