Sari la conținut

Preacher's Kid

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Preacher's Kid

  1. Sunt mama lui Andu si doresc sa-i transmit motociclistului care se autoinvinuieste de tragedia intamplata cu Andu ca nu are niciun fel de vina.Daca ar fi putut pleca mai devreme de la servici poate ca ar fi prins un bilet de tren catre Iasi unde trebuia sa mearga la prietena lui.Daca intrarea in parcare nu ar fi fost blocata de un autoturism si-ar fi parcat motorul si s-ar fi dus in casa si nu ar fi iesit la ultima plimbare cu prietenii lui.Daca...Daca eu i-am dat banii sa-si cumpere motorul pentru ca visa la el de foarte mult timp,sunt eu cea vinovata.Asta si-a dorit cel mai mult,motor in afara de multe alte pasiuni pe care le avea.

    Andu a fost singurul meu copil si cel mai bun prieten al meu,eu i-am respectat dorintele si pasiunile.Eu ca mama pot spune ca era deosebit pentru mine dar multi dintre cei care l-au cunoscut au spus ca era deosebit.Cea mai mare lovitura pe care mi-a oferit-o viata este pierderea lui Andu,nu stiu cum am sa pot trece peste pierderea lui dar doresc sa stiti voi,motociclistii ca nu am nici cea mai mica urma de resentiment fata de voi.Doresc sa va multumesc pentru faptul ca ati fost alaturi de Andu pe ultimul drum si pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit neconditionat.Andu si-ar fi dorit sa fiti alaturi de el si asa ati fost.

    Dumnezeu sa-l odihneasca.

    Imi este un dor imens de el.

    Tatiana,mama lui Andu

     

    Sarut mana Doamna,

     

    Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita.

     

    Nu trebuie sa va invinovatiti in nici un fel dumneavoastra pentru motoreta lui Andu.

     

    Pentru mama mea cea mai mare bucurie este cand merge cu mine sau fratele meu la intalniri moto sau la saloane moto.

     

    Ati fost si sunteti alaturi de Andu.

     

    Suntem alaturi de dumneavoastra pentru totdeauna!

     

    Imi cer scuze daca va supar in vreun fel cu acest post.

     

    Dumnezeu sa il odihneasca pe Andu si dumneavoastra sa va ofere sanatate si putere!

     

    Nu sunteti singura!!!

     

    :disappointed:

  2. Salut,

     

    De patit, am patit si eu, stai linistit:m-am lovit la un genunchi, noroc ca aveam genunchiere cu tibiere si socul a fost nitel atenuat, altfel cred ca aveam genunchiul muci!Si asa am schiopatat vreo doua saptamani.

     

    Stiu cazul vostru, adica al fratelui tau...a fost postat si aici pe forum, ceva cu un taximetrist parca care i-a facut stanga in fata pe Virtutii...Ce sa zic?E tipic societatilor de asigurare din Romania!Cand vine vorba sa si plateasca, iau foc si nu stiu decat sa te sicaneze, ca sa amane plata sau sa te faca sa renunti(stiu, pentru ca am lucrat in sistem pana mi s-a facut scarba vazand cum amana oamenii care isi cereau dreptul la despagubire si stiind care era politica firmei de asigurari...).Oricum, transmite-i fratelui tau(si e valabil pentru toti!) sa nu cedeze.Sa se lupte cu ei pana isi vede motorul reparat sau banii in cont.Sa plateasca, da-i in ma-sa de asiguratori.La mine venise janghina aia de la Asiban cu propunerea s-o repar in regie proprie.Atentie ca poate fi cu doua taisuri.Mai ales daca e dauna grea, te cam prajesti daca nu ai prieteni care sa te ajute cu manopera ieftina si piese la pret de importator.

     

    Tocmai din motivul asta mi-am facut CASCO:platesti fransiza si scapi de stressul razboiului service-asigurari in care tu esti in no man's land!

     

    Numai bine si voua!

     

    Tot de Asiban e vorba si acum si aceleasi texte.

     

    Multumesc mult pentru avertizare!

    Asfalt uscat si numai bine!

    Aveti grija de voi!!!

  3. Andu a fost un tip minunat, cu o personalitate de invidiat, dar ce imi placea cel mai mult la el.. era ca a fost un om bun, nu purta pica si avea o fire calda.

    Am fost socata cand m-a anuntat o amica si apoi prietena lui.. el chiar nu merita o moarte asa cumplita si oricum era prea tanar sa plece..

    Condoleante familiei si Dianei si tuturor care sufera cu adevarat pentru aceasta pierdere..

     

    he was a great guy.. rest in peace dear Andu..

    we already miss you :disappointed:

     

    Am vorbit ieri cu o prietena - colega de serviciu cu Andu care a fost la inmormantare.

     

    Am inteles ca mama lui a ramas singura acum. Eu si fratele meu vom incerca sa oferim un mic ajutor mamei lui Andu printr-unul din colegii de serviciu ai lui, mai apropiati familiei pentru a nu accentua si mai tare socul deja imens (la vederea altor motociclisti).

