Sari la conținut

zurlia69

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zurlia69

  1. Insanatosire maxima iti doresc, grabnica va fi mai putin ptr ca o sa dureze ceva treaba cu piciorul din pacate. Am fost si eu la locul accidentului, asta dupa plecarea salvarii, prietenii cu care am venit au luat mobra din strada si la fix s'a nimerit si Gabone care a fost super, asa cum este el de obicei :blink:, si s'a oferit cu transportul ptr mobra.

    Observ ca esti hotarat sa renunti la 2 roti, crede'ma ca asta spui acum si o sa mai sustii o perioada treaba asta, dar cand te vei apropia de recuperarea totala a piciorului vei fi cu gandul la o noua plimbare. Am un prieten care gandea exact ca tine, iar acum asteapta sezonul viitor "sa mai dea o tura", dar pana atunci are timp suficient sa'si revina si el cu piciorul.

    Imi pare sincer rau ca ai incheiat sezonul asa, dar toate trec si vei fi iar pe picioare :goodposting: . Multa bafta si putere ca o sa ai nevoie.

  2. Salut.Eu as avea nevoie de un ortoped si de o consultatie in privinta unei fracturi de clavicula st. 1/3 medie.accidentul s-a intamplat pe 22iul2010(am intrat cu moto intr-un grup de caini care se alergau).Am aj la sp Floreasca (dupa 25 de min de la accident) si acolo mi-au pus doar fasa in forma de 8 menita sa-mi traga umerii in spate dar simt atunci cand imi ating fractura ca oasele rupte nu sunt aliniate desi am respectat pozitiile mainilor indicate de cel care mi-a pus bandajul.Doresc si o alta parere de specialist.In speranta ca ma veti ajuta va multumesc!

    Buna, sfatul meu e sa iti faci o radiografie intai sa vezi sigur daca oasele stau sau nu bine.

     

    Ti'l recomand cu drag pe Dl. Dr. Dan Siderman care e super ok, sper din suflet sa fi venit din concediu.

     

    Bafta

  3. Adica n-avem cum sa-l stim pe unu' care e linistit si la casa lui, nu? Noi cunoastem numai bezmetici reising satanisti violatori de babe. Tipic, don'soara!

    Oricum, mai bine o singura fractura la trei degete, decat trei fracturi la un sngur deget... Cred...

    Recuperare rapida si completa mobristului si nervi de otel in relatia cu politia si asiguratorii.

    ai dat cu mucii in fasole, nu ma refeream la tine daca il stii sau nu, iar daca esti destul de capabil sa intelegi ce am vrut sa scriu ma bucur, daca nu poti continua sa faci pe inteligentul.

  4. Numarul de inmatriculare era B-07-ZMF (posibil sa fi incurcat vreo litera). Eu am inteles ca s-a intamplat in felul urmator: motociclistul mergea dinspre intersectia cu D-na Ghica spre Colentina si papucul a iesit cu spatele din parcare => moto s-a infipt in el. Acolo e usoara curba la dreapta, ma gandesc si ca papucul o fi fost mascat de vreo masina/duba/etc parcata aiurea paralel cu strada si nu perpendicular/in spic....si uite reteta dezastrului.

     

    Viteza mare nu cred ca avea pentru ca motocicleta nu arata rau deloc in urma loviturii. Partea proasta e ca pe caldura asta putini dintre noi au echipamentul pe ei :cheers:

     

    Si nu in ultimul rand, le doresc bube in kur tuturor reporterilor/jurnalistilor/samantarilor astia de la toate pseudoteleviziunile si tabloidele care nu te lasa sa respiri. Bai frate, omul ala era pe targa cu fracturi deschise si-l batea in cap soarele la 2 dupa-amiaza si pulifricii se agitau pe acolo printre oamenii de la SMURD, le stateau in picioare alergand de colo-colo ca bezmeticii. Sa dea dracu sa aiba un cunoscut de-al meu accident si sa ma impiedic de jurnalistii de la can-can, sa vezi atunci fracturi cu camera de filmat in cap. Scursurile dreacu!

    tin sa te corectez, papucul a intors de pe celalalt sens trecand peste liniile de tramvai,a ezitat putin si intr'un final a calcat'o, el a ajuns aproape perpendicular cu trotuarul neapuncand sa intoarca masina pana la capat, iar motociclistul s'a agatat cu motoreta de coltul lui spate stanga care era punctul cel mai in exterior, motociclistul nu avea viteza, nush exact cum dar tind sa cred ca piciorul a fost taiat in papuc dupa cum vin zgarieturile de pe mobra(de fapt sunt gauri).

