Sari la conținut

ZeiA

INACTIV
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ZeiA

  1. ZeiA

    Kawasaki Vulcan

    Salut, am un vn 800 classic si in ultima vreme am observat ca a inceput sa scuture cand merg cu el prin oras si am incercat sa ii turez mai mult si aceeasi problema o are. Iar cand am fost duminica inafara am vazut ca merge usor stang si dreapta. Sa fie de la roti? Trebue reechilibrate? Sa ii recalibrez carburatorul? Va rog daca puteti o parere, un sfat. Multumesc mult!
  2. ZeiA

    Dau Spre Donatie!

    Donez 2 bratari la Iris pe 6 iunie(duminica), ora 20:00, în parcarea Sigma Center.
  3. ZeiA

    Dau Spre Donatie!

    Chiar daca nu il mai are, daca il/o bagi in seama iti face rost de unu
  4. ZeiA

    BURSA LOCALA

    vand cizme PROBIKER SCOUT marimea 44, exterior piele, impermeabili, cu membrana Drygate, protectie tibie si glezna, talpa cauciuc, purtate o data pentru acomodare, cismele sunt noi in cutie..Pret: 90 Euro.
  5. ZeiA

    BURSA LOCALA

    Se vinde una bucata camasa de dame, marimea M, Harley-Davidson 105st Anniversary, purtata o singura data. Pret 50 euro. Pt. detalii 0757309251 sau pm
  6. ZeiA

    BURSA LOCALA

    Vand cizme PROBIKER SCOUT purtate o singura data,marimea 44.Pret 380 ron,pret de catalog la Louis 110 euro.Pentru cei interesati dati un PM.
  7. Ursule pasare sura, intra pe louis.de si acolo vei gasi blugi cu protectii incorporate, cat si pantaloni de camuflaj cu protectii incorporate, arata ca niste pantaloni normali so don`t worry...asta in caz ca nu esti prea "anarhist" =)))
  8. )) Fi sigur ca nu de beata abea umblam ). Cazusem si noi cu motoru ca oamenii seriosi
  9. ZeiA

    Poze

    WoW!!! e foarte tare! sa o stapanesti sanatos
×
×
  • Creează nouă...