Sari la conținut

Debrando

EX+
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Debrando's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mersi ,Moto Comuniste,daca gasesti, sa spui cat ceri pe ele si cum le trimiti.
  2. Va multumesc pt. raspunsurile voastre. Sper sa ne vedem la intalnirile moto din tara.
  3. Salut,sunt curios,care este mai buna dintre aceste doua comuniste? Vreau sa spuneti ,daca stiti, calitatile si defectele fiecarei motociclete in parte.Sa le comparati. IJ VS. JAVA
  4. Eu am simson si i-am schimbat rezervorul original cu unul de IJ care nu avea de loc robinet.Daca ma poate ajuta cineva cu un Robinet Intreg a-si fi recunoscator. Deci cumpar ROBINET INTREG. Mersi.
  5. Salutare,caut si eu un amarat de robinet pt.rezervor de IJ [tip lacrima],cred ca are filet pe invers. Mersi si asfalt uscat.
  6. Nimeni din Timisoara care aduce piese de dincolo?sau din zona?Chiar asa de greu se face rost de un CDI??
  7. sal, ma intereseaza cine aduce piese la comanda.noi sau second.am nevoie de un CDI in 4 timpi cu 6 mufe[3 sus 3 jos].Este pt Yamaha Maxtor 2002,.sau de alte modele numa sa se potriveasca.nr meu e 0726177576 sau dati un email.Mersi
  8. Salut ,caut un CDI, nou sau second ,in 4 timpi,cu 6 mufe[3 sus 3 jos].motorul e de 125 de Yamaha Maxtor , dar merge si de la alte modele.nu conteaza nici cilindrea.Daca are cineva de vanzare sau poete sa aduca la comanda sa dea un mail sau sa ma contacteze la tel; 0726177576. Mersi.
  9. Si-ul e model mai nou si de aia mere mai repede.sunt unele cere au aceeasi capacitate dar sa aiba cilindrul modificat,adica cu mai multe ferestre de admisie[pana la 6-8 ]in comparetie cu 2 ferestre standard. M-am plimbat cu un piaggio si cu motor modificat care prindea 90 km/ora.Chiar se poate,daca ai motor modificat carburator sport , ambreaje sport => viteza mare si consum foooooarte mare.
  10. In primul rand ii golesti cartusul [toba finala] sau cal mai indicat e sa cumperi unu sport, de firma;Malosi ,Gianneli sauPolini.Dupaia umbli la carburator,schimbi jiglerul cu unul mai mare sau cu un carburator mai mare,daca se poate, modificat de o firma . Daca e cu ambreiaj centrifugal schimbal cu unu proffi ,Polini. Daca te pricepi putin la mecanica si ai timp, lustruieste canalele de evacuare si admisia cu smirglu fin si pasla.
  11. mai bine iti iei cu motor intreg,numa sa fie bun.daca il dai la reconditionat ai sanse sa nu faca treaba buna si sa dai banii degeaba.
  12. Mersi mult de informatii.Si ieu credeam ca e bun motorul , dar vroiam sa aflu si parerea voastra. Ciao.
  13. Salut ,a-si vrea sa -mi spuneti parerea voastra despre ETZ. Care sunt avantajele si dezavantajele iei??Este mai fiabila decat o jawa de 350? Se gasesc piese noi de etz si sunt de calitate? Mersi mult
  14. e de cacao motorul,are un cunoscut.dupa jumate de an tremura din toate suruburile,si motorul varza,bordul pica si el.Mai bine o trotineta.
  15. Mersi mult de informatii,am sa incerc sa il reglez ,daca nu reusesc incerc de Minsk.
×
×
  • Creează nouă...