Sari la conținut

Gova

Membru
  • Număr conținut

    211
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Gova's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Politia a luat cativa martori, nu si pe mine, erau multe persoane in fata Tribunalului care au vazut ce s-a intamplat. Au si datele mele, pentru ca eu am anuntat accidentul la 112.
  2. Eu eram pe treptele Tribunalului, nu vedeam partea stanga a masinii, nu stiu daca a semnalizat. Dar de iesit a iesit 100% brusc, probabil s-a asigurat doar in oglinda, fara sa vada banda 3. Veneau si masinile care plecaseră de la semafor in spatele motociclistului, probabil pe alea le-a vazut si a calcat-o ca sa apuce sa intoarca inainte sa-l prinda masinile. » Post actualizat in 20 May 2016 08:51 Ah, si inca o dovada de jeg. Pe dreapta erau stationate doua taxiuri, vinovatul fiind in fata. Cand a lovit moto, colegul lui din spate s-a tirat URGENT, probabil ca sa nu fie discutii ca de ce stationa acolo sau sa declare celalalt taximetrist ca de fapt l-a evitat pe el, care stationa neregulamentar. Sa vezi un om cum zboara prin aer si dup-aia cum se asterne pe asfalt, si primul tau gand sa fie sa te tirezi... Asa ceva...
  3. Eu am vazut accidentul de cand baiatul rula linistit, pana cand a lovit taxiul si a aterizat pe asfalt. Eu nu cred ca accidentul putea fi evitat. Strada era GOALA, baiatul plecase primul de la semafor, rula singur, nu avea masini nici fata/dreapta/stanga. Mergea pe banda 3, langa scuar, si doua taxiuri erau parcate langa bariera din fata tribunalului. Avea vizibilitate maxima, strada era uscata, si singurele masini parcate (cele doua taxiuri) erau 3 benzi mai la dreapta. Eu nu consider ca a mers imprudent. Nu mergea foarte incet, dar mai mult de 70 km/h nu avea. Taxiul i-a intors in fata direct, a franat cat a putut, a lovit, a sarit peste masina si a aterizat pe asfalt pe partea cealalta. Taximetristul (pe la 30 de ani asa) a iesit din masina, a inceput sa planga si l-a sunat pe taica-su. Ma rog, jegul de om tot jeg este: cand a venit Politia (de la Udriste au facut cateva minute) l-am auzit cand ii spunea politistului ca moto de fapt a venit dinspre Unirea, a intors in scuar si a intrat in el. Politistul se cam uita lung la el si la pozitia taxiului/moto si la urma de frana. Eu sper sa fie atat de retardat incat sa si declare oficial vrajeala aia, sa ia si pentru fals.
  4. Confirm. Taxi era parcat la bariera Tribunalului, langa bordura. Moto venea pe banda 2, plecase primul de la semafor. Taxi a iesit direct in manevra de intoarcere catre Piata Alba Iulia.
  5. Accident pe Bd Unirii acum 3 minute, in fata Tribunalului Bucuresti si Biblioteca Nationala. Moto cruiser vechi cu numere de Vrancea. » Post actualizat in 20 May 2016 06:52 SMURD moto au ajuns in 3 minute dupa apel, ambulanta dupa 5-7. Motociclist pe jos, constient, fara sange, casca skull cap.
  6. E fake, stati linistiti. https://www.facebook.com/pages/Amy-Anderssen/1425773271022258
  7. 1. Ce mobra e asta ? 2. Care stiti franceza sa ne spuneti ce urla politistul acolo-sa ? http://www.220.ro/faze-tari/Politist-Enervat-De-Viteza-Cu-Care-Circula-Un-Motociclist/At8VFAH0de/
  8. http://baiamare.olx.ro/pitbull-iid-330134827#
  9. Cum suna un Mercedes-Benz SLS AMG de 739 de cai
×
×
  • Creează nouă...