Sari la conținut

engage 6

EX+
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de engage 6

  1. Stau si ma intreb !Oare so panicat cand o vazut masina iesind din curte ..? Se intampla sa realizezi gravitatea situatiei si sa te blochezi cu mana pe frana (spate in speta) si cu ochii atintiti spre masina .Nu stiu cum a fost exact directia celui ce iesea ,dar oare nu putea sa treaca prin fata lui...prin spatiul ramas ? Dar intr-adevar trebuie sa ai o oarecare experienta sa realizezi ca exista o sansa...mica uneori de a iesi din impas altfel decat sa pui frana . Cred ca diferenta intre toti cei care au permis A,B..C,D,E o face comportamentul si sangele rece pe care il presupune o situatie de criza .Nu e mare smecherie sa tii volanul drept si sa faci curbe..ca asta presupune in majoritatea timpului manevrele facute de un sofer , ci cum "faci" cand trebuie sa alegi intr-o fractiune de secunda cel mai mic rau dintre toate .Poate si de aceea ..sant persoane antisofat care se incapatzaneaza sa obtina permisul chiar daca da examenul a 10 oara ...aia sant bombe cu ceas pe sosele..!! Si tot poporul de pe acest topic vehiculeaza ca respectivul ar fi mers cu 200km/h ..! Nimeni nu stie decat politia cu aproximatie...Ma gandesc ca putea sa fie 100 dar carosabil umed ....efectul e acelasi . Si nu mai blamati atat de vehement ...de parca voi ...nu gresiti niciodata !! Era tanar , probabil pasionat sa devina motociclist ....si uite nenorocirea .Nu incerc sa-i gasesc circumstante ,....dar acum trage din nesabuinta lui . Sa avem macar respect pt durerea lui .

     

    Cand esti cu adevarat pasionat de motociclism nu bagi 200 in localitate,pentru ca frumusetea mersului cu o motocicleta nu se rezuma numai la asta...Fiecare face greseli constant,dar nu chiar asa de mari si eu cred ca, ce a facut el nu se poate numi greseala.Era perfect constient de viteza lui si pe unde se afla. "Sa avem macar respect pt durerea lui" Pentru ce sa avem respect? El daca avea macar un pic de respect pentru noi motociclistii si motociclism in general nu se mai umfla asa prin fata taranilor. Astia ca el ne baga pt toti in aceasi oala.

  2. Nu stiu de ce unii il apara atat...e clar ca si-a facut-o cu mana lui,un inconstient pur si simplu

    Iar acel ''Bou'' nu cred ca are nici-o vina(tu te gandesti cand iesi din curte cu masina ca o sa treaca o racheta pe sosea? chiar daca te asiguri nu ai cum sa apreciezi ca racheta aflata la 200m va fi langa tine in doar 3 secunde,nu?)

     

     

    Imi pare rau pentru el

    Ii doresc refacere totala!

  3. Saracu :bow:

    Oare ce o fi in mintea astora care ies in strada cu masinile fara sa se uite in stanga sau in dreapta?

    Sunt niste inconstienti, indiferenti care nu pretuiesc viata.

    Sper ca pilotul sa se faca bine, Dumnezeu sa il ajute, traieste momente foarte grele acum.

     

     

    Si ca o paranteza la accidentele in care suntem implicati noi cei cu motociclete, politia a modificat felul in care se da poligonul acum, au incercat sa il faca mai dificil, nu ar fi mai bine, sa il faca MAI DIFICIL si pentru B ? Pentru ca in f multe cazuri murim sau suntem accidentati din cauza lor.

    Acum cei care nu au vazut incidentul, si nu are vreo treaba cu forumul asta, or sa isi dea cu parerea: "Da-l dracu, probabil avea viteza!" asta pentru ca pentru ca suntem o tara de inapoiati, concentrati pe masini, motoreta e periculoasa si mori, pai cum dracu sa nu murim daca dati peste noi? :kiss: :rolleyes: :moto: mama ce draci am!

     

     

    Pai dupa urmele de franare si starea motocicletei si a masinii eu cred ca avea ceva viteza si oricum dupa cum se vede in poze este un drum ingust cu multe iesiri laterale...

    Imi pare foarte rau pentru el,nimanui nu trebuie sa i se intample asa ceva,dar inconstienta ucide... :haha:

  4. :lol:

    Salut.

    Insanatosire grabnica motociclistului.

    Nu vreau sa ma pronunt asupra vinovatiei celor implicati in accident.

    Vreau doar sa va expun o parere personala:

     

    Am ajuns la concluzia este doar vina noastra daca se intampla ceva nasol cu noi. Zic asta deoarece majoritatea conducatorilor/soferilor auto nu stiu ce inseamna o motocicleta. Pentru ei, motocicleta reprezinta doar un etalon de viteza.

     

    Prejudecatile o sa mai domine pentru ceva timp mintea participantilor la trafic.

    Zic ca este vina noastra, a celor care se afla la ghidon, deoarece noi stim ce ne asteapta. Noi stim cat de mult pierdem intr-o astfel de intamplare. Prin urmare, este responsabilitatea noastra de a ne pazi.

     

    Desi nu este o concluzie corecta, deoarece mersul pe drumuri publice atrage de la sine si responsabilitatile de rigoare; trebuie adoptata tocmai pentru a nu fi implicati "intamplator" intr-un astfel de eveniment in care o secunda de neatentie si/sau neglijenta, ne poate costa mult prea mult.

     

    Trebuie sa adoptam o atitudine mult mai defensiva cand suntem la ghidon, poate chiar o atitudine paranoica, daca numai asa putem ajunge acasa intregi.

     

    Inca odata, insanatosire grabnica motociclistului.

     

     

     

    ASA ESTE!

    :D

  5. Din pacate am trecut si eu azi calare pe acolo dupa accident....omu cred ca era in drum spre spital.

    Din cate am vazut cum era moto lovita cred ca avut ceva viteza, si normal! taximetristu imputit (nu chiar toti) a facut stanga chiar in fata lui.

     

     

    Sper ca nu a patit ceva grav baiatu'. Insanatosire totala!

×
×
  • Creează nouă...