Sari la conținut

TurboSnail

Super Membru
  • Număr conținut

    569
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara

TurboSnail's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Prietene Doctor, Din păcate azi și mâine voi fi plecat din localitate. Chiar la nouă am s-o tund, cu viteză moderată, pe șoselele de succes ale patriei. Dar, deși nu am nici o îndoială în privința măiestriei de a manevra mingea, am unele rețineri cu privire la condiția fizică necesară pentru a jucă o oră jumate pe teren mare. Voi mai cugeta și în cazul unei decizii afirmative, te voi contacta.
  2. Prietene Medic, Ignorant fiind în domeniul fotbalului județean (Âşi nu numai), am unele întrebări cu privirea la intreprinderea voastră de factură sportivă, cum ar fi: 1. Meciurile se desfăÂşoară pe teren mare, 22 de jucători Âşi 2 reprize de 45 ? 2. Meciurile oficiale sunt în fiecare duminică ? 3. În afară de meciurile oficiale de duminică, în ce zile, de la ce oră Âşi cât durează antrenamentele ? 4. Există un antrenor care să pregătească meciurile tehnico-tactic ?
  3. Prietene Cătă, E topicul meu, putem polua cât vrem. (Ăi-am trimis PM) Prietene Ovii, Ce mi-ar place să vină un pic soarele să mai ies Âşi eu cu motorul din garaj. Dar cred că o să plouă o vreme. Dacă dă soarele, putem merge la Ivecoring să mă convingi. Dintre cele două parcă rr-ul e mai fain.
  4. Prietene Ovii, Nu mă îndoiesc că motorul e întreținut cum trebuie. Nu mi l-ai da altfel, că doar vrei să vin să-ți dau sfaturi la circuit O să mă mai informez despre problema de pe thread-ul respectiv să văd despre ce e vorba. Dă Âşi tu un link cu motorul ce vrei să ți-l iei, să văd cum o să te prezinți la circuit.
  5. Prietene dublu, De ce ai nick-ul Jack dacă acest lucru te irită ? Prietene dobro_c, La un R6 mă gândisem Âşi eu inițial, dar am citit că virgulă cutiile de pe R6 09-02 ar fi cu probleme datorită unor defecte de design, care afectează viteza a doua. Reparațiile se pare că ar fi cam scumpe Âşi defectul se manifestă pe la 30 Âşi ceva de mii de km. Este un thread pe net care detaliază această problemă http://yamahar6messagenet.yuku.com/topic/2...ues.html?page=1 . Nu Âştiu exact care e riscul dar se pare că există unul. PS: Ai avut cumva această problemă la R6-le tău ?
  6. Prietene Jack, La ce ani te referi ? Ai cumva Âşi niÂşte linkuri ?
  7. Prieteni, Intenționez să-mi procur o motocicletă pe care o voi folosi cu precădere pe circuit. Cu Gs-ul pot să mă dau la Arad, dar pentru un circuit mai mare cum e Euroring-ul mi-ar trebui ceva de 600. Bugetul se învârte undeva în jurul sumei de 2000E. Poate în cazuri deosebite un pic mai mult. Ce îmi recomandați să iau în considerare ?
  8. TurboSnail

    DONATII

    Prietene Google, Felicitări, ai reuÂşit să aduci milogeala la rang de sticky, tot prin milogeală. Ăi-era frică să nu se piardă pe drum? Ca nu cumva să scapi ocazia de a pună mâna pe lucruri de aruncat de care n-ai nevoie ? Ai decis să ne împroÂşti Âşi pe noi cu noroiul moral care ție-ți este atât de plăcut ochiului ?
  9. Prietene sebic, Nu, nu eram beat, eram într-unul din acele rare momente de luciditate miÂşkiană, dar după cum observi, am redevenit acelaÂşi Bazarov pe care îl Âştiți cu toții.
  10. Prietene Coxsăndel, Mai dă-le-n morții mă-sii de pete, că nu mergi la expoziție cu ea.
  11. TurboSnail

    DONATII

    Prietene Raven, Nu cred că ai mers cu analiza destul de departe. După ce am fost refuzat la dans de colega de clasă, probabil că m-am refugiat către lăzile de bere, unde am ras câteva să-mi fac curaj. Apoi, afumat bine, am pândit momentul când ea s-a dus către baie, de mână cu prietena ei cea mai bună, m-am înfipt în fața lor Âşi, rezemat cu cotul de tocul uÂşii, i-am propus o partidă de sex GRATIS, n-o costă nimic. Dacă nu cu ea atunci cu prietena ei, că sunt dispus Âşi la DONAĂII. Binențeles că m-a refuzat, Âşi, pe deasupra am mai luat Âşi un genunchi la c...e. Iar în timp ce mă zvârcoleam pe jos de durere, în hohotele de râs ale audienței generale, s-a aplecat Âşi mi-a Âşoptit la ureche: "Băi nenorocitule, tu nu te vezi că eÂşti un tocilar cu coÂşuri ? N-o să mă f..t cu tine nici dacă nu iau bacu în toamnă, băi ochelaristule. Hai fată să mergem că mă piÂş pe mine." Iar în acel moment, durerea fizică împreună cu cea psihică generată atât de refuzul categoric cât Âşi de exprimarea lui în public, au conlucrat Âşi m-au marcat, creându-mi această frustrare împotriva donațiilor Âşi actelor caritabile. Prietene, dă-le gratis Âşi mai dă Âşi bani pe deasupra dacă vrei. Eu nu te opresc. Ăi-am explicat doar părerea mea cu privire la aceste lucruri. Acum, tu Âşti unde te încadrezi. Dar, ceva e în neregulă cu faptul că primeÂşti gratis lucruri de la prieteni. Acolo e buba Âşi de-acolo trebuie să pleci. Observ că ți-ai format părerea că aÂş fi un zgârcit care cere bani pe orice, dacă nu bani, atunci manele. Ăin să te lămuresc, Âşi eu dau lucruri pe gratis, nu cer bani pe ele (sau manele). Dar le dau la prieteni. În cazul acesta nu se cheamă donații, se cheamă cadouri. ÂŞi lucrurile pot fi Âşi noi, sau unele de care mai am nevoie. ÂŞi le dau fiindcă vreau să fac eu o plăcere unui om pe care-l cunosc. Nu le dau la întâmplare în genul filantrop, cu mare tam-tam. Să mai lămuresc o problemă. Singurele donații cu care sunt de acord sunt cele de animale. În cazul ăsta favoarea ți-o face cel care primeÂşte animalul, fiindcă îți ia răspunderea de pe cap. Ar fi culmea să-ți mai dea Âşi bani.
  12. TurboSnail