     

    Dumnezeu sa il odihneasca!

    Aveti grija de voi!!!

  4. Am ramas fara cuvinte ........

    o cunosteam pe Misha, am stat la ei in Vama.....

    Condoleante familiilor.

    "Dumnezeu sa-i ierte"

     

     

    Dumnezeu sa ii odihneasca!

    Condoleante familiilor!

     

    Astept sugestii cum putem ajuta!

    Orice ajutor e bine venit! (been there...). :disappointed:

  5. Welcome to the club! :(

     

    Eu doua luni m-am luptat cu asiguratorii si cu service-ul, facand pe mediatorul intre ei pentru ca asiguratorul sa accepte devizul si serviceul sa scada nota... :D Inca doua luni au trebuit serviceului sa aduca 19 repere si inca doua luni sa o repare!Mai e ceva de comentat? :(

     

    Asa ca, iti recomand multa rabdare si tutun... :disappointed:

     

    Bine ca tu esti intreg!Mobra se repara pana la primavara!

     

    Bafta! :(

     

    Salut!

     

    Bine ca nu ai patit nimic!!!

     

    Fratemiu se lupta cu asiguratorii de cand a fost lovit acum o luna si jumatate (dauna totala, ranire persoana) - cica nu inteleg devizul in excelul trimis de service cu suma (!!!).

     

    Asfalt uscat si numai bine!!!

  6. Si eu care credeam ca asta este un forum al motociclistilor si nu al persoanelor care asteapta tramvaiul pe refugiu.Ce prost sunt.

     

     

    Dumnezeu sa il odihneasca pe Andu!

     

    Ce putem face pentru familia lui? Orice ajutor oricat de mic e binevenit! Cui ma adresez pentru a incerca sa ajut.

    Am trait de curand un necaz si credeti-ma ca orice ajutor e util (tata a decedat si pe frate-miu (Yamaha fazer) l-a spulberat un ... cand mergeam sa il recuperam pe tata de la morga).

     

    Hadeti sa ajutam familia!

     

    Odihneste-te in pace Andu!

  7. Asta e un banc bun, bre!! :goodposting:

     

    midii.jpg

     

     

    Salut!

     

    Intervin off topic cu o veste proasta. Un sofer a lovit un motociclist in zona Veteranilor si a fugit de la locul accidentului cam acum o jumatate de ora. De la un martor (dintr-un mijloc de transport in comun) am aflat ca motociclistul a fost lovit la spate destul de serios.

     

    Daca are cineva vesti sa le posteze please!

     

    Sper sa fie ok motociclistul.

  8. ]Astazi pe la ora 10:30 am trecut pe B-dul Uverturii (paralel cu Iului Maniu) si la un momedat pe parte deapta am vazut un motociclist cazut la pamant si multa lume in jurul lui... ce sa va zic am tras imediat pe dreapta (eram cu conserva) si m-a dus sa vad ce e cu el... din fericire nu parea sa fie accidentat grav.

     

    El venea din spre pasajul lujerului si se ducea in spre apusuli... el primul cu Fazerul si fratele lui dupa el cu un Hornet din pacate in drepul unei curti un dobitoc cu o solenta care venea din spre apusului spre pasaj s-a gandit sa faca stanga si sa intre in curte :rolleyes: ... l-a acrosat frontal, l-a aruncat de pe motoreta si i-a proiecat motoreata in stalpul portilor curtii... a avut mare noroc ca l-a aruncat inaite de pe motor....

    :cheers: :laugh: :lol: Din pacate cel mai trist lucru si ceea ce pe mine m-a induiosat foarte tare e ca baietii asta doi mergeau sa ia o masina si sa pleca la Giurgiu sa isi recupereze tatal care murise azidimineata.

     

    Am vorbit mai devreme cu Stefan (fratele neranit) si mi-a zis ca frati-su nu are decat o glezna luxata si cateva taumatisme minore.(foarte imporant: amnadoi purtau protectii... mai putin insa cizme...)

     

    Nu pot decat sa le spun CONDOLEANTE pentru tatal lor si sanatate celui accidentat

     

     

    Sunt Stefan, fratele lui Mihail, motociclistul accidentat pe Uverturii (Yamaha Fazer) si as vrea sa va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase exprimate in post-uri.

     

    In special as vrea sa la multumesc celor care ne-au ajutat la locul accidentului, cu deosebire sum_sirr0 si Aex. Datorita lor am reusit sa duc la sfarsit ce am avut de facut in ziua aia neagra. Sunteti niste oameni deosebiti, va multumesc mult pentru tot si sper sa ma pot revansa pentru ce ati facut pentru noi.

     

    Datorita oamenilor care te ajuta neconditionat (considerandu-te fratele lor) treci mai usor peste greutatile pe care viata ti le scoate in cale.

     

    Asfalt uscat si multa sanatate!

×
×
  • Creează nouă...