Sari la conținut

Preacher's Kid

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Preacher's Kid

  1. Sal! Votat ambele! Dude, spune-mi pls e vorba de Hobaia din Giurgiu cumva? Asfalt uskat si poze super in continuare!
  2. Insanatosire grabnica! Bine ca nu ai patit nimic grav! Asfalt uscat si numai bine!!!
  3. Sarut mana Doamna, Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita. Nu trebuie sa va invinovatiti in nici un fel dumneavoastra pentru motoreta lui Andu. Pentru mama mea cea mai mare bucurie este cand merge cu mine sau fratele meu la intalniri moto sau la saloane moto. Ati fost si sunteti alaturi de Andu. Suntem alaturi de dumneavoastra pentru totdeauna! Imi cer scuze daca va supar in vreun fel cu acest post. Dumnezeu sa il odihneasca pe Andu si dumneavoastra sa va ofere sanatate si putere! Nu sunteti singura!!!
  4. Tot de Asiban e vorba si acum si aceleasi texte. Multumesc mult pentru avertizare! Asfalt uscat si numai bine! Aveti grija de voi!!!
  5. Am vorbit ieri cu o prietena - colega de serviciu cu Andu care a fost la inmormantare. Am inteles ca mama lui a ramas singura acum. Eu si fratele meu vom incerca sa oferim un mic ajutor mamei lui Andu printr-unul din colegii de serviciu ai lui, mai apropiati familiei pentru a nu accentua si mai tare socul deja imens (la vederea altor motociclisti). Dumnezeu sa il odihneasca! Aveti grija de voi!!!
  6. Dumnezeu sa ii odihneasca! Condoleante familiilor! Astept sugestii cum putem ajuta! Orice ajutor e bine venit! (been there...).
  7. Salut! Bine ca nu ai patit nimic!!! Fratemiu se lupta cu asiguratorii de cand a fost lovit acum o luna si jumatate (dauna totala, ranire persoana) - cica nu inteleg devizul in excelul trimis de service cu suma (!!!). Asfalt uscat si numai bine!!!
  8. Dumnezeu sa il odihneasca pe Andu! Ce putem face pentru familia lui? Orice ajutor oricat de mic e binevenit! Cui ma adresez pentru a incerca sa ajut. Am trait de curand un necaz si credeti-ma ca orice ajutor e util (tata a decedat si pe frate-miu (Yamaha fazer) l-a spulberat un ... cand mergeam sa il recuperam pe tata de la morga). Hadeti sa ajutam familia! Odihneste-te in pace Andu!
  9. Salutare - Stefan - Honda Hornet 600 S - Dezrobirii! Asfalt uscat si numai bine!
  10. Salut! Intervin off topic cu o veste proasta. Un sofer a lovit un motociclist in zona Veteranilor si a fugit de la locul accidentului cam acum o jumatate de ora. De la un martor (dintr-un mijloc de transport in comun) am aflat ca motociclistul a fost lovit la spate destul de serios. Daca are cineva vesti sa le posteze please! Sper sa fie ok motociclistul.
  11. Sunt Stefan, fratele lui Mihail, motociclistul accidentat pe Uverturii (Yamaha Fazer) si as vrea sa va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase exprimate in post-uri. In special as vrea sa la multumesc celor care ne-au ajutat la locul accidentului, cu deosebire sum_sirr0 si Aex. Datorita lor am reusit sa duc la sfarsit ce am avut de facut in ziua aia neagra. Sunteti niste oameni deosebiti, va multumesc mult pentru tot si sper sa ma pot revansa pentru ce ati facut pentru noi. Datorita oamenilor care te ajuta neconditionat (considerandu-te fratele lor) treci mai usor peste greutatile pe care viata ti le scoate in cale. Asfalt uscat si multa sanatate!
×
×
  • Creează nouă...