Sari la conținut

skypif

INACTIV
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    skypif

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Satu Mare
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    KTM LC4 ADVENTURE

skypif's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Rezultatul etapei al 7 O zii reusita pentru Mani, dupa startul de pe pozitia al 17 azi termina pe pozitia a 3, clasand astfel in general pe locul al 6 lea, FANTASTIC. Pentru echipa Vectra e o realizare foarte buna toti sint in top 10 Bravo baieti. Bravo MANI si felicitari !!!
  2. Da se pare ca si azi a avut ghinion, s-a ratacit dupa start si un pluton de 8 motociclist au depasit. Cea ce conteaza ca mai rau de locul 7 in general nu o sa fie. Si jos palaria pentru etapa castigata. Trebuie sa tinem cont si de motorul pe care prima oara o calareste, desi pentru el nu este o problema sa mearga cu ori ce tip, e un antrenament foarte bun pentru el pentru Dakar. Sa tina tot asa si o sa fie bine. Rezultatele la etapa 6 Casteu locul 1 Verhoeven locul 2 Marcel locul 9 Ludovic locul 11 Alex locul 14 Mani locul 17 La general situatia nu prea a schimbat sunt in top 11 Excelnta realzare Bravo baieti asa mai departe.
  3. Ultimele informatii Se pare ca si Mani si Verhoefen au cazut. Si au mai avut 200 km de parcurs. A lasat mai moale pe parcurs ca s-a defectat GPS-ul. Terenul era mai dificil, plin de stanci si cu iarba de camila. Deci se pare ca probema era traseul mai greu , stancos, greu pentru 690, mai mult dominau motoarele mici, 3 "450" si 1 "520" , plus ca dupa cazatura au pierdut cu Verhoeven 10 minute, si tebuia sa ajunga inca la finis. Nu conteaza, pana acum a facut un concurs excelent, jos palaria, si inca e posibil sa prinda si un loc mai inainte. Tinem pumni pana la sfarsit KTM Romania
  4. Cateva articole aparute in ziarele nationale http://www.cotidianul.ro/primul_roman_invi...sert-60485.html http://www.adevarul.ro/articole/faraonul-gyenes.html http://www.click.ro/Sport/premiera-lui-gyenes Rezultatela etapei a 5 Mani pe locul 15 si la general pe locul 7, mai sunt sanse diferentele sunt mici, si mai sunt 2 etape. Hai Mani !
  5. Salutari Vand KTM LC4 Adventure an fabr. 2003 km la bord 44000 arata si functioneaza exceptional motorul, carburatorul, suspensia complet refacut, schimbat absolut tot 200 km parcursi toba racing LEO VINCE in pret este inclus o pereche de cizme cross-enduro OXTAR TCX PRO2 alb marimea 43-44 folosit o singura data pe asfalt pret 5800 euro informatii in mail la adresa skypif@yahoo.com
×
×
  • Creează nouă...