Sari la conținut

Himalaia

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Himalaia

  1. merita incercat puteai sa spui asa de la inceput fara sa mai iasa HAOSUL asta
  2. si n-am facut referire la userul "Survolaj" in nici un replay de-al meu am pomenit un Judas si un reverse si n-am nimic personal cu nici unul doar sa ma lase pe mine asa haotic vor sa vina la plimbarea respectiva sa vina daca nu sa ma lase pe mine nu sa ma comenteze ca "nu sunt motociclist adevarat"
  3. asta e user-ul meu si am fost acolo si imi pot da cu parerea fatza de altii care tot insista pe mersul haotic ei nici macar nefiind acolo sunt vizionari ? si apoi ce-i intereseaza atat subiectul pe acei motociclisti adevarati , experimentati , etc. de aceasta gasca haotica de incepatori ? au stabilit toate recordurile posibile pe amkart si au zis sa ne dea o mana de ajutor ? postul lui reverse ala este : unde sunt aia de merg cu viteza si se dau smecheri sa ma dau si eu cu ei sa le arat ca eu sunt mai smecher , cu ce ma ajuta chestia asta pe mine ca incepator ? cu ce ma ajuta posturile campionului de everest ?
  4. cu toate ca a fost un grup atat de mare singurul eveniment neplacut a fost accidentul gesericai ce a fost asa neplacut in rest ? au avut accidente chiar si UNII MULT MAI EXPERIMENTATI chiar si ea recunoaste ca pur si simplu a fost o eroare de pilotaj numai si numai a ei bine ca nu a fost mai grav altfel ? ce tot acest judas , reverse si alti rossi tot isi dau cu parerea ? voi ati fost plecati in weekend pe traseul universitate - romana cu oprire la marele premiu MotoGp de la Everest tot reverse este campion ????????????? au fost 30 motociclete multi incepatori si un singur accident = o singura neplacere dar cred ca suntem jalnici toti cei care am fost
×
×
  • Creează nouă...