Sari la conținut

Capjuna

EX+
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Vitan
  • Carnet moto din
    Nu
  • Motocicleta
    Scuter Yamaha Neos
  • Numar Moto
    B 63 BBU
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    Motociclismul<br />Fotografia

Vizitatori Recenți Profil

1.231 citiri profil

Capjuna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu stiu pt A1 dar cert pt B s.a bagat pe calculator de 2-3 sapt pe putin!! si P.S: multumesc scuteristilor de pe acest forum care m,au ajutat!!in afara de Vladut!! foarte foarte foarte "uniti" sunteti!!!iac... asfalt uscat
  2. am si eu nevoie de ajutor va rog!!daca am schimbat culoarea scuterului,unde trebuie sa ma duc sa.mi modifice talonul si de ce acte am nevoie,cat se plateste!!!Pentru ca trebuie sa schimb talonul...si dupa aceea sa vad ce trebuie sa fac pentru ca mi.a expirat si ITP.ul! multumesc mult!!asfalt uscat!!!
  3. am si eu nevoie de ajutor va rog!!daca am schimbat culoarea la scuter,unde trebuie sa ma duc sa.mi schimbe talonul si de ce acte am nevoie,cat trebuie sa platesc!!! multumesc mult!!asfalt uscat!!!
  4. LA MULTI ANIIII SI INSANATOSIRE GRABNICA!!!
  5. FOARTE TAREE!!!CASA DE PIATRA !!!!
  6. Buna ziua!!! Sincer nu stiu de ce toti barbatii bat spre misoginism....!!Nu cred ca sunt mai coapta ca dvs, de accea nu-mi permit sa mai spun nimic!!!
  7. eu zic sa dai commentuti pentru tine!!!sunt destul de coapta la minte sa imi dau cu parerea unde vreau!!! multumesc
  8. Nu vreau sa critic.....insa am vazut extrem de multe femei(in principiu) care nu au treaba cu volanul!!!!
  9. Capjuna

    Fete Scuteriste

    pai din vitan!! nu am mai intrat pe site de ceva timp....scoala...nebunii cls a 12.a!!v.am promis si poze stiu si asta!!kt de curand!!!
  10. Capjuna

    Fete Scuteriste

    " Mai baietzase"!!! eu iti zic k nu are cum sa coste asa mult!nush cat de priceput esti la asa ceva dar este dreptul meu sa ma informez si sa mai caut!!!asa k...sry dar am un nume
  11. Capjuna

    Fete Scuteriste

    nush kre este problema...la faza q interesatul!!!!CASCO la scuter nu are cum sa coste atat pt k se calculeaza in fuctzie de kt a costat!!asta 1 si 2. RCA.ul se calculeaza in functzie de motor
  12. Capjuna

    Fete Scuteriste

    mie mi.a cerut de la Omniasig 150 euro... pe an....!! dar tata mi.a promis k mai se int Nu cred k sunt pt ambele ....la fel....pt k eu am dat 120 RON pe an!
  13. Capjuna

    Poze

    dap....ideea a fost k ....in prima zi la mare...am facut insolatie...si am "zacut toata noapte"...asa k mi.am luat o palarie...chit k nu era prea stralucita...dar era singura solutie !!!Ms k mi.ai luat "apararea"!!!in seara asta pun si pozele!!!!Asta pt "rautaciosi"
  14. Capjuna

    Fete Scuteriste

    La ASIBAN!!!era cel mai ieftin RCA si am zis k nu are rost sa platesc mai mult...pt k l o adik tot RCA....este!!!si CASCO la 11 ma duc sa il fac si diseara va anuntz ce si qm!!! nu am avut noroc... m.a sunat tipa de la asigurari sa.mi spuna k in Catalogul Yamaha...modelul meu....este 2000 de euro si costa 150 de euro pe an...!!! a zis tata k se mai intereseaza
×
×
  • Creează nouă...