Sari la conținut

cata_scuteristul

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cata_scuteristul

  1. nu frate , nu il cunosc pe tip si nici nu-i fac reclama , mai ales ca el e din dambovita iar eu din vaslui , problema este ca au fost corecti si foarte amabili , nu ma intereseaza si nu stiu ce a-ti patit voi , dar din cate am auzit si de la alti scuteristi [ de la ei am aflat si de site ] sint pe deplin multumiti de calitatea produselor si serviciilor oferite de aceasta firma . Din cate am vzt pe acest topic nimeni nu e multumit de nici o firma , asa ca m-am gandit ca nu toata lumea e nemultumita . Referitor la asa zisele TZEPE , nu cred ca cineva a platit la vre-o firma si nu a primit produsul , eu asta numesc cu adevarat TZEAPA . ps : firma e ok , dar serviciile de curierat lasa de dorit [ tarife prea mari , durata prea mare de expeditie ].
  2. Stai linistit ca am comandat de la multi altii pina sa ma opresc la ei , nu vreau sa le fac reclama proasta si celorlalti dar eu unul sint multumit pe deplin de ceea ce fac , sa fim realistii , nu exista firma sa multumeasca pe toata lumea .
  3. Mda , ce sa zic , e bun topicul , din pacate nu am avut neplaceri de genul acesta cind am achizitionbat piese . Am gasit site-ul ala cu piese-scutere.ro , am comandat si am primit exact ce am cerut si pot spune ca sint super multumit de calitatea produselor si modul cum trateaza clientii . Nu fac reclama , nu stiu cine sint dar pot spune ca sint destul de corecti in ceea ce fac si au preturi destul de bune fata de altii . Eu unul sint super multumit de modul cum lucreaza si de corectitudinea celor de la www.piese-scutere.ro si pot spune ca sint nr 1 . Tineti-o tot asa , oricum nu puteti multumii pe toata lumea mai ales ca stam in romania .
×
×
  • Creează nouă...