Sari la conținut

Capjuna

EX+
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Capjuna

  1. Azi am dat examen(prima data)...pentru a1.Am facut 21 de puncte(senzational!!!foarte tare ~x( ).Mi-au spus cei de acolo ca de maine o sa se dea si la noi examinarea pe touchscreen.Eu stiu ca in alte orase deja s-a pus in functiune noul sistem(sa ne f*tem in tot sistemul romanesc).Ati dat careva examenul pe calculator?Daca da,cum a fost cu programarea,cum au fost intrebarile...?

     

    nu stiu pt A1 dar cert pt B s.a bagat pe calculator de 2-3 sapt pe putin!!

     

     

    si P.S: multumesc scuteristilor de pe acest forum care m,au ajutat!!in afara de Vladut!! :disappointed: foarte foarte foarte "uniti" sunteti!!!iac...

     

    asfalt uscat

  2. am si eu nevoie de ajutor va rog!!daca am schimbat culoarea scuterului,unde trebuie sa ma duc sa.mi modifice talonul si de ce acte am nevoie,cat se plateste!!!Pentru ca trebuie sa schimb talonul...si dupa aceea sa vad ce trebuie sa fac pentru ca mi.a expirat si ITP.ul!

     

     

    multumesc mult!!asfalt uscat!!!

  3. poate asta-i problema. esti prea coapta si nu mai gandesti coerent. am auzit ca dupa o anumita varsta ti se atrofiaza creierii da'...uite ca asa e!

     

     

    Buna ziua!!!

    Sincer nu stiu de ce toti barbatii bat spre misoginism....!!Nu cred ca sunt mai coapta ca dvs, de accea nu-mi permit sa mai spun nimic!!!

  4. Ba, inteleg ca e lung topicul... dar macar cititi 5 pagini sa intelegeti despre ce-i vorba.

     

    LIV... uite ca eu sper ca nu.

     

    Poate pare ca sunt dus cu pluta... dar eu numesc asta justitie divina. Cazul asta imi da exact aceeasi satisfactie (bolnava recunosc) ca atunci cand vad un toreador tavalit de taur. CU cat mai rau, cu atat mai bine.

     

    eu zic sa dai commentuti pentru tine!!!sunt destul de coapta la minte sa imi dau cu parerea unde vreau!!! multumesc

  5. @roxana..ma refeream sa vina si la CIRC si la ARC :) stii tu..

     

    @marius.. mai vorbim de fructele alea fie ele si pietoane :goodposting: ..ah n-am ajuns azi la circ :)

     

    @brick ce fete au fost la MOL scooter cup ??.. animatoare ? io nu le-am vazut daia nu am nici bilet de tombola (deci am dovada)

     

    PS: baieti (si fete :kiss: ) ziua mea e pe 11 decembrie nu uitati :agree:

    PPS: capjuna tot nu am aflat de unde esti dumitale

     

     

    pai din vitan!!:D nu am mai intrat pe site de ceva timp....scoala...nebunii cls a 12.a!!v.am promis si poze stiu si asta!!kt de curand!!!

  6. :angry: mie mi.a cerut de la Omniasig 150 euro... :kiss: pe an....!!:kiss: dar tata mi.a promis k mai se int :unsure:

     

    RCA este pentru scutere ca si pentru moto: Ex: 91,5 RON/6 luni la ASIROM

    CASCO nu fac toate firmele, sunt putini care se "inghesuie" si sub anumite conditii.

    Recomand: RCA-Ieftin.ro (brokeri). Am facut CASCO la Fata-GENERALI prin ei. Suma asigurata 10.100 RON, prima de asigurare 900 RON/an cu 20% fransiza la furt/dauna totala si 3% la avarii.

    Se poate face act aditional pentru echipament daca aveti facturi detaliate.

     

     

     

    Nu cred k sunt pt ambele ....la fel....pt k eu am dat 120 RON pe an!

  7. dap....ideea a fost k ....in prima zi la mare...am facut insolatie...si am "zacut toata noapte"...asa k mi.am luat o palarie...chit k nu era prea stralucita...dar era singura solutie :unsure: !!!Ms k mi.ai luat "apararea"!!!in seara asta pun si pozele!!!!Asta pt "rautaciosi" :angry:

  8. La ASIBAN!!!era cel mai ieftin RCA si am zis k nu are rost sa platesc mai mult...pt k l o adik tot RCA....este!!!si CASCO la 11 ma duc sa il fac si diseara va anuntz ce si qm!!! :kiss:

     

    nu am avut noroc... :kiss: m.a sunat tipa de la asigurari sa.mi spuna k in Catalogul Yamaha...modelul meu....este 2000 de euro si costa 150 de euro pe an...!!! :unsure: a zis tata k se mai intereseaza :angry:

  9. RCA.ul m.a costat 126 RON pe an!iar Casco maine...pt k a sunat nush(numai 2 firme mai fac casco pt scuter) si aveam nevoie de factura...dar eu l.am castigat...:-s..asa ca...maine a ramas sa ma sune!! :angry: mi.a calculat dak ar costa 1000 de euro scuterul a zis dauna totala 800 euro, si ar costa 100 RON pe an!si daca doresti in rate dai pe loc 50 RON si dp 6 luni alti 50 RON!!!in caz k de te.ai razgandit si nu mai platesti dp 6 luni se anuleaza pe urmatoarele! :kiss: :unsure:

    poze q ? :kiss:

×
×
  • Creează nouă...