Sari la conținut

zurlia69

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zurlia69

  1. geaca piele RST marimea 36 300 ron ghete SIDI marimea 39 400 ron protectie coloana marimea S 100 ron Ptr interesati aastept PM sau in caz ca raspund greu ma gasiti la 0724702966 Multumesc
  2. se vand ghete alpinestars supertech R noi-noute marimea 39 la pretul de 200e si armura dainese thorax wave pro black purtata de cateva ori marimea S la pretul de 100e. Ptr fetele interesate astept PM Multumesc
  3. zurlia69

    Poze

    le tot caut pe net de ceva timp am inteles ca sunt in jur de 200$, dar nu le gasesc !!!!!!! ((
  4. zurlia69

    Accident pe Mihai Bravu

    Insanatosire maxima iti doresc, grabnica va fi mai putin ptr ca o sa dureze ceva treaba cu piciorul din pacate. Am fost si eu la locul accidentului, asta dupa plecarea salvarii, prietenii cu care am venit au luat mobra din strada si la fix s'a nimerit si Gabone care a fost super, asa cum este el de obicei , si s'a oferit cu transportul ptr mobra. Observ ca esti hotarat sa renunti la 2 roti, crede'ma ca asta spui acum si o sa mai sustii o perioada treaba asta, dar cand te vei apropia de recuperarea totala a piciorului vei fi cu gandul la o noua plimbare. Am un prieten care gandea exact ca tine, iar acum asteapta sezonul viitor "sa mai dea o tura", dar pana atunci are timp suficient sa'si revina si el cu piciorul. Imi pare sincer rau ca ai incheiat sezonul asa, dar toate trec si vei fi iar pe picioare . Multa bafta si putere ca o sa ai nevoie.
  5. Buna, sfatul meu e sa iti faci o radiografie intai sa vezi sigur daca oasele stau sau nu bine. Ti'l recomand cu drag pe Dl. Dr. Dan Siderman care e super ok, sper din suflet sa fi venit din concediu. Bafta
  6. ai dat cu mucii in fasole, nu ma refeream la tine daca il stii sau nu, iar daca esti destul de capabil sa intelegi ce am vrut sa scriu ma bucur, daca nu poti continua sa faci pe inteligentul.
  7. tin sa te corectez, papucul a intors de pe celalalt sens trecand peste liniile de tramvai,a ezitat putin si intr'un final a calcat'o, el a ajuns aproape perpendicular cu trotuarul neapuncand sa intoarca masina pana la capat, iar motociclistul s'a agatat cu motoreta de coltul lui spate stanga care era punctul cel mai in exterior, motociclistul nu avea viteza, nush exact cum dar tind sa cred ca piciorul a fost taiat in papuc dupa cum vin zgarieturile de pe mobra(de fapt sunt gauri).
  8. nu aveti de unde sa il stiti, omu e linistit la casa lui. acum e ok, a fost operat la picior si mai are fractura la 3 degete la o mana (nush care).
  9. sry, fara mana rupta, e doar putin sifonat.
  10. ce e mai important: - motociclistul era pe drumul cu prioritate - solentza galbena nu da prioritate - motociclistul are o mana rupta - soferul - alcolemie 0.16 sanatate motociclistlui
  11. maine dimineatza la ora 8 urmeaza sa ma prezint la floreasca ptr operatie la mana stanga ce va fi facuta de Dr. Siderman. Eram tare panicata ca nu gaseam si numele lui pe topic, dar noroc cu tine. macar acum mi s'a mai luat o piatra de pe suflet. multumesc frumos
  12. spor la mancat r...t si asfalt uscat tuturor.
  13. esti varza, am scris ca am permis de ieri... si aia ai crezut ? ce n'ai inteles cand am spus ca eram singura pe banda si nu depaseam pe dreapta? am vorbit ieri cu tipul care a vazut totul si mi'a zis ca tipu s'a bagat ca nesimtitul vorbind la telefon, lucru pe care nu l'a scris in declaratie, dar a avut grija sa zica ca eu trceam pe rosu. ptr minciunile astea m'am razgandit si nu am sa'l las sa scape asa usor. as fi scris mai mult dar ma enerveaza faptul ca trebuie sa scriu cu o mana si nici tasstele nu le pot apasa cum trebuie.
  14. mda... lasa ca se gaseste cine sa scrie... vina a fost a mea ca trebuia sa stau pe dreapta si sa ma amuz din comentarii
  15. rectific "sfanta motociclista"
  16. la fel ca si hd te trezesti si tu vorbind "un amarat de motociclist", mai citeste o data toate discutiile de la inceput pana la sfarsit fara a rata nici un fragment. Spor la treaba. p.s. nu va mai bagati fratilor in seama daca nu sunteti atenti la ce se scrie sau e va place sa scrieti de dragul de a mai posta ceva "inteligent"
  17. deja imi caut o motoreta cu ataj, cu mitraliera cum aveau nemtii, macar sa stiu o treaba
  18. Da, am avut gaca cu protectii, casca si manusi. De aia am osul rupt si nu am julituri. Mesaj completat am vb si eu cu el, mi'a zis ca individul de la volan vorbea la telefon si s'a bagat cu japca.
  19. permis cat B 2006, cat A 2008, inaltime 1,74 ... nu sunt nici vreo pitica,nici schiloada. e liber sa'si dea cu parerea cine se crede in masura. p.s. imi cer scuze dar am halit multe litere azi , e dificil cu o mana
  20. multumsc ptr urari, m';as fi bucurat sa fie in alte imprejurari. m'ai bine spuneti'mi ce sa iau sa se desumfl mana, ca ma strange gipsul ingrozitor la degete.
  21. uof ... nu mai contaza. lasat'o asa cum a picat ca nu stau sa ma scuz in fatza nimanui. adevarat ca eram aproap de trotuar dar nu asa aproape, motoreta s'a inclinat si a luat'o prin dreapta iar eu am ramas prptita in masina.
  22. deja ma enrvezi sincer, poate ai fost acolo si nu stiu eu si ai vazut mai bine ce s'a intamplat. ce intelgi prin incadrat in banda? nu'mi era sufcienta banda 1 sau trebuia sa stau acolo pana se elibera si banda 2 ? uite d'asta nu'mi place sa ajung sa scriu pe forumuri. e mai interesant sa citesti si sa bagi la cap decat sa te trezesti vorbind.
  23. ma repet si ma scuzati, dar mereu am oprit si eu cand a fost alt autovehicul oprit pe banda vecina. Iar pe banda pe care ma aflam eram singura cuc . in fine... asta e.. se mai intampla, n'am cum sa schimb ce s'a intamplat dar intamplarea face ca totul sa se schimbe pe viitor. Mesaj completat nici tu nu stii despre ce vorbesti, d c te'ar ofensa ce a scris strumfu?
  24. ce pot sa zic ... sunt o norocoasa )) am niste degete zici ca sunt carnaciori
×
×
  • Creează nouă...