Sari la conținut

cristiangsl

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cristiangsl

  1. Acum vreo 2 ani am vrut si eu sa imi fac a doua cheie la 600rr 2003. Trebuie sa cumperi de la reprezentanta honda o cheie bruta, te duci cu ea la un centru de copiat chei sa o taie si te intorci la ei sa ti-o imperecheze cu ecu. Pentru asta iti trebuie o cheie care porneste deja motorul.

  2. @puiubimboi Nu e problema de harta ca daca ai PowerCommander gasesti la ei harta exact pentru motorul tau inclusiv pentru toba ta. Ma mai gandesc sa nufie schimbate pe la ea si alte piese gen injectoare cu debit marit daca ai zis ca a fost data pe circuit. Dar cel mai bine sa se uite la ea un mecanic de motociclete poate e de la altceva.

  3. Salutare.

    Am si eu un 636 din 2004 si am o problema cand incerc sa ii sincronizez corpurile clapeta in sensul ca la pistonul nr 1 am vacuum foarte mic si la nr 2 este foarte mare si pentru a le aduce cat de cat la acelasi nivel trebuie sa strang de tot surubul de aer de la nr 1 si sa desurubez aproape de tot surubul de aer de la nr 2.

    Oricat m-as chinui sa le ajustez nu reusesc sa aduc valoarea vacuumurilor in limitele din manualul de service. In aceste conditii pana la urma totusi reusesc sa le aduc pe toate la acelasi nivel dar valoarea depresiunii este peste cea din manual. Vreo idee?

  4. Imi spune si mie cineva cat ulei intra in furca fata la un 600rr din 2004?Este cel cu furca normala.

     

     

    In manual scrie ca intra 531 ml in fiecare furca. Dar cantitatea este orientativa pentru ca se pune pana ajunge la un anumit nivel fata de buza superioara a furcii si anume 110mm. Cel mai bine te uiti in manualul de service. Eu asa am facut cand am schimbat simeringurile si uleiul.

  5. La multi ani !

    Adica prima si prima data clipea becu de ulei de 8 ori, ca simptome era innecarea dand dadeam frusc gaz la recea, ii dadea in nas... decai stie cineva cat e senzoru?

     

     

    Intradevar... daca becul clipeste de 8 ori sunt probleme la senzorul de pozitie a clapetelor de acceleratie. Dar nu inseamna neaparat ca este senzorul. Poate fi si de la contactele mufei sau chiar un fir intrerupt pe traseu pana la ECU.

  6. Am vazut la un motor care era de vanzare, dar nu mai tin minte exact pe ce site si ce motor era... parca pe o honda sau un kawa... si chiar se vedeau firele pe langa bratele oglinzilor. Dar daca sunt ascunse firele atunci sa zic ca ar fi ok, desi eu le vad utile mai degraba pe crusere decat pe SS... repet... dupa parerea si gustul meu... :)

  7. Merci merci ! de service cautam...daca stie cineva si pt utilizare nu strica...Ms Alecs! Vreau sa ii pun oglinzi cu semnale ,DE UNDE CUMPAR??? ce oglinzi se potrivesc ?:-s cine stie:-SS?

     

    Manual de utilizare am cautat si eu dar am gasit doar de 2006 dar nu mai stiu de pe ce site...I-am dat pe google...dar nu mi se pare ca as avea nevioe de el. Eu pe cel de service chiar il folosesc in comparatie cu cel de utilizare.

    Oglinzile cu semnale nu mi se pare ca dau bine pe motor, in plus ca firele de la semnalele de pe oglinzi atarna pe langa bratele de la oglinzi si mi se pare inestetic. Macar daca erau bagate cumva prin ele ca la semnalizari sa nu se vada... parerea mea..... :)

×
×
  • Creează nouă...