Sari la conținut

AdrianP

Membru
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AdrianP

  1. Ce buget ai? De unde esti? Zici ca iti place MZ-ul. De ce? Ai vazut vreunul si te-a impresionat? Modelul despre care zici tu se gaseste mai usor prin Ardeal aduse din Ungaria. Oare pretul sa fi determinat alegerea? Esti pregatit (macar in gand) sa te ocupi si de partea mecanica? Caci nu te astepti,sper, sa ii dai o pedala si gata...merge!

    Daca nu ai pasiune pt. asa ceva ai sa mergi mai mult pe langa ea decat pe ea. Si nu vreau sa te sperii, asa sunt comunistele, au o varsta venerabila si au nevoie permanenta de atentie. Asta nu inseamna ca nu aduc satisfactii dar trebuie sa stii de la inceput la ce te inhami.

    Acum...daca vrei totusi MZ si daca imi dai voie sa iti dau un sfat, uita-te la anuntul asta:

    https://www.olx.ro/oferta/mz-rt-125cc-6-trepte-a1-IDa0LMd.html#9566cd506e

    E MZ, e in 4 timpi, se incadreaza la A1 si chiar e bun. Mai departe tu alegi...

  2. Ce lovitura! Acum o saptamana si jumatate ne-am intalnit la Bucsani. Era de nerecunoscut dar optimist. Imi spunea: "Sunt aici, cu voi". N-am crezut nici o clipa ca voi citi aceste randuri atat de curand. Ce dura e viata. Am pierdut un om deosebit. Ne vei lipsi foarte mult, Cristi...Sa te odihnesti in pace...

  3. Salutari tuturor. I-am luat fiica-mii un XJ-600N din 2002 ciufulit in urma unei cazaturi. As avea nevoie de urmatoarele elemente: far, bord, aripa fata, lampa stop, undertail si cele 2 elemente de plastic ce imbraca saua (codita). Daca printre voi are cineva sau ma poate ajuta cu informatii privind o sursa de un as putea cumpara va rog sa imi dati si mie un mesaj.

    Multumesc.

×
×
  • Creează nouă...