  5. Anul trecut prin luna mai am avut un accident din care m-am ales cu o deplasare de clavicula (disjuntie acromio-claviculara de gr. 3). M-a reparat dr. Dan Siderman, caruia ii sunt recunoscator. Jos cu palaria, un adevarat profesionist. In plus, l-a pus pe picioare pe un amic caruia nu-i mai dadea nimeni sanse sa ramana cu picioarele in dotare. Respect maxim!

     

    maine dimineatza la ora 8 urmeaza sa ma prezint la floreasca ptr operatie la mana stanga ce va fi facuta de Dr. Siderman. Eram tare panicata ca nu gaseam si numele lui pe topic, dar noroc cu tine. macar acum mi s'a mai luat o piatra de pe suflet.

    multumesc frumos

  6. Ce nu inteleg eu e de ce stai sa le dai explicatii unora care au idei fixe in cap si orice s-ar intampla nu poti sa le scoti.Mai bine incearca sa iti recuperezi paguba si sa gasesti ceva mai constuctiv de facut decat sa te certi cu toi 'zeii' astia care nu au incalcat niciodata vreo regula.

    :what: spor la mancat r...t si asfalt uscat tuturor.

  7. Iar Zurlia a scris: ".... ai dreptat eram intre bordura si inca o oarecar masina si 40 ...."

     

    esti varza, am scris ca am permis de ieri... si aia ai crezut ? ce n'ai inteles cand am spus ca eram singura pe banda si nu depaseam pe dreapta?

    am vorbit ieri cu tipul care a vazut totul si mi'a zis ca tipu s'a bagat ca nesimtitul vorbind la telefon, lucru pe care nu l'a scris in declaratie, dar a avut grija sa zica ca eu trceam pe rosu. ptr minciunile astea m'am razgandit si nu am sa'l las sa scape asa usor.

    as fi scris mai mult dar ma enerveaza faptul ca trebuie sa scriu cu o mana si nici tasstele nu le pot apasa cum trebuie.

  8. Daca politia ar aplica literea regulamentului, nimeni in tara asta nu ar mai avea permis. Condusul practic e cu totul alta mancare de peste fata de teoria din testele ptr permis. In teorie ce spune HD e perfect valabil, desi parca sunt cam restrictive regulile in opinia mea. Dar perfect aplicabile incepatorilor (nu ma refer la anul de permis ci la experienta in trafic). Eu nu sunt de acord cu viteza aia in care sa te poti da oricand jos de pe motor. Parerea mea e ca fiecare in functie de experienta, motor, locatie etc, fiecare isi poate permite o alta viteza de siguranta.

    Numai cei care nu conduc frecvent isi pot inchipui un trafic ideal, fara abateri de la regulament. Si parerea mea e ca cei care sfideaza orice norma de bun simt (intors in strada unde nu e voie, depasit pe pod, in curba fara vizibilitate, etc) trebuiesc arsi rau de tot. Dar de la asta si pana la a nu sti ca de pe cedeaza trecerea la ora de trafic aglomerat nu se intra decat cu bunavointa celor pe care ai OBLIGATIA MORALA sa-i lasi sa intre atunci cand va fi cazul e cale f lunga. In final omu ala iese vinovat, aici se avanseaza tot felul de sume pe care trebuie sa le plateasca cand in realitate nu are doar vina sa fi cerut putina ingaduinta pentru ca toti circulam pe aceleasi strazi pana la urma. Si inevitabil vom avea nevoie de toleranta celorlalti atunci cand gresim sau doar nu resusim sa intram intr-o coloana de masini bara la bara. Noroc ca s-a trezit Sfanta Motociclista sa respecte tocmai acum regulile si sa faca uz de prioritatea oferita de codul rutier, ptr ca daca doua benzi s-au oprit ca sa treaca omu, normal, omeneste, in spiritul traficului era sa se opreasca si o amarata de motocicleta ca nu dadeau turcii.

    Nu cred ca femeiloe conduc prost, dar in cazul de fata se aplica regula, barbatii sofeaza, femeile shoferesc.

    Sanatate bikeritzei, sa te faci bine repede si fara urmari. Mai aprofundeaza la partea practica a traficului.

    la fel ca si hd te trezesti si tu vorbind "un amarat de motociclist", mai citeste o data toate discutiile de la inceput pana la sfarsit fara a rata nici un fragment. Spor la treaba.

     

     

     

    p.s. nu va mai bagati fratilor in seama daca nu sunteti atenti la ce se scrie sau e va place sa scrieti de dragul de a mai posta ceva "inteligent"

  9. Domnisoara victima :what: te intrebasem daca ai avut echipament si daca te-a protejat cat de cat. Presupun ca in astfel de accidente un echipament bun/complet mai reduce semnificativ din damage :lol: insanatosire maxima.

