Sari la conținut

darkbay

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de darkbay

  1. Super, multam fain. Am trecut aseara si pe la mymoto si pot sa imi comande si ei piesa OEM, la aprox 20E. decent. Acum, pentru comanda OEM e ok, doar ca dureaza, ma intereseaza si daca e posibil sa gasesc pe la dezmembrari la poate la cineva care si-a schimbat tail-light-ul cu altceva, etc.. adica ceva repede, ca-mi trebuie stop pe frana in weekend multam.
  2. salve, stie careva de unde pot sa iau un "tail light" (nu prea stiu care-i termenul in romana). Este plasticul rosu transparent pentru pozitie si frana spate. Doar plasticul. aparent mi s-a retezat din suruburile in care era prins la o groapa mai violenta si acum nu mai am . multam, Nicu
  3. salve. mobrele astea ale noastre vin cu placute NISSIN, cel putin asa a venit a mea. Well, acum e cazul sa le schimb, urgent. si NISSIN se pare ca nu se mai gaseste pe niciunde. probleme cu importul si transportul de la furnizor si nu are nimeni pe stoc. am incercat la intermotorcycle si inva vreo doua locuri gasite pe net. N-au. Acum, intrebari, si anume doua: - ce altceva stiti ca merge bine pentru touring si oras. Adica sa functioneze bine si in temperaturi mici si mari, pe uscat si pe ud si sa poate sa reziste peste 15mii km(conditii de mers bland si delicat)? -sau poate stiti pe unde as putea sa gasesc NISSIN ? Sar'na si sa va dea 'mniezau sanatate si asfalt uscat.
  4. ma, se mai intalneste lumea joia ? sau numa chiulangii exista acum in "comunitatea" asta?
  5. err, ok, vad ca sa rarefiaza. ma scot si eu.
  6. 1 - Ravenitza + 1 - camera dubla. 2 - Roxynel + Atharia - camera dubla 3 - Jhon aka Arlequin - single - camera ieftina 4 - Sorin (Doar daca se potriveste cu programul de devenit tatic tongue.gif ) 5 - Vali + Catalina - o camera din aia scumpa si dubla biggrin.gif 6 - Luci - un pat pe unde-o fi (atentie ca vorbesc noaptea in somn TARE) friday.gif 7 - Adi capac +1- camera dubla 8 - cataaaa - un pat pe unde-o fi, vba lui luci, doar ca unele personaje (negative) s-au plans ca as sforai 9 - edu2009 dorm pe unde apuc 10 - darkbay/nicu +1 o camera dubla
  7. mai se aduna lumea la constitutie deseara ? daca da, la ce ora si unde ? [NR - pentru neadaptati sau carcotasi patologici: a doua parte a celei de-a doua intrebari e o gluma si trebuie tratata ca atare.]
  8. nope, nu e luminat. FanFane, as putea sa-ti vand eu toba stoc, numa sa ne intelegm la pret, ca-s pretentios si stiu cat e una noua .. da-mi PM daca e.
  9. si eu am o toba stoc pe care o tin in debara. Daca e, da un PM. Dar vad ca sunt ceva candidati pe aici Ma, eu am inteles taman pe dos, ca Iridium au viata mai scurta. Am mers 31k km cu bujiile din fabrica. totul ok. Acum, cu astea iridium, nu vad cine stie ce diferenta. de vazut la drum mai lung si la nr de km.
  10. Am avut belele cu pornitul de la inceputul anului, in principal fiindca se terminase complet bateria, am pus-o pe redresor de vreo doua ori, dar motorul era deja inecat si nu a mai fost chip. Ce am facut: - cumparat baterie noua (dar nu am pus-o ca nu trebuie instalata direct in sarcina, trebuie sa fii sigur ca motorul porneste bine inainte sa pui bateria noua) - schimbat bujii - ca aveau deja 30k km si era deja cazul (apropos, ce ziceti de NGK iridium pentru carburatie ? ) - legat la o masina si: - daca e inecata, facut asa : inchid socul, trag acceleratia max, dau un automat sa arda gazul ramas. poate sa dea si un pacanici - repetat faza de sus si a doua oara. - tras socul, si dat automat normal.. fara acceleratie. eventual porneste. - daca e inecata rau, trebuie lasata cateva ore si se incearca din nou dupa. tre sa zic si ca daca bateria a fost complet terminata, nu a fost nici un chip sa o pornesc, nici legata la baterie de masina . abia dupa ce am pus bateria la redresor si am lasat motorul o zi sa se odihneasca a fost posibil sa o pornesc.
  11. ma, pana acum, am mers vreo 25 km cu el. dupa asta, am asa : curge ulei pe la capacul de filtru de ulei, curge ulei pe al alt capac de pe partea cealalta. si azi de dimineata, cand l-am pornit, scotea fum pe toate gaurile tobei, inclusiv aia din fata, unde intra in galerii. daca nu avea toba aia Leo Vince care te unge pe suflet.. m-as fi suparat, dar i-o iert si o sa ma apuc sa o oblojesc in curand Imi place in draci
