Sari la conținut

ZeiA

INACTIV
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ZeiA

  1. Salut, am un vn 800 classic si in ultima vreme am observat ca a inceput sa scuture cand merg cu el prin oras si am incercat sa ii turez mai mult si aceeasi problema o are. Iar cand am fost duminica inafara am vazut ca merge usor stang si dreapta. Sa fie de la roti? Trebue reechilibrate? Sa ii recalibrez carburatorul? Va rog daca puteti o parere, un sfat. Multumesc mult!

  2. vand cizme PROBIKER SCOUT marimea 44, exterior piele, impermeabili, cu membrana Drygate, protectie tibie si glezna, talpa cauciuc, purtate o data pentru acomodare, cismele sunt noi in cutie..Pret: 90 Euro. :cheers:

  3. Se vinde una bucata camasa de dame, marimea M, Harley-Davidson 105st Anniversary, purtata o singura data. Pret 50 euro. Pt. detalii 0757309251 sau pm

  4. Vand cizme PROBIKER SCOUT purtate o singura data,marimea 44.Pret 380 ron,pret de catalog la Louis 110 euro.Pentru cei interesati dati un PM.

    post-41893-1242824656_thumb.jpg

  5. alta faza naspa era ca fix in ziua aia trebuia sa ma duc sa probez niste pantaloni pt moto..(trebuia sa iau niste bani si pe urma sa ma duc sa vad de pant)... n-am mai ajuns .

    Ursule pasare sura, intra pe louis.de si acolo vei gasi blugi cu protectii incorporate, cat si pantaloni de camuflaj cu protectii incorporate, arata ca niste pantaloni normali so don`t worry...asta in caz ca nu esti prea "anarhist" =)))

  6. Scriu si eu dupa o saptamana de stat la pat si mers la medici :kiss:.Sincer va spun nu prea am avut parte de aceasta intrunire am luat o tranta pe soseaua de pe langa intrarea pe drumul spre intrunirea MMC datorita drumului prost am intrat in voblaj nu o data ci de doua ori(din al doilea nu am mai putut iesi)cand am intrat in primul voblaj aveam vreo 90 poate mai putin iar in al doilea mult mai putin din cate meam dat seama dupa pagubele facute la motocicleta probabil si santul a salvato un pic:D.Dar nu ma mira caci cum am ajuns acolo o tipa de abea statea in picioare afland pe urma ca si ea cazuse dc nu stiu.iar duminica cica a mai intrat unul in sant dar nu a fost grav.sper ca pana la anu sa se faca drumul acela ca e groaznic 4accidente moto in 3 zile

     

     

    :goodposting:)) Fi sigur ca nu de beata abea umblam :agree:). Cazusem si noi cu motoru ca oamenii seriosi :)

    Poze

    Salut, sa ma prezint si eu: Vlad si instrumentul din imagine se numeste La Poderosa. Anul asta face 50 de ani. :goodposting: post-9692-1171543382_thumb.jpg post-9692-1171543422_thumb.jpg post-9692-1171543610_thumb.jpg

    WoW!!! e foarte tare! :agree: sa o stapanesti sanatos

×
×
  • Creează nouă...