     

    Da, am avut gaca cu protectii, casca si manusi. De aia am osul rupt si nu am julituri.

    Mesaj completat

    din cate stiu motorul a atins masina;

     

    in cazul acesta este exclus ca pietonul sa aiba pretentii; tocmai am vorbit cu el; mai mult, e multumit ca a putut ajuta cu ceva. :lol:

    am vb si eu cu el, mi'a zis ca individul de la volan vorbea la telefon si s'a bagat cu japca.

  10. Daca ai carnet din 2009, se poate zice ca ai carnet de ieri. Mai ales daca nu ai si B sau altceva anterior,

    Recuperare grabnica.

     

    permis cat B 2006, cat A 2008, inaltime 1,74 ... nu sunt nici vreo pitica,nici schiloada. e liber sa'si dea cu parerea cine se crede in masura.

     

    p.s. imi cer scuze dar am halit multe litere azi :what:, e dificil cu o mana :lol:

  11. charlie root are dreptate indiferent ca va convine sau nu. Insa in cazul de fatza nu se aplica pentru ca viteza nu a fost mare. In Bucurest se practica foarte des acest acordat de prioritate pentru cineva care vrea sai taie o banda aglomerata. Trebuie sa intelegeti ca altfel nu se poate. Nu se pot semaforiza toate intersectiile iar bunul simt iti spune sa faci loc din cand in cand si celor din stradutele laterale (care vor sa taie coloana). Ca motociclist e bine sa anticipezi la astfel de intersectii posibilitatea de a te intalni cu asemenea situatii. Uneori poate fi prea din scurt si atunci n-ai ce face. Se mai intampla si astfel de evenimente.

     

    Bine ca nu a fost mai grav.

     

    Ce nu am inteles eu, intr-un post mai sus cineva spunea ca motocicleta vedea pe langa bordura. Sa inteleg ca ambele sensuri erau ocupate de masini iar motocicleta depasea pe dreapta sau mergea regulamentar pe banda ei insa ceva mai aproape de bordura?

     

    Sanatate!

     

    uof ... nu mai contaza. lasat'o asa cum a picat ca nu stau sa ma scuz in fatza nimanui. adevarat ca eram aproap de trotuar dar nu asa aproape, motoreta s'a inclinat si a luat'o prin dreapta iar eu am ramas prptita in masina.

  12. 40km/h este o viteza mult prea mare (aproape viteza legala), atunci cand esti intre bordura si o masina in mers (avea verde), mai ales ca te apropiai si de o intrersectie. Tu trebuia sa fii deja incadrata pe banda, in spatele masinii, pastrand o distanta destul de mare, care sa-ti permita sa franezi in siguranta.

    deja ma enrvezi sincer, poate ai fost acolo si nu stiu eu si ai vazut mai bine ce s'a intamplat.

    ce intelgi prin incadrat in banda? nu'mi era sufcienta banda 1 sau trebuia sa stau acolo pana se elibera si banda 2 ?

     

    uite d'asta nu'mi place sa ajung sa scriu pe forumuri. e mai interesant sa citesti si sa bagi la cap decat sa te trezesti vorbind.

  13. Pentru ca e usoara RAU, frane bune si extrem de manevrabila. Ceea ce un HD nu va vedea in viata vietilor lui. Si nici alt tip de motoreta inafara de SS.

     

     

    pe care..

    S'ar putea ca HD sa fi intuit bine, ti s'ar potrivi poate mai bine un Harley, ca si lui Tariceanu...

     

    Lasa ca e bine, ai invatat lectia, data viitoare ochii cat sarmaua chiar daca ai prioritate. Iar cand esti intre bordura si masina de pe banda 1 si intri intr'o intersectie ai cam putea sa te trezesti cu masina aia peste tine, facand dreapta.. :cheers:

     

    ma repet si ma scuzati, dar mereu am oprit si eu cand a fost alt autovehicul oprit pe banda vecina. Iar pe banda pe care ma aflam eram singura cuc . in fine... asta e.. se mai intampla, n'am cum sa schimb ce s'a intamplat dar intamplarea face ca totul sa se schimbe pe viitor.

     

    Mesaj completat

    Iar ajungeti la frustrarea astea cu HD-ul? Macar daca ati sti despre ce vorbiti...

    nici tu nu stii despre ce vorbesti, d c te'ar ofensa ce a scris strumfu?

×
×
  • Creează nouă...