  12. 1)George05 2)Nyt 3) Cataaa 4) Metalwarrior + Catalina 5) Ravenitza 6) Roxynel +1 7) styx (Stefan) 8 ) Ulita 9) GH 10) Sorin128 11)Razvinte+familia 12)Arlequin 13) Rookie 14) Skip 15)Edu2009 16)Godssmile2002 17)Stryke 18)Adi capac 19)LGXmedia 20)darkbay +1a 21) ....... hai sa zicem, cam 80% sa vin, ca parca asa se facea, cu procente si poate vin cu dominatoru', daca-l pun la punct cum trebuie pana atunci
  13. Despre ce vita vorbesti, ma? E cazul sa ma feresc si de d-astea acum ? Si din trei posturi mi-am dat seama la ce cursuri ai chiulit la scoala: geografie, desen, rutiera si ai pierdut si versiunea de 2010 de vamaiala asfaltata. Bagi oamenii pe contrasens prin vama cu harta aia de pe googlemaps. Nota doua, treci la vama!
  14. o sa am taierea motului pentru finutul meu in w/e ala. Daaar, cred ca as putea sa ajung la voi cam pe duminica si sa stau pana luni. faceti cum vreti, ca nu scapati complet de mine , muahahahahaa..
  15. 'mnezeii ma-sii de vreme. Am fost la pranz sa dau un acont pentru niste cumparaturi si la intoarcere m-am udat mai tare decat o nimfomana la Famingo Boys. Si stau ud de 4 ore si acum tre sa ma duc sa fac si niste provizii. Arrgghhh.. Sorine, rezolva pentru vreme buna maine , da ?
  16. bun, am luat numaru' de la George si o sa sun maine sa vad ce poate sa iasa. Vreau sa o rezolv pana vineri. Care-mi recomanda un service unde sa imi schimbe guma si eventual sa-mi curatze si pistonasele la franele pe fata ? Bogy la OriceMoto schimba si gume ? las, mai bine-i caut o saiba, se se simta si el bine. trec maine pe la kronau sa-mi iau un kit. ca pana acum am fost fraier si nu am luat inca.
  17. puteti sa bagati un ochi aici sa va dati cu parerea si voi ? Tre sa-mi schimb urgent guma spate si am nevoie de putin ajutor. help pt schimbat guma spate
  18. acum o ora am avut marea placere sa-mi gasesc roata spate pe pana cu un mare si erect cui in guma. Deci, vreau sa schimb guma. Am cateva intrebari, poate ma ajutati careva cu raspunsuri (unele intrebari pot sa pare cretine, dar, suportati-ma, pls ). 1. Care e diferenta pe drum intre Michelin PR2 si Michelin PR2 CT. Am aflat ca astea din urma sunt mai ieftine. 2. E vreo problema daca imi schimb doar guma de pe spate si raman cu cea veche pe fata (~22k km, dar in stare buna) 3. am gasit un pret de 157E pentru PR2 160/60 ZR17. Cunoasteti un pret mai bun pe undeva ? 4. (asta poate sa para cretina ) daca se desumfla complet roata , exista riscul sa se pravaleasca motocicleta sprijinita doar pe cricul lateral ?
  19. Nici pe mine nu ma mai indoaie de respect si nici nu ma mai intareste de dorinta vama. Daaar, ai alte propuneri ? Asta e doar prima. Bine, a doua, ca prima era pe undeva pe la Valcea. Care tot la mare e , doar ca e mai departe de plaja =))
  20. Eu zic ca ar merge si mai repejor... daca ne lasam de fumat Apropos, cine si cand pleaca din bucuresti? Ma plictisesc singurica ) On-topic timpuriu pentru mai la toamna: Batranilor, am mai ochit azi cand plecam din vama o casa superba, cu o curte foarte verde si amplasata grozav E in spate la "Dor De Vama Veche, spre drum. Am nr de telefon si tre sa sunam si acolo
  21. asta cu Siriu suna bine. Daca e de votat, eu as prefera aici. vin eu la sonisphere. dar nu stau mult, plec inainte sa inceapa metallica la 3 ma intalnesc cu niste prieteni intre turnuri.
  22. Mie mi-a scapat sectiunea asta din regulile forumui. cred ca si eu tot repetent sunt. Intru pe la accidente sa ma informez despre cum se intampla accidente ca sa ma feresc si pentru a vedea daca pot sa si ajut cu ceva (nu se stie niciodata). Ca am avut acum timp de ars si am citit tot ce s-a scris pe tema asta e o exceptie; sunt prea multi p-aici care spurca forumul si mi-a pierdut de mult interesul sa trec la pagina 2. Deh, e si asta un soi de comunitate: foruciclistii critici (penibili). Ca va ignor aici sau ca va salut pe strada se pune ca o fac din respect. Pacat ca respectul asta se justifica in multe cazuri doar prin prezenta motocicletei in peisaj, sub poponetul unui "om" Insanatosire usoara motoristului si pacat de mandretea aia de motocicleta
  23. de pe net. dar cred ca e exact acelasi lucru.
×
×
  • Creează nouă...