Sari la conținut

engage 6

EX+
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de engage 6

  1. Vin si eu,si niste prieteni Rau,bun...cum o fi Numai sa ne mai bage un pic in memorie domnii cu masinile.
  2. Cand esti cu adevarat pasionat de motociclism nu bagi 200 in localitate,pentru ca frumusetea mersului cu o motocicleta nu se rezuma numai la asta...Fiecare face greseli constant,dar nu chiar asa de mari si eu cred ca, ce a facut el nu se poate numi greseala.Era perfect constient de viteza lui si pe unde se afla. "Sa avem macar respect pt durerea lui" Pentru ce sa avem respect? El daca avea macar un pic de respect pentru noi motociclistii si motociclism in general nu se mai umfla asa prin fata taranilor. Astia ca el ne baga pt toti in aceasi oala.
  3. Nu stiu de ce unii il apara atat...e clar ca si-a facut-o cu mana lui,un inconstient pur si simplu Iar acel ''Bou'' nu cred ca are nici-o vina(tu te gandesti cand iesi din curte cu masina ca o sa treaca o racheta pe sosea? chiar daca te asiguri nu ai cum sa apreciezi ca racheta aflata la 200m va fi langa tine in doar 3 secunde,nu?) Imi pare rau pentru el Ii doresc refacere totala!
  4. Pai dupa urmele de franare si starea motocicletei si a masinii eu cred ca avea ceva viteza si oricum dupa cum se vede in poze este un drum ingust cu multe iesiri laterale... Imi pare foarte rau pentru el,nimanui nu trebuie sa i se intample asa ceva,dar inconstienta ucide...
  5. engage 6

    Accident Uverturii

    Din pacate am trecut si eu azi calare pe acolo dupa accident....omu cred ca era in drum spre spital. Din cate am vazut cum era moto lovita cred ca avut ceva viteza, si normal! taximetristu imputit (nu chiar toti) a facut stanga chiar in fata lui. Sper ca nu a patit ceva grav baiatu'. Insanatosire totala!
×
×
  • Creează nouă...