Sari la conținut

mic si pork

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    ducati 750 ss
  • Numar Moto
    BxxDUC
  • Club
    ma mai gandesc...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    aprilia rs 250

mic si pork's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La academia militara de la eroilor , corect? in jurul carei ore?
  2. La Ducati am vorbit cu Alex , reprezentantul de acolo. Il gasesti pe sos Giurgiului la Metrotehnica (e si Seat acolo) cam vreo 2 3 km de la Luica spre Jilava. Am vrut sa fac comanda pentru curelele , lant , distributie insa chiar el mi-a spus ca dureaza ceva , caz in care prefer sa dau o fuga pe la magazine moto din It (am drum oricum dupa sarbatori). Preturile ar fi aceleasi chiar mai ieftine umpic . Poate reusesc totusi sa ajung maine , toate bune!
  3. Merci de sfaturi , am vorbit deja cu tipul de la ducati si cam asta m-a sfatuit si el , dar pe sezonul urmator.Cat despre intalnirea din academie va trebuii sa mai astept ceva pana termin scoala . (sunt incepator ). Oricum , cand o sa am ocazia , cu siguranta am sa trec sa va cunosc. O zi buna!
  4. Am mers ieri ceva cu ea si nu s-a incins. De frecat, freaca pe toata suprafata dar am inteles ca frana oricum atinge in mod constant pe disc . In concluzie mai merg asa ceva vreme si dupa o perioada schimb discurile. Multam de sfaturi , toate bune!
  5. De acord , nu am A-ul , ci doar A1 . E ca si cum nu ar fi (vor spune unii) si probabil pe buna dreptate. Cred insa ca intr-un spatiu liber (coclau , parcare nefolosita etc) pot sa-mi ingadui 30 de minute plimbat , sub atentia cuiva bineinteles. Oricum , apreciez sfatul! Multam ! P.S. Casa de piatra!!!
  6. Sarna! raman dator Intrebare: nu stiu dc dar frana pe fata are tendinta de a freca umpic... am inteles ca poate fi si de la faptul ca motorul a stat mult in garaj. Vreo parere? multam!
  7. Salutare , Am si eu o intrebare pentru ca tot stau in cartier. Sunt incepator , motorul il am de azi si inca mai am ceva pana termin scoala . Cum nu pot sta doar sa ma uit la el in fata blocului si cu inima inpacata, pana atunci sunt curios , poate stiti voi un spatiu (cat de cat legal) prin zona unde pot sa ma bucur de mobra. Poligonul de la Palatul Copiilor e dezafectat si oricum la ce gropi sunt pe akolo...mai bine nu. Multam , toate bune!
  8. Salutare , De maine voi fi fericitul posesor al unui 750 ss. Problema e ca sunt incepator si vreau niste pareri sincere in acest sens. In plus un manual daca stiti careva (sau aveti) e ideal. Nu cunosc germana (numai peste dinastea am dat) in schimb ma descurc cu engleza, italina si ceva romana . Motorul e 2001 , cu 39.000 de km , revizia facuta la 20.000 . Trebuie schimbate cauciucurile , ma gandeam la bridgestone 016 desi sunt cam scumpe. Sincer ma intereseaza ceva care sa imi ofere stabilitate si sa se incalzeasca relativ repede avand in vedere ca vine sezonul rece si nu o sa ma pot abtine sa nu ies...cred ca ma intelegeti. Orce parere e binevenita, cu ocazia asta poate ne si cunoastem. Alex Pop , 0723 385 303 , id mess : eross_ahlastair(@yahoo.com) Multam, toate bune!
×
×
  • Creează nouă...