    DONATII

    Prietene George, În primul rând, apreciez faptul că ai renunțat la emoticoane Âşi foloseÂşti semnele de punctuație. Urmează acum să activezi Âşi diacriticele. Apoi: Unu la mână, apelativul "prietene" este deja un trademark al meu Âşi nu pot să-l dau uitării nici dacă vreau. ÂŞi nici nu poți vorbi în numele celorlați. Doi la mână, e un forum liber, cel puțin aÂşa presupun, Âşi pot bagă comentarii de orice tip. Iar după părerea mea, comentariile "filozofice" de care vorbeÂşti ar trebui să le combați cu argumente, dacă le ai. Trei la mână, nu cred că donează nimeni lucruri noi de care are nevoie. Patru la mână, aceia care nu vor să dea bani mulți pe o mobilă luxoasă, să dea bani mai puțin pe una second. Sau dacă îți place ideea de troc, poate da altceva la schimb. Dacă nu-Âşi permit nici una din opțiunile de mai sus, să nu-Âşi pună mobilă în garaj. Cei care intră pe forum, după cum am mai spus, nu sunt niÂşte sărăci lipiți. Problema e însă cu mentalitatea, după cum nu am tot încetat să subliniez. Actele caritabile sunt imorale. Poza în amărât cu mâna intinsă, când tu nu eÂşti, te înjoseÂşte moral. Faptul că lumea nu se simte înjosită dă dovada mentalității miloage. Mentalitatea aceasta este justificată de acea aÂşa zisă "morală creÂştină", unde robul celui de sus, stă permanent cu mâna intinsă, ba după iertare, ba după mântuire, ba după orice rahat care simte că-i lipseÂşte în viață. Iar cel de sus, îÂşi râde în barbă, Âşi-l pune să roage frumos în formule special amenajate în acest scop. ÂŞi trebuie să stai Âşi în genunchi ca să te umileÂşti mai mult. ÂŞi la sfârÂşit, robul, spalat la creier, consideră că toate acestea sunt morale, Âşi se consideră îndreptățit să dea lecții de morală. Cinci la mână, cum poți vorbi în numele tuturor ? ÂŞi mai mult, ideea ta de cenzură nu crezi că ne arată o mentalitate de mic despot, mic dictator absolutist ? Sau doar unul care vrea ca adevărurile care-l deranjează, să dispară GRATIS, să se ducă undeva departe. ÂŞi da, cunoÂştințele mele de caligrafie îmi permit să scriu frumos cu acest font nemaipomenit, cu care nu mai scrie nimeni.
  13. TurboSnail

    DONATII

    Prietene Georgel, Se vede treaba că mi-ai dus lipsa Âşi, datorită faptului că nu am mai scris nimic în ultima vreme, te-ai gândit să arunci o mică nadă, o momeală care să mă scoată din amorțeală. După câte se pare, acest mic truc al tău ți-a reuÂşit. Felicitări. Dacă ți-e aÂşa dor de mine, vezi că mai am un topic, de unde, poate, cine Âştie, mai poți învăța câte ceva. Ăin totuÂşi să te corectez. Cu milogeala nu sunt eu. Mă confunzi. Probabil datorită faptului că nu echivalez emoticoanele cu semnele de punctuație Âşi nici nu mănânc litere când mă grăbesc. În felul acesta, probabil, că nu sunt inteligibil pentru noua generație twitter.
  14. TurboSnail

    DONATII

    Prietene hora, Mulțumesc de titlurile oferite. Asta ca să te înveselească.
  15. TurboSnail

    DONATII

    Prietene GoogleBoy, Topicul de donații nu este uman. Este o fereastră a mentalității miloage, care din păcate, domneÂşte peste neamul nostru. Fiindcă umanul nu se confundă cu creÂştinul, decât în mintea acelora închistați în lanțurile religiei. Aceia care se cred liberi dar sunt subjugați, aceia care visează la viața de dincolo, batjocorind-o pe cea de aici, aceia care se cred moral superiori Âşi îndreptățiți să dea lecții, când ei se zbat prin mlaÂştina mediocrității, pierduți de repere adevărate, repetând mecanic ce au învățat de pe fițuici. Propun deci transformarea acestui topic în unul de schimburi, pentru a da un exemplu de o minimă verticalitate.
×
×
  • Creează nouă...