Sari la conținut

XXL

Membru
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de XXL

  1. Perfect,asa da "excursie"!!!va urez multa bafta si asfalt cât mai uscat (septembrie perioada ploilor)sper să ne întâlnim pe drum,eu voi pleca pe 3 august din Italia si mă întorc când o vrea dumnezeu prin partea baltică, Ro,IT.

  2. pai daca ai domiciliu si in Romania, o radiezi ptr export, vii in tara, ii faci identificarea, te duci la politie cu actele traduse cum am scris mai sus, si gata.

     

     

     

    ...daca as fi avut domiciliul si in Romania,numai suparam pe nimeni :cheers: :cheers: :wave: :D

     

    P.S.nici o problema,as fi putut economisi ceva bani :D :D

  3. Salutare...am si eu o intrebare> daca am un scuter inmatriculat in italia pe numele meu si vreau sa il aduc in Romania sa il inmatriculez mai trebuie sa il radiez pt export?

     

     

     

     

     

    ...aceeasi problema,am un motor inmatriculat in Italia pe numele meu(am rezidenta aici)si as vrea sa-l inmatriculez in Ro.imi trebuie actul de radiere pt.export???;vreau sa ajung pe doua roti sa-l inmatriculez si sa ma intorc inapoi.Mersi anticipat. :) :P

  4. Salutare la toata lumea :scratch: :) Daniel din Botosani(momentan in Italia,de 13ani din pacate)pe motocicleta de vreo 5 ani,am luat "boala"asta de la "batranul"meu care a avut la viata lui nu mai putin de 18 "motoare",Mobra,Hoinar,CZ,IJ,MZ;astea erau pe vremea "raposatului",si astept cu nerabdare concediul in august;anul asta e al 3-lea an consecutiv care imi fac vacanta in moto in Ro.si sper sa am ocazia sa va cunosc .Asfalt uscat:ok: :)

    post-4274-1181235423_thumb.jpg

    post-4274-1181235588_thumb.jpg

    post-4274-1181235659_thumb.jpg

    post-4274-1181235724_thumb.jpg

    post-4274-1181235792.jpg

  5. ...daca o gasesti la un pret bun,sa stii ca merita banii(cel putin "motor"are)e adevarat ,e un pic cam grea si nu e asa fiabila prin curbe stranse,sub 3000de rpm are un "gol de putere",dar se poate rezolva schimband pinionul(cu unul de 16),si mai tine cont ca un KTM,sau GS(bmw) la 8000-9000euro,nou ,nu o sa-l gasesti niciodata,si mie imi place GS-ul dar 13500euro nu sunt putini;cu piesele de schimb e o problema si aici,

    timpuri lungi la livrare(prost organizati Aprilia),dar acum am inteles ca sau mai reglementat treburile,se pare ca iau luat grupul Piaggio :scratch: :)

    post-4274-1181233260_thumb.jpg

    post-4274-1181233280_thumb.jpg

  6. Ce mai faci omule? Mai traiesti?

    Stiu ca esti o persoana controversata pe acest site dar eu am "inghitit" povestea ta.

    Chiar daca nu este nimic adevarat din ceea ce zici, oare cati sunt adevarati in acesta realitate virtuala?

    Spune ce-ai mai facut?

     

     

     

    ...probabil inca nu sa intors din Romania :drums: :wave:

  7. :lol: Salutare motociclisti dornici de drumuri lungi si aventuri de povestit la gura sobei sau prietenilor la terase. Pe data de 20 Aprilie am sa incalec de "Honey" (CBR 600 F) pentru o lunga calatorie pana in Anglia, unde am sa raman pentru cam 5-6 luni, apoi voi merge spre Italia unde voi petrece cam 2 ani. Timp in care voi munci si strange banuti pentru a realiza un vis la care probabil multi dintre noi visam. Turul lumii plecand din Italia-Asia-Japonia-USA. :D Daca se incumeta cineva sa ma insoteasca in calatoria pana in Anglia este bine venit, daca suntem mai multi cu atat mai bine. Placerea calatoriei va fi si mai mare iar aventura pe masura. Asa ca va astept sa postati, atat cei care vor sa participe cat si cei care poate au mai facut astfel de calatorii prin Europa, cu idei sfaturi, povete, etc. :D

    ...multa bafta,dar daca vrei sa faci bani in Italia pt.Turul lumii,mai ai de asteptat vreo10 ani din pacate!!!!!!!!!!

  8. XXL. Dar pe unde va duceti in Rusia daca ar fi? Nu pe la noi. Iar daca nu va fi asa, ce ziceti de o Grecia pe la inceputul lui septembrie? Oricum am aflat zilele astea de inca 2 viitori posesori de V-Stromuri, deci poate pina veniti vom fi si mai multzi ca acum.

    XXl si mai aveam o intrebare la tine. Tu ce ulei pui la Dl tau???

     

    ...da am decis; Rusia pt.anul asta nu se face,asa ca anul asta voi fi in Romania (in august) :banana:

     

    P.S ....ulei Motul 5-40,cca 10-15€L,depinde de unde-l cumperi :D

  9. "P.S aici pt unul de un an,platesti in jur de 5000-5500€.

    "

    da, sigur.. cu drumul + taxe de drum + vama + pai adaugi peste 1000 de euro!!!

    Pai frate, la 6800 hmmm mai pui 4 sute si iti iei F650 GS NOU NOUT de la reprezentanta din ROmania cu garantie!

    P.S. La 3500 -3800 gasesti in tara F650 din 96 - 98 care mere de rupe si nu ai treaba cu el multi ani de zile!

     

    Io sunt fan BMW - deci parerea mea e subiectiva :banana:

     

    ...nu am facut eu legile in Ro,a doua ,v-strom-ul meu nu e de vanzare,si ultima...mai usor cu BMV-urile,nu faceti altceva decat sa dati banii pe o "marca"nu pe un "motor"...,

     

    P:S Io sunt apasionat de "motoare"...si parerea mea tot subiectiva E... :D

×
×
  • Creează nouă...