Sari la conținut

AdrianP

Membru
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AdrianP

  1. Ok, am inteles ideea. Ai PM cu nr. meu de telefon. Suna-ma cand ai chef sa stam de vorba.
  2. Ce buget ai? De unde esti? Zici ca iti place MZ-ul. De ce? Ai vazut vreunul si te-a impresionat? Modelul despre care zici tu se gaseste mai usor prin Ardeal aduse din Ungaria. Oare pretul sa fi determinat alegerea? Esti pregatit (macar in gand) sa te ocupi si de partea mecanica? Caci nu te astepti,sper, sa ii dai o pedala si gata...merge! Daca nu ai pasiune pt. asa ceva ai sa mergi mai mult pe langa ea decat pe ea. Si nu vreau sa te sperii, asa sunt comunistele, au o varsta venerabila si au nevoie permanenta de atentie. Asta nu inseamna ca nu aduc satisfactii dar trebuie sa stii de la inceput la ce te inhami. Acum...daca vrei totusi MZ si daca imi dai voie sa iti dau un sfat, uita-te la anuntul asta: https://www.olx.ro/oferta/mz-rt-125cc-6-trepte-a1-IDa0LMd.html#9566cd506e E MZ, e in 4 timpi, se incadreaza la A1 si chiar e bun. Mai departe tu alegi...
  3. In niciun caz nu schimba toba decat tot cu una de 2 timpi dedicata modelului tau. La motoarele in 2 timpi toba este deosebit de importanta pt. functionarea motorului.
  4. Se pare ca "se potrivesc astrele". Din motive de "serviciul sotiei" trebuie sa imping concediul vreo 2 saptamani mai incolo. Asa ca...venim!
  5. Confirm rezervarea pt. o camera de 3 locuri. Voi veni de vineri dar dupa servici, ajung mai pe seara.
  6. Nasol...era perfect 21-23. Pe 26 plecam in concediu spre tarile baltice. Asadar, anul asta o ratez...
  7. Vine baiatu'!...Cu ETZ-ul. Daca nu apar alte "tentatii" o aduc si pe fiica-mea. Acum are A2, motor mai mare...ne miscam si noi mai cu talent...
  8. Super, ma inscriu cu o camera (ar fi grozav daca ar avea de 3 locuri, daca nu...ne inghesuim)
  9. Mai omule drag...te urasc cu toata dragostea! Si acum pe bune: FELICITARI! (da' tot te urasc...) Cum ai gasit-o frate?!
  10. A fost foarte frumos. Numarul de "comuniste" prezente a crescut simtitor dupa parerea mea, Felicitari Aleko! Si multumiri tuturor celor ce au facut efortul sa vina cu ele in ciuda costurilor asigurarilor, ITP-urilor si pieselor din ce in ce mai scumpe. Sa ne vedem cu bine la anul!
  11. Eu plec vineri dar mi-e imposibil in clipa asta sa stiu la ce ora. Oricum pana in pranz. Revin joi cu ceva mai sigur.
  12. Ce lovitura! Acum o saptamana si jumatate ne-am intalnit la Bucsani. Era de nerecunoscut dar optimist. Imi spunea: "Sunt aici, cu voi". N-am crezut nici o clipa ca voi citi aceste randuri atat de curand. Ce dura e viata. Am pierdut un om deosebit. Ne vei lipsi foarte mult, Cristi...Sa te odihnesti in pace...
  13. Bravo baieti! Acum stim data si ne organizam. Locatia sunt sigur ca va fi placuta asa ca nu imi fac nici o grija. Sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine!
  14. Impresia mea este ca ai tinut capacul invers. Daca ma iau si dupa rezervor eu as zice ca scrie ZIL.
  15. Ideea nu e rea. Ma inscriu si eu, vin cu ETZ-ul. Cand stabilesti data?
  16. AdrianP

    Yamaha Xj

    Salutari tuturor. I-am luat fiica-mii un XJ-600N din 2002 ciufulit in urma unei cazaturi. As avea nevoie de urmatoarele elemente: far, bord, aripa fata, lampa stop, undertail si cele 2 elemente de plastic ce imbraca saua (codita). Daca printre voi are cineva sau ma poate ajuta cu informatii privind o sursa de un as putea cumpara va rog sa imi dati si mie un mesaj. Multumesc.
  17. Frumoase poze, multumim. Speram sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire.
  18. Abia astept sa te vedem pe strada.
  19. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei.
  20. AdrianP

    CZ

    Bravo Gabi, foarte frumos.
  21. Nimeni, nici o poza, nimic? Eu recunosc ca m-am simtit "foarte bine", adica mi-am dat seama abia acasa ca nu am pozat deloc...O fi alcoolul de vina? Nu creeed...mai degraba soarele...
  22. Fie-ti mila de ea, macar spal-o frumos si fa-i pe urma poze.Nu de alta dar pentru un motociclist "fierul" e la fel de important ca femeia. Tu ai pune poze cu prietena (nevasta) in asemenea ipostaze?
×
×
  • Creează nouă...