Sari la conținut

Miko

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Miko

  1. Salutare mai esti interesat de toba? Am avut un rf si mai am toba stock daca te mai intereseaza + ceva carene pe cine intereseaza. O zi buna.
  2. Salut eu mi-am comandat anul trecut pe original de la moto din brasov a fost 100 si ceva de lei a durat vreo luna sa vaina dar a venit incearca acum la salonul moto sigur o sa gasesti pe cineva care o sa iti aduca
  3. Salutare a schimbat cineva uleiul din furci si semeringurile? Am vazut ca in manual folosesc ceva scule mai speciale ,intreb sa vad daca are rost sa ma apuc de treaba sau sa o duc la service. Ms o zi faina la toti.
  4. Salut ai incercat aici poate te ajuta /index.php?showtopic=381101
  5. Salut am vb cu Alex din cj si avea branhiile de stanga da erau rupte si le-am luat si asa acuma am mai multe da toate-s cam sifonate o sa le duc la un tip care ci ca le poate repara poate reusesc sa le repar pe toate si atunci va anunt poate mai are nevoie cineva. Numai bine.
  6. Salut, am vb cu distribuitorul e un tip de treaba, a gasit branhiile dar au un pret mult prea mare pur si simplu nu imi permit sa dau atat iar cel care dezmembreaza rf-ul a vandut carenele demult . Ms mult de ajutor o sa mai caut daca gasesc ceva te anunt. Salut numai bine.
  7. Salutare baieti, stie cineva unde pot sa gasesc si eu niste branhii am nevoie de cele de pe partea stanga de o luna tot caut si nu gasesc nicaieri Ms mult. Ps. Foarte bun manualu. Ms mult.
  8. Salutare RF-istilor ,din vara asta sunt fericitul posesor al unui RF600R , am tot citit forumul si dinainte de a lua motorul si ma influentat mult sa aleg motoru asta si pot sa zic ca nu ma dezamagit deloc. Merge ceas,e un pic cam greu da te obisnuiesti repede si e un inpuls bun sa mai dai si pe la sala . Va salut numai bine .cateva poze cu bestiuta mea verde
×
×
  • Creează nouă...