Sari la conținut

George_Costin

Membru
  • Număr conținut

    194
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    george_birsanu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti / Falticeni (SV)
  • Carnet moto din
    2009

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cagiva Mito Evolution II

George_Costin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In urma unei dezmembrari, am ramas cu cateva piese de Cagiva Mito (an 2001) pe care as vrea sa le dau gratuit unor posesori de motorete care au nevoie de ele. Din lipsa timpului imi va fi greu sa trimit in provincie (mai discutam). Asadar, oferta e valabila pentru Bucuresti si Suceava (predare persoanala). Jos atasez lista pieselor disponibile: -disc frana fata / spate -etrier spate -pompa frana fata + butoias -janta fata (model 3 spite) -janta spate (model 6 spite) -bascula -cadru codita -rezervor -amortizor central spate -suport bord + prindere cadru -furca fata -kit de lant complet -carene laterale mici (subrezervor) -semicomenzi stanga -semighidoane -maneta ambreiaj -cric -roata dintata volanta -pompa ulei -releu pornire -manson acceleratie -reed valve (muzicuta) -capac motor ambreiaj (dreapta) -capac motor pompa apa (stanga) -carter motor stanga -capac bendix /volanta (inscriptionat Cagiva) -capac pinion lant -capac pompa ulei -claxon -sprijin rezervor Contact: George / 0748 271 149
  2. Salut. Am o intrebare pentru posesorii de 600rr. Vroiam sa stiu daca se potrivesc pentru un 600rr din 2004 piese de la modelul 2005-2006. Ca piese ma refer la radiator (+anexe), carene laterale, far, suport bord si carena frontala. Din cate am citit sunt modificari atat la cadru, furca usd, ecu cat si la carene, asa ca probabil nu se vor potrivi carenele dar macar celelalte piese daca sunt compatibile as vrea sa stiu. Multumesc anticipat!
  3. Salutari. M-am gandit sa achizitionez un ZX6-R din 2003/2004. Imi puteti spune ce plusuri / minusuri are motocicleta? La ce ar trebui sa fiu mai atent la aceste motoare? Cum este pozitia pe motocicleta? Merita sa plusez ceva bani pentru varianta 636 (05 - 06)? Din cate am citit, modelele sunt bine cotate la review-uri. In alta ordine de idei este vreun posesor dornic din Bucuresti sa ma lase sa stau pe un ZX6-R 2003/2004 sau pe un ZX6-R 2005 pentru a vedea pozitia de pilotat ? Fac cinste!!!
  4. Ar fi bine sa te calmezi. Chiar nu stii ce urgenta aveam (nu pot sa o spun, e ceva personal, stai linistit nu ma grabeam sa ma duc in mall). Motociclistul nu mai era acolo (deja era inca o motocicleta prezenta - un tovaras cred dupa cum parea ca se organizeaza). Se vede de la o posta ca accidentul se petrecuse acum ceva vreme. Am postat topicul in primul rand ca alte persoane sa aduca mai multe informatii si in plus e inca un mijloc de constientizare / statistica. Daca te-ai uita la numarul meu de postari ai putea vedea ca nu sunt genul care posteaza aiurea. Uita-te de cand am contul si cate postari am. Eu citesc mult pe forum si postez mai putin.
  5. Eram in graba si nu am putut opri sa intreb de rider. Accidentul s-a petrecut la intersectia dintre Calea Plevnei si Stirbei Voda in jurul orei 21. Se pare ca era implicat si Loganul alb. Politia facea masuratori. Motocicleta pare a fi un chopper / cruiser (nu am putut identifica modelul - nu ma pricep la aceste modele). Ii doresc multa sanatate riderului. Sper sa fi scapat cel mult cu cateva zgarieturi si o sperietura. Aveti grija de voi. Ride safe!!! PS: Imi cer scuze pentru claritatea pozelor. Sunt facute cu telefonul si mai mult din mers.
  6. Salut. Nu il mai am din pacate. Numai bine! valabil!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Multumesc mult de raspunsuri. Bineinteles ca voi face toate actele cum trebuie si o voi scoate de la fiscal ca sa nu am probleme. Numai bine!
  8. Salut. Am o intrebare care ma streseaza. Daca vand o motocicleta si persoana respectiva e neserioasa si nu o trece pe numele sau, ce probleme pot sa am dupa? Daca o scot de la financiar de la mine cu contractul de V-C banuiesc ca nu pot sa imi vina amenzi, sau gresesc? Multumesc!
  9. Multumesc mult de sfaturi. Ideea e ca eu vand un cadru de fapt, pentru mi-am dezmembrat motocicleta. Motorul e inmatriculat in SV eu il vand in Bucuresti. Am rugat pe cineva sa imi trimita un fiscal dar nu stiam ca trebuie si fisa de radiere. In cazul de fata ce pot sa fac? Intocmim contract de vanzare cumparare, il trimit acasa si dupa obtin fisa de radiere pe care o voi da omului?
  10. As dori sa stiu ce acte sunt necesare la vanzarea unei motociclete (in cauza de fata motocicleta mea) inmatriculata in RO. Din cate stiu eu: -contract de vanzare - cumparare X 2 (model?) - este bun un model luat de pe internet sau trebuie sa mergem la un birou care se ocupa cu asa ceva. (eu stiam ca nu este necesar) -copii dupa cartile de identitate -ii ofer fiscalul, certificatul, cartea de proprietate , placuta cu numarul. El isi va trece motocicleta pe numele sau iar eu o voi radia pentru a nu plati impozit. Mai e nevoie de ceva? Va multumesc!
  11. As dori sa stiu ce acte sunt necesare la vanzarea unei motociclete (in cauza de fata motocicleta mea) inmatriculata in RO. Din cate stiu eu: -contract de vanzare - cumparare X 2 (model?) - este bun un model luat de pe internet sau trebuie sa mergem la un birou care se ocupa cu asa ceva. (eu stiam ca nu este necesar) -copii dupa cartile de identitate -ii ofer fiscalul, certificatul, cartea de proprietate , placuta cu numarul. Mai e nevoie de ceva?
  12. Ia un cui ascutit si un ciocan. Faci 2 gauri simetrice. Pui 2 suruburi cu cap hexagonal cu piulita (preferabil noi pentru o buna estetica) si dupa strangi suficient. Spor! PS: Nu exista nici o reglementare cu privire la asa ceva.
  13. Salut. Din sistemul de franare am asa: -disc fata -disc spate -etriere fata / spate -pompa de frana fata + conducte (practic lipseste pompa de frana spate) Daca te intereseaza asa iti fac un pret bun.
×
×
  • Creează nouă...