Sari la conținut

Wolf-strike

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sbastty

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ramnicu Valcea

Wolf-strike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Wolf-strike

    BURSA LOCALA

    Vand shotgun airsoft, replica dupa Mossberg M500 Cruiser. Hop-up DA reglabil Greutate 1680 g Lungime 930 mm Calibru tevii 6,08 mm Capacitate incarcator 14 bile Viteza (bile 0,20 g.) 92,3 m/s Material folosit plastic ABS+metal In stare impecabila, impreuna cu cutia originala, incarcator si speed loader. Nu necesita permis de port arma. Pret 150 lei. Mesaj completat metronom Gewa, baterie 9v,tempo 40-208 batai pe minut, leduri pentru mentinerea ritmului, carcasa din plastic, suport pentru pozitionarea verticala. 100 lei.
  2. Wolf-strike

    BURSA LOCALA

    Triple BMW E36 cu tot cu becuri.Nu sunt matuite, sparte sau ciobite-150 lei Camera video Sony DVX-801 (replica), 12 MegaPixels, card 2 GB, accesorii:cablu de date, cablu TV, husa, telecomanda, incarcator -250 lei Maceta Cold Steel Kukri lama tratata cu carbon pentru a nu rugini, teaca piele, foarte ascutita!!!!! O puteti vedea in actiune aici (este a doua din prezentare)http://www.youtube.com/watch?v=FTbuG...eature=related -120 lei Rozeta box- 20 lei Set 2 flexoare palmare (noi in tipla)-20 lei PSP 3004 nemodat, card 2 GB, incarcator, cablu de date, carcasa Logitech,Wi-Fi,MP3, 3 UMD-uri originale: NFS Most wanted, Fruits fall si Burnout dominator.In stare impecabila adus de 2 luni din germania. Accept schimburi cu arma de airsoft.Totul negociabil.
  3. Am si eu cateva machete printre care si un KTM SX 520. Delu arma din poza este de airsoft???din ce material este??
  4. Si eu visez sa imi iau motor dar deocamdata ma dau doar cu bicicleta.pana acum am avut mai multe modele(pegas,Ucraina,BMX de copii).Acum am un MTB DHS(nu va recomand k o sa va faceti numai nervi cu ea)si un BMX Mongoose Mischief. Ma mai dau si cu rolele (USD Realm).
  5. Cu masini:-Fast track"no limits -Le transporteur Cu bataie:-Rogue asasin -Felon -I am legend -Hitman -Yamakasi -Suburbia 13 Comedii:-Fools gold -Wild hogs(asta e cu ) -What hapens in Vegas Preluate dupa benzi desenate:-Seria Batman -The incredible Hulk -Seria X-men -Fantastic Four
  6. Multumesc mult pt sfaturi.Am inceput sa fac o lista cu modelele care ma atrag si o sa va cer sfatul in privinta lor.
  7. Salut vreau sa stiu si eu parerea voastra in legatura cu motocicleta care doresc sa o achizitionez daca voi lua permisul..... Credeti ca un supermoto este indicat pt un incepator???sau care ar fi alt tip de motor care sa indeplineasca urmatoarele criterii: -Sa fie naked(ca incepator mai scapi motoru pe jos si la naked pagubele sunt mai mici decat la o carenata) -Sa aiba abilitati off-road decente(drumuri forestiere,sa reziste la drumurile de la noi,etc...) -Sa aiba viteza de croaziera 90-110km/h (mai mult de 130 nici nu vreau -am parinti care tin la mine -Si sa fie mai "iertatoare" si cat de cat usoara Va rog sfatuiti-ma in acest sens si spuneti-mi daca am facut o alegere gresita. De asemenea ce firma de echipament recomandati (Casca integrala,manusi geaca,etc)
×
×
  • Creează nouă...