Sari la conținut

cristiangsl

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Slobozia, Ialomita
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Kawasaki zx6r 2004
  • Club
    Nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki zx6r 1998 Honda cbr600rr 2003

cristiangsl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Vezi ca aceste clipsuri sunt de 2 marimi. Eu mi-am comandat initial un set si erau mai mici decat aveam nevoie. In descrierea produsului pe ebay ar trebui sa scrie la ce modele se potrivesc.
  2. Acum vreo 2 ani am vrut si eu sa imi fac a doua cheie la 600rr 2003. Trebuie sa cumperi de la reprezentanta honda o cheie bruta, te duci cu ea la un centru de copiat chei sa o taie si te intorci la ei sa ti-o imperecheze cu ecu. Pentru asta iti trebuie o cheie care porneste deja motorul.
  3. @givemefive Eu zic sa nu excluzi varianta cu discul care se poate descentra si in momentul in care se invarte roata poate sa impinga placutele cu tot cu pistonase inauntrul etrierului. Cand stai pe loc placutele sunt impinse la locul loc pe discuri.
  4. Probabil e montata doar sa faca galagie si sa ia ochii cumparatorilor... )
  5. @puiubimboi Nu e problema de harta ca daca ai PowerCommander gasesti la ei harta exact pentru motorul tau inclusiv pentru toba ta. Ma mai gandesc sa nufie schimbate pe la ea si alte piese gen injectoare cu debit marit daca ai zis ca a fost data pe circuit. Dar cel mai bine sa se uite la ea un mecanic de motociclete poate e de la altceva.
  6. @puiubimboi Vezi ca probabil ai montat PowerCommander sau ceva asemanator si sa fie instalata vreo harta de injectie pentru circuit si sa iti dea prea multa benzina.
  7. Acum ca tot am rezolvat-o cu power commanderul... are cinema o pompa de benzina defecta de zx6r 03-04 ca sa ii iau senzorul care aprinde becul cand ramai fara benzina?
  8. Salutare tuturor. Are cineva de vanzare un power commander 3 usb pentru zx6r 2004? Daca da... o poza si un pret ar fi binevenite.
  9. Salutare. Am si eu un 636 din 2004 si am o problema cand incerc sa ii sincronizez corpurile clapeta in sensul ca la pistonul nr 1 am vacuum foarte mic si la nr 2 este foarte mare si pentru a le aduce cat de cat la acelasi nivel trebuie sa strang de tot surubul de aer de la nr 1 si sa desurubez aproape de tot surubul de aer de la nr 2. Oricat m-as chinui sa le ajustez nu reusesc sa aduc valoarea vacuumurilor in limitele din manualul de service. In aceste conditii pana la urma totusi reusesc sa le aduc pe toate la acelasi nivel dar valoarea depresiunii este peste cea din manual. Vreo idee?
  10. Are cineva prizele de aer (grilele) de la carena fata de cbr600rr 2003? Sau stiti pe cineva care are?
  11. In manual scrie ca intra 531 ml in fiecare furca. Dar cantitatea este orientativa pentru ca se pune pana ajunge la un anumit nivel fata de buza superioara a furcii si anume 110mm. Cel mai bine te uiti in manualul de service. Eu asa am facut cand am schimbat simeringurile si uleiul.
  12. Am eu un suport de numar daca esti interesat. A fost pus pe un 600rr... nu stiu sigur daca la 1000rr sunt aceleasi prinderi...
×
×
  • Creează nouă...